Jump to content

djimiz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About djimiz

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

djimiz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. djimiz

    Lenovo K3 Note

    καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό από αγγλία και διαβάζω ότι πολλοί του κάνουν root ή αλλάζουν rom , είναι πολλές οι αλλαγες που πρέπει να του κάνω? ή να το θέσω αλλίως είναι πολλά τα "σφάλματα" που παρουσιάζει?
  2. Οκ, θα ξανα-κάνω την ερώτηση στο άλλο νήμα, ευχαριστώ και για την πρόταση.
  3. Καλησπέρα, είμαι χρήστης elephone p3000s και μπορώ να πω ότι είμαι είμαι αρκετα ευχαριστημένος. Είμαι αρκετό καιρό εκτός πραγμάτων σχετικά με τα smartphones για αυτό θα ήθελα κάποιες προτάσεις για κινητό που θέλω να αγοράσω (εννοείται κινέζικο και μόνο κινέζικο). Οι βασικές προδιαγραφές που θα ήθελα να έχει είναι μπαταρία >=3.000 mA Μια σοβαρή κάμερα, χωρίς τίποτα τρελό. Μνήμη RAM >=2GB. Έχετε κάτι να μου προτείνετε πάνω σε αυτά ? Έχω διαβάσει για τις συσκευές που έχουν πάρει οι άλλοι χρήστες αλλά ψιλο-χάθηκα. Ευχαριστώ.
  4. εγώ είμαι πολύ κοντά στο elephone p6000 το μόνο που με ανυσηχεί είναι τα όχι τόσο αξιόπιστα σχόλια που ακούω για την elephone.... απλά με το κουπονάκι των 50$ από το gearbest με ψήνει τρελά να το δοκιμάσω και να δώσω κάπου στα 100 ευρώ, που σε αυτήν την τιμή δεν βρίσκεις ούτε το MLS rock mini.... μετά κοιτάζω και αυτό JIAYU G4S MTK6592 1.7GHz Octa Core 4.7 Inch HD IPS Screen Android 4.2 3G Smartphone το οποίο όμως δεν υποστηρίζει 4G :(
  5. πριν από λίγο βρήκα αυτό εδώ : Elephone P6000 5.0 inch Android 4.4 4G Smartphone το οποίο με το κουπόνι των 50$ του gearbest έρχεται σε μία πολύ συμφέρουσα τιμή που μπορεί να φτάσει τα 120$.... έχεις άποψη ?
  6. καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ένα dual sim κινητό χωρίς να ξεφύγω από τα 180 ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει κάποιο να μου αρέσει στην ελληνική αγορά, το mls rock mini μόνο μου κέντρισε το ενδιαφέρον αλλά μόνο και μόνο η μπαταρία και η χαμηλή ανάλυση με τράβηξαν μακριά. Έτσι σκέφτομαι κάτι σε κινέζικο, με βασική προυπόθεση να έχει 2G RAM, απλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτές τις εταιρίες και δεν γνωρίζω τι παίζει σε θέμα shipping/φορολογίας όπως και ποιά είναι πιό αξιόπιστη. p.s. ένας φίλος πήρε ένα THL και του ξεκόλλησε η κάμερα. Οποιαδήποτε γνώμη επ'αυτού θα είναι χρήσιμη. Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...