Jump to content

ryan13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ryan13

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

ryan13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Το κινητο εχει πολυ καλη οθονη γρηγορο πολυ smooth πολυ ωραια καμερα. Το αγορασα 16-05 απο πολυ γνωστο καταστημα με θηκη κ τζαμακι απο τκ πρωτο λεπτο. Με εχει απογοητευσει ομως η μπαταρια του καθε μερα φορτισμα πραγμα που δεν συνεβαινε με το ζιαομι μου. Το χρησιμοποιησα 5 μερες το εβαλα στο κουτι του και ειμαι παλι με το ζιαομι.οποιος ενδιαφερεται εντος αθηνων να το αγορασει ας επικοινωνισει μαζι μου με πμ.
  2. καλησπερα παιδια σκεφτομαι να παρω ενα xiaomi απο αυτο το καταστημα αλλα δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστο γιατι μεσα στα specs εχει πολλες ανακριβειες αλλα τα κινητα τα εχει πολυ φτηνα. μηπως πουλαει μαιμου κινεζικα? η χρησιμοποιημενα?
  3. Το πηρα απο το απιστευτα αξιοπιστο vickmall οπως και τα προηγουμενα 4 κινητα μου και εμεινα υπερευχαριστημενος. Λες να πετυχα προβληματικη συσκευη;; με εβαλες εμενα τωρα σε σκεψεις!!! Κοιταξεεπειδη τα εβαλα διπλα διπλα σε εφαρμογες το 3προ τις ανοιγε πιο γρηγορα , μπαταρια αστοοοοο 9 ωρες οθονη. μονο καμερα κερδισε καθαρα το νοτε 4. στην θεση σου θα μαζευα λεφτα 2 βδομαδες ακομα και θα επερνα το mi5. η θα περιμενα με βαρεα τη καρδια 1 μηνα να μαζεψω κ αλλα λεφτα για mi5s που στα 350€ ειναι τοπ.
  4. Όχι όχι θα το έγραψα εκ παραδρομής.. έχω οfficial stable english-chinese MIUI 8.0.9.0. Ή γνώμη μου είναι είτε να πας 1. στο note 3 pro που πραγματικά σκοτώνει σε όλα και ειδικά σε μπαταρία.. 9-10 ώρες οθόνη εβγαζα αλλά είναι άσχημο. Και το πούλησα για να πάρω το νοτε 4. Είχα και το Redmi pro το οποίο το έχω κρατήσει. 2. Μι5 που με 270 από vickmall ειναι καλή πρόταση.
  5. Αυτη τη στιγμή έχω official chinese. Εννοείς να του περάσω official global stable?? Εννοω ότι δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν. Λέω την γνώμη μου και αυτό που βλέπω από αυτό που παίρνω. Υπαρχει και ή πιθανότητα αστοχίας προς θεού. Εδώ το note 7 σκάει μόνο του.
  6. Παιδια εγώ το έχω τώρα μία εβδομάδα και δεν μ αρέσει καθόλου. Νορμαλ κάμερα σαν τα υπόλοιπα μοντέλα που είχα από την σειρά Redmi.. μετρια μπαταρία.!!!απογοήτευση ο ΜΤΚ ακόμα μία φορά. Το έκλεισα από την τριτη μέρα και το έβαλα στο κουτί του και είμαι πάλι με το Redmi 3 pro που είχα. Σταθερή αξία snapdragon και σε διαχείριση ενεργειας-μπαταρια και σε γρηγοραδα. Όποιος ενδιαφέρεται να το αγοράσει ας μου στειλει πμ το πουλάω όσο το αγοράσα 200€. Μην μ στείλετε για παζαρια επειδή το χρησιμοποίησα 2 μέρες. Ούτε σκόνη δεν έχει. Είναι με official cn και σε δύο μέρες είναι στην πόρτα σας.
  7. ryan13

    Redmi 3

    καλημερα, με την τελευταια official παρατηρω κ εγω καλυτερη διαχειρηση ραμ με περισσοτερο ελευθερο χωρο αλλα .. 1.lag στην καμερα με τ που την τραβασ αργει να την φορτωσει και να την εμφανισει, και 2.και κυριοτερο πτωση τρομερη στην μπαταρια. συμφωνω με τον guzel τωρα μονο μια μερα βγαζει ενω πρωτα ανα δυο μερες φορτισμα και ειμαι heavy user. περιμενουμε update να σωθουμε.δ εν ει αι δυνατον απο 2 μερες αναμονη και 7 ωρες σοτ να πεφτω στην μια μερα και 5.30 ωρες.. τρομερη διαφορα. εγω με official δβγαζα γυρω στις 8 ωρες οθονης. ειναι λογικο φιλος με το note 3 pro που ειναι και fhd 5.5" με multi του vickmall να βγαζει σοτ 9 ωρες;
  8. καλησπερα παιδια,το κινητο το εχω με την oficial 7.3.2. stable οπως ηρθε . δεν με απασχολουν τα ελληνικα οποτε το αφησα ετσι με αγγλικα δεν εψω θεμα μονο να τρεχει σωστα θελω.. θα παρει αναβαθμιση αλλη η μας ξεχασανε;; μηπως εχει αργησει πολυ;; τ κινητο ζεσταινεται. και ειδικα στη φορτιση ζεματαει . το δακτυλικο να κολαει αρρκετες φορες bugs γενικοτερα!!! τι λετε κ εσεις?
  9. Γεια σας παιδιά, από εχθες κάτοχος του μικρού θηρίου redmi 3 pro. Με το που ήρθε έκανα αναβάθμιση 7.2 stable. Ήρθε με 43% μπαταρία... μέχρι το 3% εβγαλα 3.15 ώρες οθόνης.. επιτέλους ενα κινητό με μπαταριαρα. Καμερα πολύ καλή για τα λεφτά του ταχύτητα αξιοπρεπέστατη. Τρέχει πολύ καλά. Δαχτυλικο μία χαρά. Τωρα πριν λιγο μου έβγαλε κ άλλη αναβάθμιση 7.3 stable.γ ια όποιον δεν τον ενοχλούν τα αγγλικά το αφήνει οπως είναι και παίρνει ΟΤΑ. Και είναι μία χαρά. Gappsπερασα εύκολα με έναν οδηγό από miui hellas απλά κατέβασα apkgoogle installer το εγκατέστησαν έδωσα permissions και όλα κομπλε. Μία ερώτηση μόνο χρειάζεται να ξεκλειδώσει bootloader?? Δεν έχω θέμα με τα αγγλικά με την official.η πρέπει να τον ξεκλειδωσω οπωσδήποτε επειδή είμαι ελλαδα?
  10. Με ΑICP αρκετό καιρό τώρα και όλα πάνε καλα. Παραθέτω πιο κάτω ενα απίστευτο sot!!! Βλέπω όμως το εξείς κουλο. Sot 6 ώρες με πολύ βαριά χρηση το δούλευα ασταμάτητα σε ίντερνετ fb messenger 30% φωτεινότητα. Όταν όμως το τηλέφωνο το αφήνω και δεν τo χρησιμοποιώ πολύ μέσα στη μερα βγάζω γύρω στις 4-4.30 ώρες και ενω κλείνω τα παντα με greenify.Ακυρο τελειως αυτο. Γιατι να συμβαίνει;;;ξέρει κανεις;
  11. Παιδιά είμαι μια βδομάδα τώρα με AICP 10.0 hermes και είναι απίστευτη. Χωρίς κολληματα όλα τρέχουν καλά και μπαταρία απο 100%-5% sot 5 ώρες εβγαλα χθες!!!!! Μέσος όρος 4-5 ωρες max. Antutu 51000+ .πολύ ευχαριστημένος γενικα
  12. "Ξεκολλησε? Αν οχι, βγαλε μπαταρία και δοκιμασε να μπουταρεις ξανα" Mol τίποτα το αφήνω 20 λεπτά και δεν μπουταρει με τπτ. Πέρασα άλλη cm όπως ήθελε η 4.1 να έχεις ήδη την 4.0 και πάλι τπτ δεν ανοίγει ποτέ!!!!!! Βαρέθηκαν την miui απαίσια μπαταρία. Του gkalen πως τρέχει??
  13. Ήμουν με 7.2.1 stable και αποφάσισα να περάσω την τελευταιοα cm 5.0 από το needrom. Factory reset- install zip- reboot. Το κινητό είναι μισή ώρα τώρα κ ακόμα να ανοίξει.δείχνει τα κυκλακια της cm.
  14. Είμαι με τελευταία ελληνικη dev 6.3.10 και βλέπω πως ή μπαταρία έχει βελτιωθεί αρκετα. Με 10% μπαταρία έβγαλα 4 ώρες και 12 λεπτά οθόνη. Πολύ καλύτερα από τις προηγούμενες. 1. Έχετε δει καλύτερα αποτελέσματα με cm 4.0 η με κάποια stable? 2.φλας στην μπροστινή κάμερα ( να ασπριζει ή οθόνη μόλις Τράβας φωτό) χωρίς να κατεβασω κάποια εφαρμογή υπάρχει τρόπο να βάλουμε;; Είναι κάποιο module?
×
×
  • Create New...