Jump to content

linustechtips

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by linustechtips

  1. Εγω τελικα εδωσα παραγελια την κυριακη απο to2c με ems +(20ευρω) και θα μου στειλουν δωρο και φορτιστη για το αυτικνιτο δωρο :D , σημερα μου εστειλαν email οτι εχει αποσταλει και στο site ελεγε 6-12 κανονικες μερεσ (3-6 εργασημες) , να δουμε τωρα και ο θεος βοηθος :wacko:
  2. eurobank(visa,alphabank(visa),skrill(mstercard) :blink:
  3. ρε παιδια οταν παω να το παραγγειλω απο αποδιποτε μαγαζι παω να πληρωσω με paypal εχω φτιαξει ενα account και μολισ παω να το κανω link με μια credit card μου λεει οτι δεν ηταν δυνατη η αποδοχη του ετηματος απο τον παροχο μου , εχω δοκιμασι με 3 διαφορετικες καρτες δηλαδη ελεος :!::cry:
  4. ρε παιδια γαι καποιο λογο πηγα σημερα να παραγγειλω το kingzone k1 απο εδω και δεν φορτονε η σελιδα δηλαδη ελεος ποιοσ με εχει καραραστει ? :( http://www.to2c.com/ δεν λειτουργει to webpage omg:blink:
  5. Και ρε παιδια αποτι διαβασα στο disqaus πολοι και ελληνες λενε οτι τουσ εβγαλε προβληματα και ειχαν μεγαλες καθυστερησεις σχετικα με την παραδωση σας παρακαλω πειτε μ ενα καλο μαγαζι να το αγορασω γρηγορα ενα καλο μαγαζι που να στελνει με ems η τελος παντων μια γρηγορη μεταφορικη χωρισ προβληματα με τελωνειο και να στειλουν συσκευη προβλημαaτα ! θελω να εχω καταληξει σε ενα μαγαζι μεχρι αυριο βραδυ ευχαριστω:shifty:
  6. δεν καταλαβα το δευτερο τι να κανω ακριβος ?:rolleyes:
  7. οκευ ρωτησα στο disqus αλλα δεν παιζει να απαντησει κανεις να το παραγγειλω ?:ninja: τι να επιλεξω ? Select Shipping Method -Singapore Post ( 15-60 Business Days ) €0.00 -EMS - Express(6-12days) €18.42 -Free Shipping ( Only for EU Warehouse ) Please not choose this option if this product not in Eu warehouse , otherwise we will ship by Singapore Post €0.00 Freeshipping -POST NL €0.00
  8. οπιτε παραγγελνω με ems η με singapore post ?? απο aliexpress ?
  9. οκευ ευχαριστω πολυ πραγματικα παιδια για την βοηθεια θα δοσω παραγγελια αυριο μολις μ ερθει θα πω και εγω τηβ γνωμη μ στο mini review μου :D
  10. οποτα αμα ειναι παραγγελνω απο εκει ετσι δεν θα εχω μπλεξηματα με τελωνεια και διαθεσημοτητες ετσι ? :wacko:
  11. http://www.aliexpress.com/item/KongZone-K1-Octa-Core-MTK6592-Android-4-3-NFC-OTG-Wireless-Charging-Air-Guestures-5-5/1760890890.html?s=p το βρηκα και εδω μα καμω την αγορα και αν ναι ποιο μεσο αποστολης να επιλεξω ? εχει να επιλεξεις αναμεσα σε: -SGP -other(sellers shipping method) -DHL -EMS ?
  12. οντως ,.......πφ καλα θα το ψαξω και αλλουυυ...:(
  13. http://www.coolicool.com/kingzone-k1-mtk6592-17ghz-octa-core-55-inch-fhd-ips-screen-android-43-3g-smartphone-g-33282 εδω λεει in stock παντως και σε ευρωπαικη αποθηκη για αυτο λεω ....:)
  14. καλησπερα παρακουλουθω την συγκεκριμενη συζητηση καιρο τωρα και ενδιαφερομαι και εγω για την αγορα του κινιτου απλα ρε παιδια μ τοσα π ειδα τι να πω τρομαξα πραγματικα, :wacko: ο αλλος λεει του ζητησανε 800 ευρω στο τελωνιο ο αλλος εχουν περασει 3 μηνες και ακομα να το παρει .Μερχι την απαντηση του φιλου asconan , και διαβαζοντας αυτα π λεει θελω να το αγορασω να το παραγγειλω απο coolicool ? (θελω να το εχω μεσα σε 10-20 μερες γτ ειμαι χωρις κινιτο , το s3 χαλασε , μηπως επιρρεαστει ο χρονος παραδωσης απο τισ γιορτες (χριστουγενα π πλησιαζουν) ?) ευχαριστω:)
×
×
  • Create New...