Jump to content

Spyros97

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Spyros97

  1. Καλησπέρα σας, κάτι με την νέα επίσημη αναβάθμιση έχουμε ακουσει; είμαι με jelly bean και περιμένω κάτι καλύτερο από κιτκατ που είχα τα προβλήματα..
  2. Καλησπέρα παιδιά, πριν καιρό είχα ξαναγράψει για το γνωστό πρόβλημα με τις κλήσεις! Τελικά το έστειλα στην Αθήνα (μιας και είμαι από Κρήτη) και το στείλανε απλώς με υποβάθμιση λογισμικού δηλαδή ξαναέβαλαν την jelly bean ενώ είχα kit kat. Με τις κλήσεις δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα, 1,5 μήνα τώρα όλες τις ακούω κανονικά! Το θέμα μου είναι τώρα ότι με jelly bean νομίζω πως η μπαταρία μου πέφτει πάρα πολύ γρήγορα, εντάξει το σκαλίζω κι εγώ αλλά με kit kat ήταν πολύ καλύτερα, έχετε κάτι να προτείνετε να κρατάει περισσότερο η μπαταρία; Υ.Γ. "Εντολή" τεχνικού ήταν να μην το κάνω αναβάθμιση σε kit kat άρα εάν υπάρχει μία λύση με jelly bean..
  3. Ρωτάω πολλά γιατί δεν ξέρω πολλά πολλά.. αλλά πως κάνω downgrade? έχει καπου αναλυτικά βήματα; (εαν καταλαβα σωστά είναι το λογισμικό που είχα στην αρχή πριν βαλω την kitkat σωστά ή κάνω λάθος;)
  4. να ρωτήσω όμως , πως το κάνω 2g αλλά και τι διάφορες θα δω έτσι; πέρα ότι θα μπορεί να φτιάξουν αυτό με τις κλήσεις δεν θα χαλάσει για παράδειγμα το σήμα του ίντερνετ ή κάτι άλλο; ή δεν παίζει ρόλο.. επίσης ένας είπε να βάλω την παλιά έκδοση πάλι. έτσι δεν θα έχω τα προβλήματα με τις κλήσεις;
  5. Καλησπέρα παιδιά, είμαι κάτοχος του κινητού 2 φουλ ημερών (πάω προς 3η) λοιπόν, όταν έλαβα το κινητό όπως είναι φυσιολογικό έκανα ένα check σε κλήσεις - κάμερα - πληκτρολόγιο και ότι άλλο κάνει ένας μέσος χρήστης για να δει πως όλα δουλεύουν καλά και δεν υπήρξε κανένα θέμα! το θέμα μου είναι ότι την δεύτερη μέρα το βράδυ μίλησα στο τηλέφωνο και κατάλαβα πως δεν τον άκουγα. Μετά κατάλαβα ότι ούτε εκείνος με άκουγε. Δοκίμασα κλήσεις και από άλλα κινητά τηλέφωνα του σπιτιού για να δω τι γίνεται και υπήρξε πρόβλημα σε όλα (2 για την ακρίβεια και το αρχικό). Του έκανα επανεκκίνηση και μόλις το άνοιξα μπορούσα και να ακούσω και να με ακούσουν σε όλες τις κλήσεις που έκανα (σε διάφορα κινητά για να βεβαιωθώ πως δεν είναι μεταξύ αυτών των 2 κινητών το πρόβλημα) . Επίσης να πω πως έχω την kitkat. Τι μπορεί να είναι και πως μπορεί να λυθεί; Μακάρι να μην ξαναγίνει και να τα γράφω τσάμπα αλλά με προβληματίζει ότι είναι 2 ημερών κινητών, δεν είναι κάτι που χάλασε στην πορεία δηλαδή. :wacko:
×
×
  • Create New...