Jump to content

Babis45

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Babis45

  • Ημ. Γέννησης 10/07/1969

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Babis45's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ακριβώς, όπως τους σκληρούς του laptop . Κατανοώ φυσικά ότι άλλο Windows δομή και άλλο Android (Linux δλδ) δομή, αλλά λέω μιας και γίνεται συνδέοντας τα smartphones και τα tablet με καλώδια usb στον υπολογιστή και βλέπω τα directories τους , μήπως μπορώ να το κάνω χωρίς καλώδια στήνοντας ένα οικιακό δίκτυο στο desktop και γλυτώσω καλώδια, drivers και γενικά να μην έρχεται ο καθένας στο pc μου και να μου λέει 'πέρνα μου αυτό', 'κάνε μου το άλλο' ....
  2. Καλησπέρα σας Θα ήθελα τα 'φώτα' σας ει δυνατόν σε μια απορία μου.Η οποία είναι η εξής : Έχω ρούτερ της Wind συνδεδεμένο στον desktop H/Y μου (λειτουργεί με Win7 64bit Ultimate) και από εκεί μέσω WiFi συνδέονται ασύρματα ένας laptop υπολογιστής (λειτουργεί με Win7 32bit Home) , 2 smartphones (Android λειτουργικό) και 2 tablets (Αndroid λειτουργικό). To ζητούμενο για εμένα είναι η δημιουργία ενός οικιακού δικτύου στον βασικό Η/Υ (desktop) μέσω του οποίου να υπάρχουν όλες οι συσκευές που συνδέονται στο router και να μπορώ να έχω πρόσβαση στα δεδομένα της κάθε μιας ξεχωριστά. Το έχω κάνει με τους 2 υπολογιστές και λειτουργεί μια χαρά, αλλά δεν γνωρίζω αν γίνεται με τα smartphones ή τα tablets. Μπορεί και να μην γίνεται και να ζητώ παράλογα πράγματα.... Δεν γνωρίζω από ρυθμίσεις του router ή δίκτυα, γενικώς είμαι ...νουμπάς σε τέτοια θέματα για αυτό απευθύνομαι σε εσάς που φαντάζομαι είστε εξοικιωμένοι με το θέμα. Αν κάποιος γνωρίζει πως μπορώ (αν μπορώ) να το επιτύχω και χρειάζεται εξτρά πληροφοριές για το hardware ή το software που διαθέτουν οι συσκευές μου, πολύ ευχαρίστως να τους τις παρέχω. Ευχαριστώ, ελπίζω να μην κούρασε το μακροσκελές του μηνύματος και ευελπιστώ σε απάντηση !
  3. Καλησπέρα σας Πρίν λίγο χρησιμοποίησα το towelroot στο tablet της κόρης μου και με το που πάτησα το 'make it rain' κόλλησε το μηχάνημα. Ούτε κλείνει ούτε τίποτα ...... Καμμιά ιδέα του τι να κάνω ;;;;;;;;;; Ευχαριστώ!
  4. Καλημέρα σας και χρόνια πολλά ! Είμαι νέος στο φόρουμ και θα ήθελα αν είναι δυνατόν τη βοήθειά σας . Προχθές αγόρασα λόγω εορτών ένα 7" tablet για την κόρη μου, συγκεκριμένα ένα Innovator D711HC_PG. Φθηνό αλλά μια χαρά για να παίζει παιχνιδάκια και να βλέπει ταινίες. Λειτουργεί με Android 4.2.2 έκδοση firmware 2.0_20140314 και kernel 3.4.39. Έχει προ εγκατεστημένες αρκετές εφαρμογές από το e-shop οι οποίες όμως είναι άχρηστες για το παιδί και απλά πιάνουν χώρο. Γνωρίζετε αν υπάρχει δυνατότητα να περαστεί μια custom rom, να γίνει JellyBean ή ίσως και KitKat να το κάνουμε και root καθότι μικρή η εσωτερική μνήμη και γενικά να καθαρίσουμε τις ανούσιες εφαρμογές που ήδη έχει ; Θα μου πεις τι το θες αγαπητέ μου το KitKat ...Για τη μικρούλα μια χαρά δεν είναι και τώρα ; εεεε ναι, αλλά να μην ασχοληθεί και ο μπαμπάς λίγο :p Ευχαριστώ και ελπίζω σε κάποια απάντηση-βοήθεια εκ μέρους σας !!! Καλές γιορτές με αγάπη και υγεία :)
×
×
  • Create New...