Jump to content

DimCool

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by DimCool

  1. Παίδες Χρόνια Πολλά! Είμαι με MIUI9 του jpower αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή My CU. Λέει οτι η συσκευή είναι μη συμβατή. Ξέρετε κάνα κολπάκι?
  2. jpower73 και thervisi ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας όσο αναφορά την μπαταρία.
  3. Ωραία την είχα δει και γω αυτή. Αν σου απαντήσει στείλε μου και μένα εδώ μήπως την παραγγείλω. Η δικία μου μου έχει σπάσει τα νεύρα λέει πχ 88% και το κινητό σβήνει. Τα έφτυσε η κακομοίρα :). Τώρα ναι όλες θα έχουν κάποια απόκλιση απλώς να βρούμε μια που να κρατάει μια μέρα άνετα με καλή χρήση. Πάντως 2-3 κυκλοφορούν πλέον. Δεν βρίσκω πολλές.
  4. Φίλε dreamlord λες να βρω καμία οφφίσιαλ? Εχεις καμία άλλη στο νου σου?
  5. Την παρέλαβα πριν μια βδομάδα από τον ίδιο πολιτή και το είχα επιλέξει με απλό ταχυδρομίο Εννοείς το πρώτο πρώτο το China Post Air Mail ετσί? Οσο αναφορά εσένα και εγώ μόνο στη μια σιμ έχω δεδομένα με miui και γω.
  6. Παίδες καλησπέρα! Εχει αγοράσει κάποιος αυτή τη μπαταρία https://www.aliexpress.com/item/Da-Da-Xiong-3100mAh-CPLD-329-Battery-for-Coolpad-F1-Battery-8297-8297w-Battery/32808039769.html ? Θέλω να μου πείτε τι μέθοδο και ποια εταιρία αποστολής να επιλέξω για να μην περάσει απο τελωνείο και τα συναφή. Το κινητό μου το είχε παραγγείλει φίλος το 2014. Αυτή θα είναι η πρώτη μου αγόρα απο Κίνα και θέλω την μπαταρία για να σώσω το coolpadaki μου! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. Ναι ασχολούμαι με υπολογιστή αλλά δεν βιάζομαι οπότε θα περιμένω μέχρι Δεκέμβρη! Ευχαριστώ για την απάντηση!
  8. Παιδιά είμαι νέος κάτοχος 6p! Έχω android 8 από την 5η Οκτωβρίου. Θα μου έρθει και μένα ΟΤΑ για 8.1 beta ?? Ακόμα δεν μου έχει έρθει κάτι. Τώρα μαθαίνω από στοκ android. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  9. JPower73 ευχαριστώ για την απάντηση αλλά και για την συνολική προσφορά σου.
  10. Παίδες καλημέρα!! Παρακολουθώ το νήμα κάθε μέρα!! Έχω το coolpadάκι μου για σχεδόν 4 χρόνια. Θέλω να σας ρωτήσω κάτι θα είναι λίγο οφφ τοπικ. Αν παραγγείλω μια μπαταρία από Κίνα πχ αυτή https://m.aliexpress.com/s/item/32808039769.html θα έχω επιπτώσεις μετά τα capital control και με τα πακέτα βόμβες;; Υπάρχει περίπτωση να περάσει από τελωνείο ή καποια άλλη κύρωση; Δεν έχω παραγγείλει ποτέ από Κίνα γι'αυτό ρωτάω! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  11. Azuli η Ρομ που έχει βγάλει ο X_s ΔΕΝ έχει ενσωματομένα gapps. Εγώ τα πέρασα χειροκινητα. Ακομα κ οταν τα φλασαρα εβγαλε μηνυμα το recovery οτι δεν έκατσαν καλα! ( πεθαμένο ανθρωπάκι αντροιντ) αρα ειμαι σιγουρος οτι δεν τα έχει υπολογίσει καθολου!. Για να κλείσουμε εδω μην κουράζω η Ρομ του ΠΕΤΑΕΙ είμαι πολυ ευχαριστημένος. Αναμένω επόμενα ΟΤΑ!!
  12. και εμενα χαθικε και εβαλα αυτο http://www.mediafire.com/f...upersu2.02.zip Ευχαριστώ δεν έχω καποιο προβλημα!! Να αλλαξεις μεσω mobile uncle tools την recovery με την επισημη recovery του X_s που φτιαχνει την rom και να χρησιμοποιεις αυτη για τα ota (ειναι cwm 6.0.5.0) download: https://www.sendspace.com/file/qx4j38 2.Να μην κανεις update στο su μεσω play store. Παιζει καποιο απο αυτα τα 2 να δουλεψει.To kingroot μονο προβληματα δημιουργει αλλα αν δεν σου παρουσιασει τιποτα περιεργο αστο Εννοείται πως και την προ τελευταία ρομ αλλα και τα ΟΤΑ τα φλάσαρα με την επισημη recovery του X_s. Εννοώ πρώτα φλάσαρα την 6.8.5 για να δω αν θα περάσει η επομενη 6.9.19 μεσω ΟΤΑ πράγμα που έγινε. Με kingroot δεν είχα ποτέ πρόβλημα 1 χρόνο περιπου το ειχα με την μιυι 7 του κουσκους. Απο ότι κατάλαβα ο X_s πρώτα τροποποιεί τις ρομ για το κινητό μας και έπειτα μας δινει τις ΟΤΑ του γιαυτο είναι κ 2 εκδοσεις πισω πιστεύω. Δεν ξέρω καν αν ο X_s έχει υπολογισει τα gapps. Εχει το app store της MIUI η ρομ του οποτε γιαυτο ισως να κρασαρουν μετα τα ΟΤΑ. Οι Κινεζοι λογικα βολευονται με το APP STORE ΤΗΣ MIUI. Στο επόμενο update θα ελεγξω αν κρασαρουν τα gapps και το ρουτ. Αλλα δν με ενοχλει κιολας αφου τα ξαναφλασαρεις απο πανω κ τερμα!! azuli και εγώ τοσο καιρό αύτο περίμενα ήθελα και στο τηλ μας να υπαρχουν ΟΤΑ!!! Eχω κατενθουσιαστεί!
  13. Λοιπόν συνέχισα να έχω πρόβλημα με su οπότε έβαλα kingroot και το πρόβλημα λύθηκε γτ μετά το update σαν να χάθηκε το ρουτ. Για την λύση που μου δίνεις για το κρασάρισμα με μπέρδεψες λίγο. Είμαι λίγο άσχετος ότι εχω μάθει το έχω μαθει απο εσάς.
  14. Καλησπέρα και πάλι. Κατάρχην ευχαριστώ τον μηχανικό και τον azuli για τις απαντήσεις τους. Ξαναπέρασα την miui8 του X_s με CWM recovery του ίδιου,αλλα πέρασα την προ τελευταια έκδοση ώστε να δω αν δουλεύουν οι ΟΤΑ. Η ρομ δεν περιείχε gapps οπότε πέρασα εγώ κάποια. Εβαλα για αναβάθμιση κ πέρασε η 6.9.19 μια χαρα η τελευταια του δλδ. Αρα οι ΟΤΑ λειτουργουν. Το μονο ΚΑΚΟ οτι μετα την αναβάθμιση κράσαραν τα gapps και το SUPERSU οποτε τα ξαναφλάσαρα και μια χαρα!! azuli στο MIUI version γράφει αυτό: MIUI 8.6.19| Beta.
  15. Παιδιά καλησπέρα. Σήμερα πέρασα την Ρομ του X_s που αναφέρεται πιο πανω. Την φλάσαρα κανονικά σαν custom rom κάνοντας τα γνωστά wipes. Καταρχήν είναι ο σωστός τροπος γιατί δεν βρήκα κάποιον flashing guide; Δεύτερον την πέρασα με cwm recovery αλλα όχι με του X_s έφαγα τον κόσμο αν υπάρχει κάποιο λινκ παρακαλώ πείτε! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  16. Μάγκες το googlara ήδη φεύγω αμέσως για φλασάρισμα γιατί η miui τα σπάει ! Σας ευχαριστώ καλή Κυριακή!
  17. Φίλε μου ευχαριστώ αλλά για πια ρομ μιλάς; Miui ή color is? Δεν γνωρίζω το APN αν μπορείς να μου εξηγήσεις τι κάνω στα γρήγορα.
  18. Καλημέρα παιδιά. Χθες προσπάθησα να φλασάρω την miui 8. Προσπάθησα και με philz αλλά και με twrp 2.8.6 recovery αλλά και τις δυο φορες δεν δούλευαν τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Φλάσαρα ως εξης: Πρωτα τον και στο καπάκι το πατσ και έπειτα εκανα reboot και μπήκα στο συστημα. Ξέρεις κανεις κάτι? Και δεύτερον τώρα πέρασα την Color OS 2.1.1 πως αλλάζουμε το χρώμα του led ειδοποίησης; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  19. Οκ κατάλαβα τι εννοείς. Ευχαριστώ πολύ.
  20. Φίλε έχω και γω την 039 απο την ομάδα FIRE και μου κάνει και εμένα abort τις ενημερώσεις. Αν περάσω την εργοστασιακή 041 που παραθέτεις, με τον τρόπο που λες, θα μπορεί να κάνει μελλοντικές ενημερώσεις ή επειδή αλλάζουμε recovery πάλι όχι?? Σόρρυ αλλά είμαι πολύ αρχάριος.
  21. Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Εχω την οφφισιαλ ΡΟΜ 039 απο το 7to.cn. Σήμερα μου έβγαλε update για την 041. Το πάτησα, το κατέβασα και με πέταξε στο recovery αλλα μου έβγαζε installation aborted. Ξέρεις κανείς γιατί?
  22. Έγινε δεν το πειράζω. Ευχαριστώ
  23. Το mobile uncle tools λες? Το έχω. Η εφαρμογή για μηνύματα εννοείς?
×
×
  • Create New...