Jump to content

leftex88

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About leftex88

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

leftex88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Οχι αυτη η επιλογη δεν υπάρχει. το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει και χανω απιστευτη μπαταρια και data απο 4g . Το θεμα ειναι ότι μου υμβαίνει μονο στο wifi του σπιτιού και πουθενα αλλού. Καμια ιδεα ??
  2. Καλησπέρα παιδιά. Αφού έκανα αναβάθμιση μέσω καλωδίου σε Lollipop, μου βγάζει όλη την ώρα ένα θαυμαστικό στο σήμα του WIFI . ξέρει κανείς τι είναι αυτό?
  3. Καλησπέρα παιδιά. Έχω το κινητό 3 μήνες και .. Δεν έχει πάρει αναβάθμιση σε Lollipop και αν πάω στις ρυθμίσεις και ψάξω για ανανεωμένη έκδοση , μου λέει ότι έχω την πιο τελευταία. Μπορώ να το αναβαθμίσω με άλλο safe τρόπο αντί για OTA? Φίλος μου το πήρε πριν 2 βδομάδες και ήδη του έχει αναβαθμιστεί όπως και φίλης μου το g3 mini .
  4. πολωνικο αν έχω καταλάβει καλά. οπότε περιμένω να κάνει update άλλες εφαρμογές και κάποια στιγμή φαντάζομαι θα μου το βγαλει σαν notification?
  5. Παιδια καλησπέρα! Επειδή είμαι ψιλο άσχετος, μολις σήμερα αγόρασα το κινητό και θα ήθελα να ρωτήσω αναβαθμίζεται αυτόματα σε λολλιποπ ή το κάνω manually Με κάποιο τρόπο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
  6. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου !
  7. Παιδιά καλημέρα! αν γνωρίζει κάποιος , ας απαντήσει
  8. Καλημέρα , καλή βδομάδα και καλή μας επιτυχία!!
  9. Παιδιά καλησπέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω τη συσκευή απο σκρουτζ και είδα σε κάτι ποστς λίγεσ μέρες πριν κάτι για branded & unbranded..μπορείτε να με διαφωτίσετε τι σημαίνει , τι πρέπει να επιλέξω και πως το μαθαίνεις αυτό όταν πας να αγοράσεις απο σκρουτζμάγαζο? ευχαριστώ!!!
  10. Καλησπέρα παιδιά! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω τη συσκευή αλλα θα ήθελα να με βοηθήσετε αν αξίζει να το αγοράσω από Ελλάδα ή αν με συμφέρει οικονομικά να το παραγγείλω απο εξωτερικό και αν ναι , αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο site. Ευχαριστώ!
  11. leftex88

    Honor 6

    Καλημέρα παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος κάποιο λινκ για αγορά/ παραγγελία του Huawei Honor 6 Plus ? Ή πότε θα είναι δυνατόν να το αγοράσουμε για αποστολή στην Ευρώπη
  12. Καλημέρα παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος κάποιο λινκ για αγορά/ παραγγελία του Huawei Honor 6 Plus ? Ή πότε θα είναι δυνατόν να το αγοράσουμε για αποστολή στην Ευρώπη
  13. Kαλή επιτυχία σε όλους!! καλό δωράκι για τις γιορτές!!
  14. Καλημέρα παιδιά! επειδή δεν έχω καθόλου χρόνο για να διαβάσω τα πάντα λόγω δουλειάς, θα ήθελα να ρωτήσω αν το meizu mx4 έχει καλή υποστήριξη ή αν έχει παρουσιάσει σε κάποιον από εσάς προβλήματα, κολλήματα κτλπ. επίσης , ποιο είναι το πιο αξιόπιστο σάιτ για αγορά κινητού και ποιό μπορεί να τα στείλει μέσω Ευρώπης? και αν ξέρει κάποιος για πιο λόγο υπάρχει αυτή η διαφορά τιμής στο meizu ανάμεσα σε vickmall, oppomart, & meizu mart: http://www.meizumart.com/product/MEIZU%20MX4 http://www.oppomart.com/meizu-mx4.html http://www.vickmall.com/meizu-mx4-4g-smartphone-single-sim-flyme-os-4-0-mtk6595-5-4-corning-gorilla-glass-3.html
  15. ευχαριστώ αλλά δεν θα δώσω λεφτά για περσυνό κινητό . και αφού θα πάρω κινέζικο θέλω να είναι κάτι πολύ καλό ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ειναι πολύ ωραίο αλλά με χαλάει λίγο το μενού του και τα εικονίδια του όπως το είδα σε φωτογραφίες και σε hands on. lollipop όλα τα android θα πάρουνε σταδιακά?
×
×
  • Create New...