Jump to content

heisenberg93

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About heisenberg93

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

heisenberg93's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. καλησπερα παιδια θελω αμεση βοηθεια...μου ραγισε το τζαμακι της οθονης απο την μια γωνια στην αλλη διαγωνια απο πεσιμο...το ειχα παρει απο skroutzo-μαγαζο αρχες οκτωβρη..δεν νομιζω να εχει εγγυηση ..που πρεπει να απευθυνθω? και ποσο θα κοστισει περιπου εαν γνωριζεται?
  2. καλησπερα παιδια...ειμαι και εγω κατοχος του ταμπλετ κανα 2-3 εβδομαδες....και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα απογοητευμενος....απ την πρωτη μερα καταλαβα το θεμακι με την μπαταρια...αν και τωρα μπορω να πω οτι εχει στρωσει λιγο, ας το χωνεψω ομως αυτο και παω παρακατω...παρα πολυ lag ρε παιδια!!! περα απ το lag στο magazine που κατεβασα αμεσως το nova και λυθηκε το θεμα, αρχισε τωρα τελευταια να κολλαει ασχημα στα παιχνιδια και νομιζω παρατηρω ακομα και στο μενου (παντα με το nova).Επισης υπερθερμενεται ασχημα και κανα 2 φορες μου εχει σβησει το ταμπλετ στα καλα καθουμενα!!!!τι μου προτεινεται να κανω??? (κατι ασχετο επειδη διαβασα πριν για τις θηκες.. σκεφτειται το πριν παραγγειλεται απ το oollaa.gr, παραγγειλα την θηκη οταν παραγγειλα και το ταμπλετ πριν κανα μηνα δηλαδη και μου λενε απο παρασκευη σε παρασκευη οτι θα την εχω..ευτυχως δεν την βιαζομαι κιολας :p )
  3. καλησπερα... ενδιαφερομαι για αγορα ενως ταμπλετ και μου εχει τραβιξει την προσοχη το samsung galaxy tab pro 8.4...πιστευω τα τεχνικα χαρακτηριστικα του ειναι πολυ καλα οπως και η τιμη του (220 ευρω) αλλα θα ηθελα πολυ να ακουσω την γνωμη σας αν οντως αξιζει. κυριος λογος που το χρειαζομαι ειναι για διαβασμα οπως αρχεια pdf ..αλλα προφανως και για browsing και λιγο gaming να περναει η ωρα...ειναι καταλληλες οι 8.4 ιντσες για διαβασμα ή θα χρειαστω 10αρι??? οπου το budget πλεον ξεφευγει ..και γι αυτην την περιπτωση σκεφτομαι το Samsung Galaxy Tab 4 10.1...εχετε να μου προτεινεται αλλα 10αρια στην περιπτωση που το 8.4 δεν κανει για τον σκοπο μου??(κατα προτιμιση οχι κινεζικα)
  4. καλησπερα... ενδιαφερομαι για αγορα ενως ταμπλετ και μου εχει τραβιξει την προσοχη το samsung galaxy tab pro 8.4...πιστευω τα τεχνικα χαρακτηριστικα του ειναι πολυ καλα οπως και η τιμη του (220 ευρω) αλλα θα ηθελα πολυ να ακουσω την γνωμη σας αν οντως αξιζει. Πρωτος και κυριοτερος λογος που το χρειαζομαι ειναι για πολυωρο διαβασμα απο pdf ..αλλα προφανως και για browsing και λιγο gaming να περναει η ωρα...ειναι καταλληλες οι 8.4 ιντσες για διαβασμα ή θα χρειαστω 10αρι??
×
×
  • Create New...