Jump to content

Angelo1983GR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Angelo1983GR

  1. Καλησπερα παιδια, εχω βρει το Ascend mate 7 με 3gb ram/ 32gb rom απο δυο κινεζικα site που εχουν ευρωπαικη αποθηκη και υπαρχει διαθεσιμο με €530. Τα δυο site ειναι το Coolilcool και το E-fox shop...εχει παραγγειλει κανενας σας απο τα συγκεκριμενα site? ειναι trustworthy? διοτι απο μια ερευνα που εκανα σε reviews ολοι τα θαβουν...ευχαριστω παληκαρια !!!
  2. Ευχαριστω για την απαντηση, αλλα μαλλον αναφερεσαι στο Meizu MX4 ξεκινησε να κυκλοφορει αυτη την περιοδο την Ελλαδα. Αυτο που βρηκα ειναι το MX4 Pro (η Pro εκδοση) με 3bg ram και fingertip sensor κλπ...το οποιο Ελλαδα το εχει μονο το συγκεκριμενο site και αυτο ειναι που με προβληματιζει....
  3. Καλησπερα σας, εχει αγορασει κανεις σας απο το e-shop που λεγεται Youhou.gr. Εχει στην λιστα των προιοντων του κινητα που δεν εχουν ερθει ακομη Ελλαδα και μου κανει εντυπωση καθως ειναι το μονο, ενω εχει αρκετα χαμηλες τιμες.
  4. Καλησπερα σας, θελω να αλλαξω το τρεχον κινητο μου (Huawei Ascend P6), και να αγορασω ενα εκ των Ηuawei Honor Plus 6 με €345 (εκδοση 3gb ram και 32gb rom) Oppo Find 7 με €441 (εκδοση 3gb ram και 32gb rom) Xiaomi Mi4 με €321 (εκδοση 3gb ram και 16gb rom) Meizu MX4 Pro με με €425 (εκδοση 3gb ram και 16gb rom) Κλεινω προς το Honor 6 plus, κυριως λογω της dual sim (καθως θα μπορω να εχω και το εταιρικο κινητο μου μαζι) του μεγεθους του, και του οτι ειχα Huawei και ειμαι ευχαριστημενος. Θα ηθελα να δοκιμασω και το Oppo ή και το Meizu (ειδικα τα χαρακτηριστικα του Meizu με κανουν να θελω να το αγροασω) αλλα δεν τα γνωριζω. Οι αποψεις σας???
×
×
  • Create New...