Jump to content

tougos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tougos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

tougos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. tougos

    ZTE V967S

    Απο οτι καταλαβα πολυ πιθανο θα χρειαστει να πληρωσω. Μου ειπαν και στο Γερμανο οτι αν το στειλω στα κεντρικα θα το κανουν μαλλον με 25 ευρω. Απλα δεν θα ειναι ρουτ. Τι γνωμη εχεις? Αν δεν θα ειναι ρουτ πως θα ειναι? Καλυτερα ή χειροτερα και γιατι?
  2. tougos

    ZTE V967S

    Σημαιρα μιλησα με αυτους απο το μινιντιλ. Με ειπαν να το στειλω εκει για να υο κανουν επισκευη. Τα εξοδα ειναι δικα μου, και δεν ξερουμε αν θα το κανουν τζαμπα η αν θα χρειαστει να πληρωσω. Πρεπει λεει πρωτα να το δουν.
  3. tougos

    ZTE V967S

    και εγω δεν έχω κλείσει ακόμα χρόνο. νομίζω ένα χρόνο έχει εγγύηση. από minideal το πηρα εγω. τους έστειλα ήδη μνμ και περιμένω απάντηση
  4. tougos

    ZTE V967S

    ναι το ίδιο πρόβλημα έχουμε, είδα και το λινκ φίλε και το βίντεο σου.....τώρα τι πρέπει να κάνω? πόσο σου κόστισε η μεταφορά? πόσο καιρό έκανε? και μετα το κινητο ήταν καλά?
  5. tougos

    ZTE V967S

    και το δικό μου δεν μπαίνει σε ρικοβερι... η μπαταρια ειναι 80% και στην συσκευη της γυναικας μου δουλευει η μπαταρια μου κανονικα.
  6. tougos

    ZTE V967S

    εμένα όταν το βάζω στη πριζα ή στον υπολογιστη αναβει το κοκκινο λαμπακι για ενα δευτερολεπτο και σβήνει. και ύστερα δείχνει το λογότυπο και κολάει. δεν κλείνει ποτέ απλά συνέχεια είναι κολημένο στο λογότυπο
  7. tougos

    ZTE V967S

    το κινητό παει να ανοίξει δείχνει το λογοτυπο που γραφει ζτε και εκει κολαει... και στην πριζα το ιδιο, και οταν το συνδεω στον υπολογιστη το ιδιο. ο υπολογιστης δεν το αναγνωρίζει. δηλαδη δεν μπορω να δω τα αρχεια που έχω μέσα. Υπάρχει κανένας τρόπος να μπορέσω να δω τα αρχεία που έχω στην μνημη τηλεφώνου ώστε να σβήσω το αρχείο recovery kai update.zip?
  8. tougos

    ZTE V967S

    Καλησπέρα είμαι καινούριος στο forum και αντμετοπίζω πρόβλημα. Έχω εδω και ένα χρόνο περίπου το V967S και ολα πηγαιναν καλα μέχρι που αγόρασα ένα ίδιο για την γυναίκα μου. το καινούριο τηλέφωνο είχε μέσα 2 αρχεία ( recovery & update.zip). Τα έβαλα στην εσωτερική μνήμη του δικού μου τηλεφώνου και το έκλεισα. όταν προσπαθησα να το ανοίξω δεν άνοιγε, βγάζει το λογότυπο της ζτε και εκεί κολάει, δεν μπαίνει στο recovery mode (volume+ kai power) ουτε (volume- kai power). γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να το επαναφέρω? ευχαριστώ
×
×
  • Create New...