Jump to content

manosss77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by manosss77

  1. Καλή τύχη. Ας το κερδίσει κάποιος που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να το αγοράσει
  2. Kαλησπέρα φίλε. Μόλις σήμερα παρέλαβα το καινούργιο VR (consumer edition) από τον Κωτσόβολο με 99 ευρώ. Επίσης για να είμαι σίγουρος το παρήγγειλα και στο Public Πειραιά και μέσα σε 4 εργάσιμες το είχαν. ;)
  3. Xτύπα το και δώσε σε μένα το απλό που θα κατέβω Ηράκλειο τα Χριστούγεννα. :p
  4. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Ξέρουμε πότε περίπου θα πάρει Marshmallow? Eπίσης έχει κάποιος εμπειρία από το galaxy gear VR . Eίχα κατασταλάξει στο G4 αλλά ποιότητα κατασκευής , fingerprint sensor και το gear VR μου άλλαξαν γνώμη
  5. Καλησπέρα. Είμαι ανάμεσα σε S6 και S6 edge plus και διαβάζοντας το νήμα μάζεψα τα πλεονεκτήματα του plus έναντι του απλού. Επιβεβαιώστε με οτι τα γράφω σωστά αν μπορείτε. Το plus έχει: Μεγαλύτερη οθόνη βέβαια Καλύτερη οθόνη (πιο φωτεινή?) 1 GB παραπάνω ραμ (καλύτερο Multitasking?) Υποστήριξη RAW Oλα οι αισθητήρες της κάμερας είναι οι "καλοί" της sony ? Πιο καλή μπαταρία (βγάζεις τη μέρα άνετα με μέτρια προς βαριά χρήση?) Kάτι άλλο? Με την εμπειρία σας πια με τη συσκευή αξίζει τα 200+ ευρώ διαφορά από το απλό S6? Θέλω να χρησιμοποιώ το κινητό για media consumption (πολύ youtube , σερφάρισμα κτλπ) και φοβάμαι ότι οι 5,1 ίντσες και η μπαταρία του S6 θα μου φανούν μικρά συν ότι δεν μου αρέσει η πρόσοψη του αντίθετα με το edge που είναι έρωτας. Με το plus θα μπορούσα να υποκαταστήσω και την επιθυμία για tablet αλλά 650 ευρώ είναι τρελά λεφτά ρε ****το.
  6. Καλή τύχη σε μένα. Λιγότερο καλή τύχη στους υπόλοιπους
×
×
  • Create New...