Jump to content

econogrego

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About econogrego

  • Ημ. Γέννησης 12/01/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

econogrego's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά! Στην δικαρτη συσκευή όταν έχεις εισερχόμενη κλήση φαίνεται σε ποιον από τους δύο αριθμούς σε καλούν;
  2. econogrego

    Meizu M3 Note

    Καλησπέρα να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί ενδιαφέρομαι για την συσκευή. Θα αναβαθμιστεί με Android 6 ή θα παραμείνει με το 5?
  3. Καλησπέρα, όπως έχω αναφέρει έχω περάσει μία custom rom και το κινητό έχει γίνει σαν καινούριο. Τώρα θέλω να δοκιμάσω και μερικές άλλες rom χωρίς όμως να χάσω αυτήν που έχω τώρα και όλα όσα έχω εγκαταστήσει. Αυτό γίνεται με ένα απλό back up? Δηλαδή παίρνω back up περνάω την νέα ρομ και εάν δε μου αρέσει κάνω restore και επιστρέφω στην αρχική ρομ με όλα τα καλούδια που έχω βάλει μέσα?
  4. Καλημέρα σε όλα τα παιδιά του forum.Είμαι νέο μέλος και πριν λίγες μέρες ρούταρα το κινητό και πέρασα την QS-i9300XXUFNJ1-KK με την έκδοση kernel Boeffla-Kernel-6.1-beta7 και είναι σαν να έχω καινούριο κινητό. Γενικότερα η ραμ έχει ανασάνει αφού πλέον δουλεύει στα 450-550mb με όλες τις εφαρμογές κλειστές ενώ με όλες ανοιχτές φτάνει έως τα 650. Κολλήματα δεν έχω διαπιστώσει ούτε κάποιο θέμα με την κάμερα. Η μπαταρία είναι σε λίγο καλύτερα επίπεδα από ότι ήταν πριν δηλαδή με ανοιχτό ίντερνετ χωρίς να το αφήσω σε ησυχία βγάζει άνετα μία ημέρα και εάν δεν το πολυπειράξω φτάνει άνετα δύο ολόκληρες μέρες. Προς το παρών αυτά έχω διαπιστώσει για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθω με καινούριο μήνυμα.
×
×
  • Create New...