Jump to content

Lixourios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Lixourios

  1. Παιδια 410 ιταλικο, το εχω μια εβδομαδα κ το εχω ξεπατωσει.εαν εξαιρεσουμε οτι η οθονη ρουφαει λιγο παραπανω μπαταρια το τηλ κυριολεκτικα τα σπαει.ουτε ενα σβησιμο κ καθολου lags.Ως πρωην κατοχος htc one κ sg θα ελεγα αντικειμενικα πως ειναι οτι καλυτερο εχω δει μεχρι σημερα.
  2. Πηρα την προηγουμενη εβδομαδα 410 italy...δυσκολευτηκα βεβαια μεχρι να βρω τις νεες παρτιδες
  3. Παιδια κ εγω ακριβως το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω...περιμενω παραδκευη να οαραλαβω την circle case, μηπως διορθωσει καπως τα πραγματα..
  4. @DOR1K1N Ευχαριστώ πολύ! Το oneplus one είναι μεγάλος έρωτας και σκέψου ότι δεν το έχω καν δει από κοντά, μόνο από reviews... Για το honor 6, ενώ φαίνεται και πρέπει να είναι πολύ καλό κινητό, δυστυχώς δεν έχω και την καλύτερη άποψη για την HUAWEI ως εταιρία (ούτε updates στις συσκευές, ούτε support).. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πιο πιθανό πάντως παιδιά είναι να καταλήξω στο lg g3 το οποίο μετά τα τελευταία updates φαίνεται να έχει βελτιωθεί πολύ..
  5. @ kostadoros29 Ευχαριστώ πολύ! Προς τα εκεί κατευθύνομαι. Κάποπια στιγμή σκέφτηακα και το oneplus one, αλλά η διαδικασία απόκτησης και η έλλειψη support στην Ελλάδα είναι αποτρεπτικοί παράγοντες... Ποιά έκδοση έχεις (με τα 32 ή τα 16)? Το δουλεύεις στο art?
  6. Εχω την δυνατοτητα να αποκτησω την εκφοση με τα 32gb με 3gb Ram με 330 ευρω (λογω επιδοτηςης). Ενω ολα τα reviews το αποθεωνουν, εχω προβληματιστει αρκετα απο τα σχολια των χρηστων, κυριως αναφορικα με μπαταρια, lags κ χαμηλες επιδοσεις (αν κ πιστευω οτι η συγκεκριμενη οθονη ειναι υπευθυνη για αυτες). Το συστηνετε κ αν ναι τι πρεπει να προσεξω; Μηπως να ψαχτω για κατι αλλο;;
  7. @ kaifas Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Όντως φαίνεται (και πρέπει να είναι) πολύ καλό, αλλά η διαδικασία απόκτησης και η υποστήριξη μετά είναι αποτρεπτικοί παράγοντες...πάντως και το Lg g3 στο συγκεκριμένο site καταγράφει πολύ καλές επιδόσεις και σχόλια.. έχεις άποψη για το συγκεκριμένο;;
  8. Παιδιά καλησπέρα, Μετά από δυόμιση περίπου χρόνια βρίσκομαι ενόψει αντικατάστασης του smartphone που έχω (htc one x) από το οποίο δυστυχώς αποκόμισα τις χειρότερες εντυπώσεις... Έχω καταλήξει στις ακόλουθες συσκευές και θα ήθελα την γνώμη σας: (α) Lg g3: με προβληματίζει το γεγονός ότι η οθόνη με την υψηλή ανάλυση φαίνεται να δημιουργεί κάποια προβλήματα, αλλά ελπίζω ότι με την επερχόμενη αναβάθμιση των ANDROIDS οι επιδόσεις θα βελτιωθούν. Επίσης διαβάζω ότι τα προβλήματα με τα ξαφνικά κλεισίματα φαίνεται να ξεπερνιούνται στις νέες παρτίδες (με s/n από 406). Κατά τα λοιπά έχει πολύ καλά specs και μπορώ να το αποκτήσω την έκδοση με τα 32gb και 3 γβ RAM με περίπου 350 € (έχω επιδότηση για την συγκεκριμένη συσκευή). (β) oneplus one : πραγματικά την έχω ερωτευτεί την συσκευή μόνο από τα reviews που έχω διαβάσει. Με προβληματίζει αφάνταστα ο τρόπος παραγγελίας και εν γένει απόκτησης της συσκευής καθώς και το support που θα έχω σε περίπτωση προβλήματος. (γ) oppo find 7: πολύ καλώ στα benchmarks, αλλά κατά τα λοιπά φαίνεται να υστερεί από το g3. Επίσης δεν έρχεται στην Ελλάδα και πρέπει να κάνω παραγγελία από εξωτερικό. (δ) ZTE NUBIA Z7: δεν έχω ακόμα σαφή εικόνα για το συγκεκριμένο, αλλά φαίνεται αρκετά καλό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...