Jump to content

amastre

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by amastre

  1. Έχω το κινητό περίπου 3 εβδομάδες και μπορώ να πω και εγώ κάποια πραγματάκια. Θα πω 3 αρνητικά που εμένα δεν με ικανοποιούν διότι είναι οι κύριοι λόγοι που πήρα αυτό το κινητό. 1) το notification led δεν λειτουργεί όπως πρέπει. Έχω κάνει όλες τις επιλογές αλλά δυστυχώς δεν λειτουργεί όταν έχω αναπάντητες κλήσεις ή όταν μου έρχονται ειδοποιήσεις σε μηνύματα, mail, viber κλπ. Απο ότι διαβασα και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα. Επιπλέον, όταν το κινητό είναι σε αδράνεια (κλειστή οθόνη δηλαδή) πολλές φορές δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις (εκτός απο sms) παρα μόνο όταν το ανοίγω για να δω αν έχω κάποια αναπάντητη κλήση τότε μου έρχονται μαζεμένες. 2) Πολλές φορές ενώ μου δείχνει οτι έχει 4G δίκτυο και πάω να μπω στο internet δεν μου ανοίγει τις ιστοσελίδες και μου γυρνάει στο Ε (οτι δεν έχει σύνδεση στο internet). Δεν ξέρω αν είναι του κινητού ή του δικτύου που έχω σύνδεση (Wind). 3) η κάμερά του και δει το video είναι απογοητευτικά για μένα. Τράβηξα ένα video τη νύχτα με μέτριο φωτισμό και ήταν επιεικώς απαράδεκτο. Το παλιό μου κινητό (Jiayu G3) είχε πολύ καλύτερη κάμερα!! Κατα τα άλλα το κινητό είναι πολύ όμορφο, γρήγορο, δεν μου έχει κολλήσει και το GPS γρήγορο και ακριβές όπως και ο σαρωτης δακτυλικών αποτυπωμάτων, και καλή οθόνη. Επίσης η μπαταρία του φορτίζει αρκετά γρήγορα και διαρκεί (με μέση χρήση που του κάνω εγώ) 2 μέρες Αυτά μέχρι στιγμής
  2. Παιδιά αγόρασα και εγώ το συγκεκριμένο κινητό έπειτα απο πολύ μεγάλη έρευνα κινέζικων κινητών. Το πήρα απο το Tomtop με κουπόνι -40$ και περιμένω tracking number. Η αλήθεια είναι οτι διαβάζοντας για τη συγκεκριμένη εταιρία πολλά αρνητικά σχόλια είμαι λίγο συγκρατημένος και κυριώς για τη διάρκεια που θα έχει το κινητό στον χρόνο, διότι ωραίες οι πρώτες εντυπώσεις αλλά σε βάθος χρόνου τι γίνεται?? Ας ελπίσουμε για το καλύτερο!!
  3. Εχθές που απενεργοποίησα εντελώς το 3G μίλησα και εγώ κανονικά!! τώρα μένει να δούμε πως διορθώνεται αυτό το θέμα
  4. ποια sim από τις 2 είναι η micro sim της vodafone ή της cosmote? Λέτε να παίζει ρόλο το γεγονός ότι η micro sim γράφει επάνω 4G? Είμαι και λίγο άσχετος από αυτά
  5. Η μια sim είναι κανονική και η δεύτερη micro sim. micro sim παρουσιάζει το πρόβλημα που είναι και καινούρια γιατί μόλις πήραμε το κινητό πήγαμε και την αλλάξαμε. Λετε να την πάω πίσω?
  6. παιδιά καλησπέρα έχω πάρει στη γυναίκα μου το inew v3 plus και έχει το εξής πρόβλημα. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου δώσει μία λογική εξήγηση του τι συμβαίνει! Και οι 2 sim είναι της Cosmote. Όταν την καλώ στον πρώτο αριθμό δεν μπορεί να με ακούσει ενώ όταν την καλώ στον δεύτερο αριθμό με ακούει κανονικότατα. Το ίδιο συμβαίνει και με άλλους φίλους συγγενείς που την καλούν στον πρώτο αριθμό. Κάποιους μπορεί να τους ακούει και κάποιους άλλους όχι. Πηγαίνοντας στο σπίτι και δοκιμάζοντας (τουλάχιστον 3 φορές το έχω τεστάρει) να την πάρω στον πρώτο αριθμό που έχει πρόβλημα επικοινωνούμε κανονικότατα (μεσα στο σπίτι και οι 2). Το ίδιο συνέβει και όταν προσπαθούσε να την καλέσει ο αδερφός της. Όταν ήμασταν στον ίδιο χώρο επικοινωνούσαμε κανονικά!! Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει??
×
×
  • Create New...