Jump to content

themis1972

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by themis1972

  1. Δηλαδή (επειδή θα το πάρω με επιδότηση/αναβάθμιση) θα πρέπει να αλλάξω και sim; ή μήπως υπάρχει και άλλος τρόπος;
  2. Να ρωτήσω και κάτι άλλο...Το 710 τι sim χρησιμοποιεί ; την απλή ή micro sim ;
  3. Καλησπέρα, σκέφτομαι να αποκτήσω αυτό το κινητό και ήθελα να ρωτήσω το εξής : θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν wi fi hotspot για το tablet μου ; ευχαριστώ
  4. Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση παιδιά. Ναί εννοείται ότι θα το αντικαταστήσω με καινούριο. Πάντως όσο μου δούλεψε έμεινα πολύ ικανοποιημένος.
  5. Παιδιά καλησπέρα. Ήθελα μια γνώμη για το τι πρέπει να κάνω. Αγόρασα το Samsung B7722 την Παρασκευή το απόγευμα. Ενώ όλα έδειχναν καλά είχα δοκιμάσει να κάνω ότι ήθελα με το κινητό (πέρασα επαφές με Bluetooth κλπ) δοκίμασα την Dual sim λειτουργία WiFi και γενικά όλες τις λειτουργίες του, όταν έβαλα να φορτίσω το κινητό την Κυριακή το πρωί, δε έκανε απολύτως τίποτα. Το κινητό παρέμεινε νεκρό. Δοκίμασα να το φορτίσω και με το USB kαλώδιο και τίποτα πάλι. Υπόψιν στις 2 μέρες που δούλεψε το κινητό με την αρχική φόρτιση δε μπόρεσε να συνδεθεί με το PC.
  6. Καλησπέρα σας.Πριν από κάποιες μέρες είχα αναφέρει εδώ κάποιο πρόβλημα που είχα με το Wildfire όταν κατόπιν κάποιου update χάθηκε το Wi Fi. Αφού δοκίμασα hard reset κλπ τελικά επέστρεψα το κινητό απο κει που το πήρα. Μου είπαν ότι θα το προωθούσαν στην αντιπροσωπεία για service κλπ. Μετά απο μια βδομάδα τελικά μου το αντικατέστησαν με καινούριο.Αυτά προς ενημέρωση σας και ευχαριστώ και πάλι όσα παιδιά είχαν ανταποκριθεί στο post μου.
  7. Απ'ότι είδα πάντως φαίνεται ότι είμαι ο μοναδικός που αντιμετώπισε τέτοιο πρόβλημα εδώ.
  8. Αν εννοείς έκδοση firmware αυτή είναι 2.1-update1 και αριθμός λογισμικού 1.25.405.1...
  9. Δοκίμασα hard reset παιδιά αλλά καμία τύχη. Πως μπορώ να ξαναφλασάρω τη rom ;
  10. δέ ξέρω αν είναι απο εξωτερικό το κινητό.....Μετά το update πάντως όταν πάω να ενεργοποιήσω το Wi Fi μου λέει ότι "Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση του Wi Fi".
  11. Καλησπέρα σας. Αγόρασα πριν απο μία βδομάδα το HTC Wildfire από ελληνικό e-shop. Οι πρώτες εντυπώσεις απο το κινητό ήταν άψογες. Ωστόσο κάποια στιγμή ενώ ήμουν συνδεδεμένος με Wi Fi στο σπίτι...το κινητό κατέβασε και εγκατέστησε κάποιο update. Απο κείνη τη στιγμή και μετά έπαψε να δουλεύει το WiFi. Τι μπορεί να έχει γίνει: Κάποια ιδέα πως να επανέλθει το Wi Fi ;
  12. einai gegonos pantws oti to manual de einai kai apo ta kalitera...Episis de mou arese to gegonos oti de mporeis na valeis dika sou themata....
  13. Για να βγαλεις τις συντομευσεις στην οθονη αναμονης πας μενου>ρυθμισεις>εμφανιση>εμφανιση πληκτρων συντομευσης. Ναι ειναι λιγο δυσχρηστο μεχρι να το συνηθισεις αλλα μετα...δε ξερω εμενα μ'αρεσει το τηλεφωνακι!
  14. To tilefwno apodeiktike poli kalo...eidika i diarkeia tis mpatarias kai genika oles oi leitourgies tou....Mono parapono gia mena oson afora ton file manager tou.Genika poli disxristos...
  15. Nai exei anoikti akroasi....kai i mpataria fainetai na krataei...3 24wra meta tin prwti fortisi kai einai sta 2/3.
  16. Λοιπόν παιδιά το κινητό το αγόρασα στις 21/6 (σε κόκκινο χρώμα), είναι πολύ όμορφο σε εμφάνιση....Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Τα πλήκτρα αφής θέλουν χρόνο να τα συνηθίσεις ωστόσο βολεύουν πολύ στο χειρισμό του τηλεφώνου.Θα γράψω αργότερα για επιμέρους εντυπώσεις (κάμερα, multimedia εφαρμογές κλπ) .
×
×
  • Create New...