Jump to content

jedor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jedor

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

jedor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Εχουμε ιδέα αν και πότε θα βγει η 5.1 για το 9506?
  2. Το gps μπορω να το χρησιμοποιήσω χωρίς να έχω στο κινητό καρτα sim?
  3. Καλησπέρα. Χθες το κινητο μου έπιασε υγρασια απο βροχή με αποτέλεσμα να μην λειτουργει το home button. Ολα τα αλλα λειτουργουσαν κανονικα. Το ανοιξα, εβγαλα μητρικη τη στεγνωσα με πολυ χαμηλο αερα απο πιστολακι μαλλιων , την εκανα και με οδοντοβουρτσα στα βισματα. Το συναρμολογω το ανοιγω, το κουμπι δουλευε τελεια αλλα πλεον δεν μου δουλευει το μικρόφωνο...... Τιποτα το ξανανανοιξα αλλα τιποτα. Παιζει να επαθε ζημια απο τον αερα??? κανονικα δν θα επρεπε γτ ηταν πολυ σιγανος και στο κρυο... Κανεις που να εχει καμια ιδεα? Ρωτησα για επισκευη και μου ζητανε ολοι 30 ευρω.. Μπορει καποιος να μου πει τι μπορω να κανω μονος μου??
  4. Αμα αγοράσω 9506 εισαγωμενο αλλης χωρας μπορω να περασω την 4.4.2 της κοσμοτε που εχει στο site η sammobile η θα εχω θεμα με την εγγυηση κλπ?
  5. Παιδιά σήμερα πήγα να το δω από κοντα και μπορω να πω οτι το ερωτευθηκα.... Αλλα ακόμα και καινουργιες παρτίδες εχουν θέματα με shut downs kai restarts καθως διαβασα πανω απο 10 σελιδές στο XDA... Σαν χαρακτηριστηκα ειναι το καλυτερο της αγοράς αλλά το φοβάμαι. Επισης άκουσα για κατι ραγισματα στο πλαι στο ηχείο... Δεν ξερω θα περιμένω μέχρι χρηστούγεννα μήπως και εχει βελτειωθεί κάτι διαφορετικα εφυγα για S4 I9506 το οποίο ειναι απροβλημάτιστο....... Δεν ξερω ξενέρωσα με τα προβληματα που διάβασα οτι βγαζει.... Θα ήθελα καποιος που το εχει αγοράσει παρτιδα από Σεπτέμβρη και μετά να μου πει αν εχει θέματα με shut downs κλπ. Πάντως ψαχνοντας εδω καταλαβα οτι το S4 ειναι πολυ ποιο αξιόπιστο....
×
×
  • Create New...