Jump to content

elfas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About elfas

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

elfas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Παρέλαβα σήμερα κι εγώ παιδιά και τα δύο δέματα πήγα και τα πήρα εγώ από το κέντρο διανομής της περιοχής μου γιατί όπως μου είπαν δεν έχουν ταχυδρόμους οπότε εάν δείτε Μ.Δ. (ΠΕΡΙΟΧΗ) πάρτε τηλ να πάτε να το παραλάβετε .. Ευχαριστώ το φορουμ για όλη την βοήθεια που μου έδωσε και εύχομαι όλοι να παραλάβετε σύντομα :)
  2. Κι εμένα στο Κ.Δ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ έιναι από 7/01 ενώ ένα άλλο δέμα μου με έχει φτάσει στο Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ έστειλα μαιλ στα ΕΛΤΑ πήρα και τηλ και μου είπαν πως υπάρχει μεγάλος αριθμός αποστολών που έχει συσωρευτεί λόγω τον εορτών και των απεργιών και αναμένονται και άλλες καθυστερήσεις γι αυτό υπομονή δεν βλέπω να παραλάβουμε ούτε αυτήν την εβδομάδα!!!
  3. Καλημέρα ξέρει κανείς που βρίσκεται το Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ; Εκεί είναι το δέμα μου και δεν ξέρω διεύθυνση ευχαριστώ!
  4. Φίλε μου είναι πολύ νωρίς ακόμα αυτό που σου λέει στα ΕΛΤΑ είναι αντικείμενα σε συσκευασία Σιγκαπούρη και έχει την ημερομηνία που πήρες tracking number H επόμενη ενημέρωση από τα ΕΛΤΑ θα είναι όταν ανοιχτεί ο σάκος όπου βρίσκεται το δέμα σου στο αεροδρόμιο ,που μπορεί να γίνει μέσα σε λίγες μέρες ή ακόμα και σε 1 μήνα οπότε υπομονή :)
  5. Καλημέρα φίλοι μου είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω πως οι οδηγοί των ΕΛΤΑ κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους και η διοίκηση έκανε πίσω , Οπότε από Αύριο τα φορτηγά των ΕΛΤΑ επιστρέφουν στους δρόμους οπότε να είστε έτοιμοι να παραλάβετε:) http://www.pak-elta.gr/2015/01/blog-post_11.html#more
  6. Εάν το έψαξες τώρα στα ΕΛΤΑ δεν θα δείξει κάτι γιατί έχει πέσει ο server τους πάλι δοκίμασε αργότερα !!
  7. Δεν πηράζει τι να κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή ...Φάγαμε τον γάιδαρο στην ουρά θα κολήσουμε :) Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου !!
  8. Είναι στο Κ.Δ. Αεροδρομίου και μένω Αττική στο Γαλάτσι υπάρχει περίπτωση Δευτέρα να είναι στο τοπικό ταχυδρομείο; Κλείνω 40 μέρες και μπορείται να φανταστείται την ανυπομονησία μου :) Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια όλους!!
  9. Καλησπέρα να ρωτήσω τα φορτηγά των ΕΛΤΑ κινούνται Σαββατοκύριακο ή απο Δευτέρα πάλι ;
  10. Να ρωτήσω κάτι μπορώ να πάω να παραλάβω το δέμα από το κέντρο διαλογής αεροδρομίου ή πρέπει αναγκαστικά να περιμένω να πάει στο τοπικό ταχυδρομείο;
  11. Και η ταλαιπωρία συνεχίζεται : http://www.ergasianet.gr/menu-epikairotita/menu-epik-kinitopoiiseis
  12. Καλησπέρα φίλοι μου , όπως ήταν αναμμενόμενο οι παραγγελίες με Singapure post με despatch No 4300 φάνηκαν όλες Ελλάδα Καλό Βράδυ!
  13. Καλησπέρα ! Έκανα μία έρευνα σε διάφορες παραγγελίες που έγιναν 2/12/2014 και όλα τα δέματα γράφουν ακριβώς το ίδιο έχουν κολήσει στο Despatched to overseas (Country code: GR) Despatch No.: 4300 όσα δέματα έχουν αριθμό αποστολής 4300 στο sigapurepost δεν κινούνται δείτε και μόνοι σας RF299269167SG RF299285505SG RF299277818SG RF299722452SG RF299718435SG RF299722761SG Μήπως να επικοινωνίσουμε με sigapure post; Φίλε μου δες ξανά το tracking number σου στα ΕΛΤΑ μόλις φάνηκε Ελλάδα ελπίζω να φανεί και το δικό μου συντομά!!
×
×
  • Create New...