Jump to content

HolLo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About HolLo

  • Ημ. Γέννησης 23/07/1987

HolLo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπερα παιδια! Τον μαρτιο του 2016 εστειλα το G3 μου στην procordia για σπασμενη οθονη. Οταν το πηρα πισω και κανοντας την αναβαθμιση σε ΜΜ μεσο pc suite μου εκανα που και που κατι επανεκκινησεις..δεν το εδωσα σημασια..Σημερα λοιπον δεν ελεγε να ανοιξει ΚΑΝ ! Επανεκκινηση στην επανεκκινηση..Τωρα καταφερα να το συνδεσω στον Η/Υ μεσο pc suite, εκανα back up τα αρχεια μου , και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων...Υπαρχει το ενδεχομενο να καναν κατι λαθος στην συνδεσμολογια του κινητου και να εχω προβλημα ? Τελικα ακομα και με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων παλι τα ιδια κανει. Αυτο που καταλαβα ειναι οτι οταν το εχω συνδεδεμενο με τον φορτιστη παραμενει ανοιχτο χωρις να κανει reboot. Καμια ιδεα ?
  2. Ευχαριστω πολυ παιδια για τις πληροφοριες.
  3. Σε ευχαριστω..Ξερεις ποσο παει το κουστουμι? Και που να το στειλω-απευθυνθω??
  4. Καλησπερα παιδια.. Επεσε το κιν. απο την τσεπη ενω φορουσα την quick circle..καιν εσπασε η οθονη. Δεν λειτουργει καθολου το touchscreen. Τι μπορω να κανω??
  5. Καλη επιτυχια σε ολους ! Και καλες γιορτες ...να περασουμε :) !
  6. Σε ευχαριστω ! Την εγκατεστησα ηδη :D
  7. Οχι η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καποιο θεμα αλλα ως "νεα" εκδοση λογισμικου ολο και κατι καλο δεν θα εχει για να σου προσφερει - ρυθμισει ;
  8. Ευχαριστω για την ενημερωση ! :) Μηπως ξερουμε ποτε 8α βγει?
  9. Δεν μπορω να κατεβασω ουτε μεσο ΟΤΑ ουτε απο το LG support tool (ουτε απο PC suite) την εκδοση "L" του λογισμικου. :( Το smartphone ειναι απο ισπανια (6TL) παρτιδα 408. Ξερει κανεις τιποτα?
  10. Παιδια τελικα εκδοση L για ισπανικο μοντελο εχει βγει ; ευχαριστω :)
×
×
  • Create New...