Jump to content

kon_IMS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kon_IMS

  1. kon_IMS

    Honor 6

    Επαφές ευτυχώς είναι όλες στο gmail οπότε κομπλέ. Anyway...! Ευχαριστώ παιδιά.
  2. kon_IMS

    Honor 6

    Για εκεί οδεύω...! Πέρα από φωτογραφίες βιντεο μουσική που τα κράτησα όλα, χρειάζεται τίποτα άλλο / έχετε υπόψην τίποτα που πρέπει να κάνω πριν το επαναφέρω στις εργοστασιακες?? Ευχαριστώ!
  3. kon_IMS

    Honor 6

    Παιδιά έχω πρόβλημα με το κινητό: Έβαλα μια κάρτα microSD sandisk 16gb και το έκανα restart για να κάνω προεπιλεγμένη αποθήκευση στην κάρτα και όταν άνοιξε μου έβγαζε συνεχώς error ότι: "Η εφαρμογή UI συστήματος σταμάτησε να λειτουργεί" πατάω ΟΚ συνεχώς το κάνω restart αλλά το ίδιο πρόβλημα. Έβγαλα την microSD αλλά πάλι τα ίδια. Έχω EMUI 3.0 Έχει συμβεί σε κανέναν το ίδιο πρόβλημα? Καμιά ιδέα??
  4. kon_IMS

    Honor 6

    Ευχαριστώ για την απάντηση. Αλλά είμαι με 4.4.2 και ΕΜUI 2.3 με την μονοκαρτη έκδοση του κινητού, δεν υπάρχει αυτή η επιλογή
  5. kon_IMS

    Honor 6

    Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να βγάλω τον ήχο από την κάμερα όταν τραβάω φωτογραφία? Ακόμα και στο αθόρυβο κάνει ήχο. Είναι εκνευριστικό. Ευχαριστώ!
  6. kon_IMS

    Honor 6

    Καλημέρα παιδιά, μόλις χθες και γω έγινα κάτοχος του κινητού από amazon. Σκέφτομαι να βάλω το screen protector tempered glass Nillkin και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια θήκη καλή και ταυτόχρονα όμορφη και διακριτική για προστασία όλης της συσκευής. Είτε με πορτάκι είτε να καλύπτει μόνο το περίβλημα του κινητού δεν έχω πρόβλημα αρκεί να είναι γερή και όμορφη. Επίσης άλλη μία ερώτηση με το tempered glass η θήκη θα έχει πρόβλημα να μπει? Θα γίνει η συσκευη τεράστια? Ευχαριστώ!!
  7. kon_IMS

    Honor 6

    Ρε παιδιά μια ερώτηση: ο πάροχός μου έχει lte στην μπάντα των 2600mhz μόνο και απότι βλέπω στα specs του κινητού σε FDD-LTE δουλεύει στα 1800 / 2100 / 2500. Λέτε να έχει θέμα με το lte?
  8. kon_IMS

    Honor 6

    Καλησπέρα και από μένα παιδιά, έχει νόημα λέτε να το παραγγείλω από Κίνα, ενώ σε μερικές μέρες έρχεται στην Ευρώπη? ποια είναι η γνώμη σας? γνωρίζετε σε τι τιμές θα έρθει περίπου?
×
×
  • Create New...