Jump to content

wmos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

wmos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ALTUS 10X.Καλο καλοκαιρι mate να ειμαστε καλα το Σεπτεμβριο να συνεχισουμε την οκνηρια... :-)
  2. Η αναβαθμιση ουτε μιση ωρα δεν κραταει σε real timε,το πολυ να σου πουν να το αφησεις μια ημερα.Αν ειναι μεσα στην εγγυηση ειναι τσαμπα (παραδοξως σε αντιθεση με αλλες εταιριες).Θελω να σε ρωτησω κατι.Οταν μιλας στο κινητο με το ακουστικο κολλημενο στο αυτί,εχει "μποσικα¨ το ελατηριο στο πορτακι σε σημειο να κανει ενοχλητικο θορυβο οταν το πιεζεις στο αυτι σου ή μονο σε μενα συμβιανει? :mad:
  3. Οταν μιλατε και εχετε ανοιξει φυσικα το καπακι ειναι τελειως σταθερο στο αυτι ή εχει ενα μικρο μποσικο με εκνευριστικους για το αυτι θορυβους (κλαπ) οταν το πιεζετε ελαφρως ενω μιλατε?Ευχαριστω και σορρυ αν σας κουρασα.
  4. Moondriver δεν λεει να το πεταξω.Μαλλον θα πρεπει να συμβιβαστω.Και κατι αλλο.Οταν μιλατε και εχετε ανοιξει φυσικα το καπακι ειναι τελειως σταθερο στο αυτι ή εχει ενα μικρο μποσικο με εκνευριστικους για το αυτι θορυβους (κλαπ) οταν το πιεζετε ελαφρως ενω μιλατε?Ευχαριστω και σορρυ αν σας κουρασα.
  5. Δεν με ενδιεφεραν τα 20 ευρω.Απλως δεν αντιμετωπιστηκε το προβλημα και δεν ξερω αν υπαρχει και λυση.Ποιος ο λογος να αγορασει κανεις ενα Clamshell κινητο αν δεν προστατευεται η οθονη του;Στο προηγουμενο κινητο που ειχα ενα Σηαρπ δεν ειχα τετοιο προβλημα.Κριμα παντως γιατι το V600 ειναι καλο κινητο,αλλα μηχανικα sucks (Made in China)
  6. επειδη ειμαι νεος με το κινητο ρωταω κατι.μετα απο ενα μηνα χρησης κλεινοντας το καπακι τα πληκρτα βρισκουν ελαφρως στην οθονη.αλλαξα τζαμακι και πληρωσα και 20 ευρωπουλα καθοτι δεν το καλυπτε η εγγυηση και καλα λεει,αλλα τα τερματικα δεν μου τα αλλαξαν.να ξανατραβηχτω και να πληρωνω παλι η να το γραψω στα τετοια μου και να μην ξαναγορασω ΜΟTOROLA?
×
×
  • Create New...