Jump to content

Enema

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.833
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About Enema

  • Ημ. Γέννησης 26/07/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Enema's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Enema

    iPhone 4S

    Eιχα ακριβως το ιδιο προβλημα (Can't get device serial number. Can't continue) σε κανονικο restore, σε 2 υπολογιστες. Τελικα εφταιγε το itunes που ηταν παλια εκδοση 12.0.1 για το jailbreak. Σε υπολογιστες με προσφατο itunes το εβλεπε κανονικα. Λες να δοκιμασω την επομενη εβδομαδα να δω? Χμμμμ, με βασεις σε σκεψεις. PS. Ειδες μηπως ποσο ελευθερο χωρο μετα το install αφηνε το ios6 στην 8αρα συσκευη? Με ios 8.3 μου αφηνει 4.6GB ελευθευρα, χωρις απολυτως τιποτα επανω.
  2. Enema

    iPhone 4S

    Μετα τι εκανες? Recovery και φλασαρισμα τελευταια εκδοση? Εισαι 100% σιγουρος οτι δεν γινεται σε συσκευες με pre installed ios8? Καποιες αλλες αναφορες καπου? Τι error εβγαζε? (σορρυ για τις 100 ερωτησεις αλλα εχει 2 μηνες που αγορασα το δικο μου... meh...)
  3. Enema

    iPhone 4S

    Υπογραφεται μονο για ΟΤΑ. Τα blobs τα παιρνεις μια χαρα. Αν εχεις 4s ανοιξε το tinyumbrella και δες. Eιναι αντιστοιχο σε στυλ με το downgrade του 4, οπου τα tickets ραβονται πανω στο firmware. Ριξε μια ματια και στα links που εδωσα. Το tool ειναι καινουριο και αναλαμβανει ολες τις πτυχες του downgrade (δεν χρησιμοποιεις το itunes).
  4. Enema

    iPhone 4S

    Γινεται στην περιπτωση του 4s και του ipad 2 γιατι η αππλ κανει sign την 6.1.3 ακομα για ΟΤΑ αναβαθμιση. Πρακτικα αυτο σημαινει οτι μπορεις να κατεβασεις τα shsh blobs με το tiny umbrella και να τα ραψεις πανω στο firmware. Εχει βγει εδω και λιγες εβδομαδες εργαλειο που το κανει αυτο. Δεν ειναι σε καμια περιπτωση ευκολη διαδικασια, δεν ειναι σε καμια περιπτωση user friendly διαδικασια και απαιτει osx ή linux. Νομιζω οτι ετοιμαζεται και GUI/αυτοματοποιημενη εκδοση του εργαλειου, αλλα δεν ξερω σε τι σταδιο βρισκεται. Προσοχη - αυτο ισχυει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για 4s και ipad2 ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ IOS 6.1.3 Για οτιδηποτε αλλο η απαντηση ειναι ΟΧΙ. Λινκ και οδηγιες https://dayt0n.github.io/articles/Odysseus/ Βιντεο της ολης διαδικασιας
  5. Enema

    iPhone 4S

    Μπορεις να κανεις downgrade σε ios6 αν σε ενδιαφερουν οι δοκιμες. Το UDID ειναι ενας unique για καθε iphone σειριακος αριθμος. Με βαση το πως δουλευουν τα φλασαρισματα στα iphone *υποθετω* οτι ειναι απαραιτητο το registration για να κανει το itunes την αναβαθμιση, και οχι για να δουλεψει το κινητο. Αλλα ξαναλεω, υποθετω.
  6. Enema

    iPhone 4S

    Συνηθως οταν οι μπαταριες λιθιου αποφορτιζονται πληρως (και εννοω πληρως-πληρως, 0 ταση) δεν ειναι δυνατο να φορτιστουν ξανα (κατι με αντισταση που τεινει στο απειρο αν θυμαμαι καλα). Αφου λες οτι η συσκευη ηταν παρατημενη για μηνες, το πιο πιθανο ειναι να ανηκεις σε αυτη την κατηγορια.
  7. Μπααααα. Αντεχε περισσοτερο απο το ipod nano της εποχης.
  8. Enema

    iPhone 5

    Ουφ, παλι καλα. Ευχαριστω.
  9. Enema

    iPhone 5

    Αν κανουμε restore την συσκευη και setup as new, τα στοιχεια του icloud διαγραφονται? Γιατι εδωσα την συσκευη μου κανοντας restore και δεν προχωρησα περα απο την οθονη που λεει hello κτλ...
  10. Παντως σε συγκριτικο που εκανα με Moto G 2014 (επισης 8mp) η καμερα του χανει ελαφρως :sorry: Εχει ομως το πιο δυνατο led που εχω συναντησει σε κινητο μεχρι στιγμης:)
  11. Καποια ναι, καποια οχι. Εξαρταται. Ειναι ευκολο να την πατησει καποιος γενικα. Τωρα οι τιμες λιγο απο εδω, λιγο απο εκει, μαζευονται τα λεφτα (βαλε και τα μεταφορικα). Για να φτιαξω το δικο μου εντελως (μπροστα προσοψη, μεσαιο μερος, slide, καπακι και φλας/camera cover) φανταζομαι θα μου φυγει κανα 100αρι.
  12. Τα γνησια ανταλλακτικα εχουν ολα τα 'περιφερειακα' ετοιμα επανω τους Δες αυτο πχ http://www.ebay.de/itm/Kamera-Abdeckung-Deckel-Linse-Verschluss-Cover-fur-Nokia-N86-Schwarz-NEU-/360548802341?pt=DE_Handy_Organizer_Ersatzteile_Werkzeuge&hash=item53f2621f25 Stand, flash, καλυμμα, μαζι με τις επαφες για το φλας και τον πομπο. Αντιστοιχα το σασι για παραδειγμα ερχεται με ηχεια και διαφορα ψιψιψινια, η οθονη ερχεται σετ μαζι με τα πληκτρα της ολα κομπλε, ο μηχανισμος του slide με καλωδιοταινιες επανω του ετοιμες κτλ Μονο τα κινεζικα ερχονται εντελως γυμνα και απαιτουν μεταμοσχευση απο αυτα που εχεις ηδη. Τωρα το module της καμερας http://www.ebay.de/itm/Nokia-N86-Kamera-Camera-Cam-Modul-Kameramodul-Linse-Lens-Hauptkamera-Ruckkamera-/170776641068?pt=DE_Handy_Organizer_Ersatzteile_Werkzeuge&hash=item27c314be2c δεν φαινεται να απαιτει συγκολληση, δεν ξερω αν ειναι κολλημενο στο σασι με κολλα ομως. Αυτο θα πρεπει να το δεις μονος σου. Η αλλαγη εμενα παντως μου φαινεται απλη, βγαζεις το ενα βαζεις το αλλο. Αν και προσωπικα δεν εχω φτασει σε σημειο να σηκωσω πλακετα, οποτε δεν ξερω τι αλλο μπορει να χρειαστει. Τωρα για τις καλωδιοταινιες που λες, τις βρισκεις και μονες τους στο ebay αν παρουσιαστει προβλημα. Για ανταλλακτικα γενικα δες εδω http://www.ebay.de/sch/Ersatzteile-Werkzeuge-/43304/i.html?_from=R40&_nkw=nokia+n86 Ετοιμασου να βαλεις το χερι στην τσεπη ομως :p
  13. Ετσι οπως φαινεται ειναι ανακατασκευη. Το μπροστινο μερος δεν ειναι γνησιο και αυτο φαινεται απο το εντελως μαυρο πλαισιο. Τα γραμματα στο cover της καμερας ειναι ασημι αντι για χρυσα. Το λογοτυπο της νοκια καθως και το "Ν86" μπροστα δεν φαινονται σχεδον καθολου. Μπορει να ειναι μαπα, μπορει να ειναι καλο. Σε καμια περιπτωση ομως οπως το γνησιο. Αλλαξα το μπροστα μερος στο δικο μου με ενα τετοιο ακριβως (μαυρο πλαισιο - λογοτυπα που δεν φαινονται) και ειναι ΟΚ με εξαιρεση τα soft keys που ειναι ακριβως στο ιδιο υψος με το τζαμι και σχεδον δεν πατιουνται. Το πισω καπακι ειναι αψογο παντως. Εγω δεν θα το εκανα, αγορασε καλυτερα σκετο το module της καμερας, εχει παρει το ματι μου ενα στο ebay.
  14. Οι λιθιου εχουν, και μαλιστα αναλογο με το ποσο φορτισμενη ειναι η μπαταρια, τις συνθηκες φυλαξης και τον ποσο καιρο καθονται...
×
×
  • Create New...