Jump to content

stavros211

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stavros211

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

stavros211's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. περιμένω 2 δέματα με singapore post απο 7/6 και 8/6. έχουν μείνει και τα 2 στην κατάσταση αποστολή αντικειμένου σιγκαπούρη.
  2. Έκανα παραγγελία απο geekbuying 15/11 ένα κινητό xiaomi και είδα σήμερα στο tracking number του έλτα οτι το δέμα είχε εισαγωγή στο τελωνείο. Πόσες μέρες θα κάτσει τελωνείο και πόσο ειναι η λυπητερή περίπου αν γνωρίζει κάποιος?το κινητό είχε κόστος 160$.
  3. Αν κάποιος έχει κάποια νέα εξέλιξη με τα δέματα που έφυγαν με singapore post τέλη μαρτίου και αρχές απριλίου παρακάλω να βοηθήσει. Αυτό όπως διάβασα το πρόβλημα είχε δημιουργηθεί και την περσυνή ίδια περίοδο.Μπορούν να μασ ενημερώνουν τα άτομα απο πέρυσι αν παρέλαβαν τα δέματά τους τελικά? Να ξεκινήσω τη διαδικασία με το paypal?
  4. Παιδιά καλημέρα. έχω πρόβλημα με 2 αποστολές η μία απο minideal και η άλλη απο vickmall. RF388074940SG και RF384722670SG. δεν έχουν μπει ακόμη ελλάδα απο τον μάρτιο ενώ έχω παραλάβει άλλεσ αποστολές που έγιναν αργότερα. και τα δύο πακέτα είχαν τις ίδιες συσκευές xiaomi redmi 3. όλα τα άλλα πακετα που είχαν άλλες συσκευές τα έχω παραλάβει. υπάρχει περίπτωση να έχουν χαθεί?
  5. καλησπέρα έχω το κινητό εδώ και 8 μήνεσ με την ρομ 1,2 που το πήρα.δεν αντιμετοπίζω προβλήματα ιδιαίτερα. ένα μίκρο πρόβλημα που δεν μπορώ να λύσω είναι με την αποθήκευση μιασ νέασ επαφής στην κάρτα σιμ. όταν γράφω το όνομα να αποθηκευτεί με ελληνικούς χαρακτήρεσ με αφήνει μέχρι 4 γράμματα ενώ στα αγγλικά οι χαρακτήρεσ με αφήνει κανονικά μέχρι 8-10. υπάρχει λύση??
  6. Πηρα το κινητο και εχει rom 1,2 multi root. εχω προβλημα με το 4g και τη vodafone.υπαρχει καποια ρυθμιση να διορθωσω το προβλημα? αλλιως αν υπαρχει καπου καποια rom να αλλαξω αλλα να multilanguage.
×
×
  • Create New...