Jump to content

jim18703

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by jim18703

  1. Mπραβο Κωστα,ωραια και αναλυτικα και θα βοηθησει σιγουρα η περιγραφη σου κι αλλους χρηστες.Το θεμα ομως ειναι αυτος ο οδηγος να μην χαθει μεσα στο βουνο με τα διαφορα ποστ εδω μεσα.Πως θα γινει να γραφει καπου μεμονωμενα μαζι με αλλα που υπαρχουν (xda και αλλες πηγες) και αλλα που σιγουρα θα ακολουθησουν και να γινονται αποκλειστικα συζητησεις για θεματα root-unroot,firmwares κλπ για το one-x?Να αναρτηθουν και οι εκαστοτε ρομς που εχουν βγει-θα βγουν (μπορω να βοηθησω αν χρειαστει σε αυτο) ωστε να μπορει καποιος χρηστης να κατεβαζει οποια θελει μεσω του myphone και να μην ταλαιπωρειται οπως εσυ και φυσικα να εχουμε συνεχεις ανανεωσεις με οτι νεο βγαινει-βρισκουμε.Ας δωσουν τα φωτα τους οι mods

    συγνωμη για την ενοχληση αλλα ψαχνω να βρω λογισμικο και δεν βρισκω αν γινεατι να μου στειλεται καποια σελιδα :) ευχαριστω

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Καλησπέρα

    Καθώς έχω ήδη λάβει 3 ΡΜ's αναφορικά με την διαδικασία που ακολούθησα για να επαναφέρω την συσκευή από "τούβλο" σε τηλέφωνο και για να βοηθήσουμε όποιον άλλον (απεύχομαι) του τύχει κάτι παρόλοιο, αναφέρω παρακάτω τα βήματα που ακολούθησα για να το πετύχω. Αν κάπου έχω γράψει κάτι λάθος, παρακαλώ οι πιο ειδήμονες επί του... ανδροϊδούς ας με διορθώσουν. Όλα τα παρακάτω δεν τα ήξερα βέβαια, είμαι ψιλοάσχετος με το Android, αλλά ας είναι καλά το xda, τα παιδιά του myphone και το OneXUnroot.com. Εννοείται πως όλα έγιναν με τη συσκευή κολλημένη στη μαύρη οθόνη με το κόκκινο θαυμαστικό:

    * Εν αρχή ειν το Firmware. Υπάρχει sticky στο xda με όλες τις Stock RUU που τρέχουν για το ΗΟΧ. Προσωπικά, θέλοντας να επιστρέψω σε totally stock κατάσταση, κατέβασα την έκδοση της Vodafone που είχα. Την βρήκα απλά ψάχνοντας με google για "RUU Vodafone 1.28.16", καθώς τα link που δίνει στο sticky είναι πολύ αργά στο download!

    * Συνδεδεμένος με USB, μπήκα σε bootloader και αρχικά φλάσαρα την πλέον πρόσφατη έκδοση του ClockworkMode Recovery που βρήκα στα sticky topics του νήματος του HTC OneX στο xda, με την εντολή fastboot recovery. Αφότου το έκανε, μου έδωσε μήνυμα ότι όλα έγιναν ΟΚ. Η συσκευή έκανε ένα reboot και γύρισε μόνη της σε περιβάλλον bootloader.

    * Επόμενη εντολή το εκ νέου κλείδωμα του bootloader, προκειμένου να επιστρέψουμε σε stock firmware. Η εντολή ήταν το fastboot lock oem. Και πάλι, έκανε ένα reboot και επέστρεψε στο bootloader.

    * Τέλος, πέρασμα του Firmware. με το ΗΟΧ συνδεδεμένο με USB σε bootloader mode, έτρεξα το .exe του firmware και... άρχισαν τα ευχάριστα. Έτρεξε χωρίς πρόβλημα, ολοκληρώθηκε σε ~15 λεπτά η όλη διαδικασία και εντέλει η συσκευή rebootαρε κανονικά. Δώσαμε ΡΙΝ και voila, το τηλέφωνο as good as new!

    * Μετά το συγχρονισμό με το Google Account μου, έτρεξα το OTA Update, βρήκε την 1.29.161.13, την εγκατέστησε και μετά από 10 λεπτά που απαιτήθηκαν όλα είναι πλέον μία χαρά. Θεωρητικά - θα το παρακολουθήσω κάποιες μέρες και θα αναφέρω εκ νέου - επιλύθηκε και το πρόβλημα με την απώλεια χωρητικότητας στο HTC Storage και πρέπει - από ό,τι λένε - να βελτιώθηκε και η αυτονομία.

    Όσον αφορά στο bloatware της Vodafone που φορτώθηκα εκ νέου, έκανα ότι έκανε και ένας άλλος χρήστης στο xda, απλά μπήκα στις ρυθμίσεις/εφαρμογές, βρήκα την εν λόγω εφαρμογή και απλά την απενεργοποίησα. Δεν τις σβήνει μεν, αλλά τουλάχιστον δεν γεμίζει το menu με άχρηστες εφαρμογές της κάθε εταιρίας.

    Σε ό,τι άλλο μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω μετά χαράς.

     

    αν γινεται μπορειται να μου στειλεται τις σελιδεσ αυτων των προγραμματων που αναφερεται γιατι δεν τα βρισκω . ευχαριστω

  2. εχω το galaxy s4 active μπορει καποιος να με βοηθησει για unroot . ευχαριστω :)

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    εχω το galaxy s4 active μπορει καποιος να με βοηθησει για unroot . ευχαριστω:)

×
×
  • Create New...