Jump to content

SV1NPG

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

SV1NPG's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Επί το πλείστον το 90 % των τάμπλετ διαθέτουν HDMI θύρα για σύνδεση με τηλεόραση .
  2. Γιατί όχι ? Και βέβαια γίνεται ...
  3. Τελικά το έλυσα το πρόβλημα . Στο φακό έχει ένα σαν λαστιχένιο δαχτυλιδάκι ο οποίο είχε μετακινηθεί και έκρυβε μέρος του φακού . Αφού είδα στο youtube πως ανοίγουμε το κινητό , το άνοιξα και το έφτιαξα .
  4. Όταν βγάζω φωτογραφίες με την μπροστινή κάμερα μου εμφανίζει μια μαυρίλα στο πάνω μέρος . Όταν βγάζω με την πίσω κάμερα βγάζει κανονικές φωτογραφίες χωρίς κανένα ελάτωμμα . [ATTACH]49768[/ATTACH][ATTACH]49769[/ATTACH] Καμιά ιδέα τι να συμβαίνει ? Και οι δύο φωτογραφίες είναι με την μπροστινή κάμερα .
  5. Αγόρασα ένα obd scanner . Στο συνοδευτικό cd έχει το πρόγραμμα torgue pro για abdroid και για pc . Το θέμα είναι πως κάνω εγκατάσταση το πρόγραμμα από το cd στο τηλέφωνο ? Βρήκα το πρόγραμμα στο playstore αλλά πρέπει να πληρώσω . Υπάρχει τρόπος να το περάσω στο τηλέφωνο από το cd χωρίς να το κατεβάσω από το play store ?
  6. Μία φοβερή συσκευή με τρομερή αυτονομία 4-6 μέρες και απλή είναι το NOKIA 6600 NAVIGATOR . Την έχω σαν 2η συσκευή και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος . Την συνιστώ ανεπιφύλακτα .
×
×
  • Create New...