Jump to content

martirio3000

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by martirio3000

  1. Εγώ ρε φίλε πήγα ΠΛΑΙΣΙΟ. Το είχαν εκεί σαν δείγμα και ήταν 500+ ώρες ανοιχτό. Δεν κολούσε όταν το χρησιμοποίησα. Για παράδειγμα ένα τεστ που μπορείς να κάνεις για να κάνεις είναι να κάνεις σκρολλάρισμα στην λίστα με τις εφαρμογές που έχει το σύστημα εγκατεστημένες. Πιστεύω πως αν το κινητό κολλάει εκεί τότε δεν αξίζει. Το l90 δεν κόλαγε αν και 500+ ώρες ανοιχτό. Όσο για την οθόνη είναι πολύ καλή δεν θα καταλάβεις pixels. Εκτός και αν κάνεις το κινητό φακό επαφής. Τώρα αν κάποιος έχει μάθει με 4κ αναλύσεις θα του κακοφανεί.
  2. Εξαρτάτε ρε μάγκα. Τι rom έχεις; Για stock GB/ICS εγώ βάζω min 249 max 1613 Για GB υποθέτω smartass V2 για ICS εγώ έχω smoothass (το smoothass είναι σαν το smartass λιγότερο battery friendly=καλύτερη απόδοση) Για CM11 είναι περίπλοκο το θέμα πριν κανά μήνα που το είχα με 1,6 ζεσταινόταν πολύ σε βαριά χρήση. Εγώ συνιστώ min 364Mhz max 1.406Mhz. Για διαχειριστή OndemandX ή InteractiveX (το Χ σημαίνει λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με τον original). Επίσεις στο performance menu βάλε 16bit renderring kai Low-end graphics.
  3. Οταν λες να του βάλεις ότι θέλεις εσύ τι ενοείς? Δεν βρίσκω κάτι πέρα από Cyanogenmod σε xda.
  4. Όντος σαν συσκευή είναι πολύ ελκίστική και μόνο 160 Ευρο. Θα περιμένω μέχρι Τετάρτη να κατέβω πλαισιο/public μπας και δω πως είναι το LG UI 2 από κοντά. Οι εικόνες μόνο δεν φτάνουν.
  5. Σκέφτομαι για το LG Fino πάλι. Είναι αρκετά καλό και με ui 3. Φοβάμαι να πάρω το L90 διότι το LG L BELLO έιναι σαν το L90 αλλά με LG UI 3 Οπότε σκέφτομαι πως δεν πρόκειται η LG να δώσει ui 3 στο l90. Επίσης πρώτη φορά βλέπω εταιρία να μην μιλάει για το μέλλον των συσκευών της.. Το l90 είναι πρόσφατη συσκευή η οποία είναι σίγουρα συμβατή με το Android L. Το θέμα είναι θα αξιωθεί η LG να το δώσει?
  6. Γεια σε όλους. Καλώς σας βρήκα :D. Σκέφτομαι να το αγοράσω το κινητάκι. Δε ξέρω όμως έχει το UI του LG G3? Πρόκειται να το πάρει; Προσωπικά θέλω το κινητάκι περισσότερο για το LG UI 3 . Το LG UI 2 Είναι άσχημο.
×
×
  • Create New...