Jump to content

FISHERMAN

Members
  • Δημοσιεύσεις

    109
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by FISHERMAN

  1. από fastcardtech...έχω πάρει ως τώρα τουλάχιστον 200 κινητά..αυτό πρώτη φορά συμβαίνει..και σήμερα έφτασαν και άλλα πακέτα που είχα παραγγείλει τουλάχιστον 1-2 βδομάδες μετά από το προαναφερθέν !!! τι να κάνω..αναμονή....και υπομονή
  2. Shipping time 2015-11-11 19:32:36 Latest Event -- 2015-11-24 01:50 The item is on transport to the country of destination Έχω μιλήσει 2 φορές με τo μαγαζί και μου λένε συνέχεια να περιμένω..πόσο ακόμα όμως; Έχουν έρθει άλλα πόσα δέματα που τα είχα παραγγείλει πολύ αργότερα.
  3. ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. :)
  4. Αλήθεια επειδή ψάχνω να αλλάξω το THL5000 , τελικά πως τα πάει από μπαταρία; GPS που με ενδιαφέρει απόλυτα; Υποστήριξη ROM από XDA ?
  5. αφού τούβλεψε πρίν από λίγο το thl...δεν εχω να χάσω τπτ....good luck....λέμε τώρα.....:(
  6. Το κινητό ήρθε εχθές με αλλαγμένη οθόνη. Όλα καλά..H cellcom έκανε τη δουλειά της ταχύτατα. Με το public είμαι στραβωμένος τελείως όμως....
  7. Πήρα απάντηση από την cellcom οτι βάση του ΙΜΕΙ ισχύει κανονικά η εργοστασιακή μου εγγύηση και να το στείλω για επισκευή. Το public λέει να μην πω τι..και είμαι πολύ έξαλος αυτήν την στιγμή. Η cellcom είναι εταιρία με Ε κεφαλαίο και μπράβο για την άμεση απάντηση στο θέμα μου. Δεν το λεω επειδή πήρα θετική απάντηση, το λεω γιατί οι άνθρωποι ασχολήθηκαν όπως έπρεπε και με ενημέρωσαν όπως έπρεπε.
  8. Σε επικοινωνία που είχα πριν από ολίγου με το σέρβις μου είπαν οτι η συσκευή έχει 2 χρόνια εγγύηση. Μάλιστα μου έδωσαν να καταλάβω πως απόρρησαν με αυτό που είπαν στα public. Μόλις έστειλα φωτογραφίες και απόδειξη αγοράς...και βλέπουμε.
  9. Σήμερα μίλησα με τον φίλο που δουλεύει στα public από όπου το είχα πάρει...και μου είπε οτι για την οθόνη είναι 6 μήνες η εγγύηση.....δεν έχω ούτε χρόνο ούτε διάθεση να μπω σε περιπέτειες...αλλά σίγουρα με δυσαρέστησε πάρα πολύ. Έχουμε μήπως το τηλέφωνο του σέρβις της motorola; Να πάρω κανένα τηλέφωνο μπας και βγάλω άκρη;
  10. Καλημέρα, εκεί που περιμένω πόσο καιρό να βγάλουν στο xda την πολυπόθητη ρομ....ξεκίνησε η οθόνη να καίει πίξελ. Κάθε μερα και 4-5 στην σειρά μαυρίζει. Κατά τα άλλα το κινητό ακόμη μου κάνει άψογα τη δουλειά μου. Έψαξα στο νετ και βρήκα οθόνη LCD με 50ευρώ. Βρήκα και με 30 από Κίνα,Αμερική αλλά σκέφτομαι μην στραβώσει τπτ. Έχετε να προτείνετε κάτι δοκιμασμένο για οθόνη; Αξίζει να δώσω 50 ευρώ για τέτοιο κινητό; Το σκέφτομαι...:O
  11. Λιωμένο παγωτό...δε λέει...κάτσε να παγώσει καλά αλλιώς δεν τρώγεται. :lol:
  12. Καμιά βοήθεια μήπως κάποιος με την απορία μου παρακαλώ;;:worry:
  13. Καλησπέρα,... Είπα το Σαββατοκύριακο να παίξω λίγο με το κινητό και τελικά..μάλλον τα θαλάσσωσα. Μου μπήκε η ιδέα να πειράξω το webtop. Ξεκίνησα να διαβάζω για το Ubuntop...κατέβασα και το webtop2sd 2.1 και κάπου εκεί ξεκίνησαν όλα. Το κινητό το έχω κάνει μόνο root απλά για να περνάω οτι εφαρμογές και παιχνίδια θέλω. Δεν έχει βγεί καμιά ρομ που να δουλεύουν όλα τέλεια όπως κάμερα και αναγνώριση αποτυπώματος οπότε δεν εχω μπεί ακόμα σε περιπέτεια όπως έκανα με την πλειάδα HTC που είχα παλιότερα....για να μπεί το ubuntop έπρεπε να βάλω clockwork mod..έβαλα το rom manager και κατόπιν εγκατέστησα το clockwork...reboot....και το πρώτο ΑΚΥΡΟ ήρθε..failed to boot 2 κλπ..διάβασα οτι φταίει που δεν έχω κάνει unlock bootloader. Τώρα μου την βάρεσε και θέλω να τα ξηλώσω όλα και να μείνει το κινητό stock και root όπως το είχα...τι κάνω;;Είχα περάσει σαν ROM μια που είχε ποστάρει ενα παιδί εδω μέσα..45.31.20.ΜΒ860.NonEFIGSRetail.en.EU Baseband : N_01.100.00R Kernel: 2.6.32.9 e13392@zch68lnxdroid46 #2 Αν κατάλαβα καλά..αν ξαναπεράσω την παραπάνω rom...όλα καλά.Απλά άντε πάλι από την αρχή σετάρισμα;; Αν επιμείνω να παίξω με το ubuntop και κάνω unlock bootloader κλπ κλπ, αλλά δεν θέλω να περάσω κάποια άλλη ρομ ;; νομίζω είχα διαβάσει παλιά εδω μέσα οτι unlock bootloader σου τρώει μνήμη και άλλα πολλά;; ισχύει;; Σαν βέλτιστη λύση για μένα είναι στοκ blur rom που δουλεύουν όλα, με root για να εχω προγράμματα κλπ και μια καλύτερη ευκολία με το lapdock είτε είναι debian..ubuntop και πως αλλιώς λέγονται... Υπάρχει δυνατότητα;; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και παρακαλώ για τη βοήθεια σας.:cry:
  14. Όπως λέει και ο τίτλος του θέματος μου...υπάρχει αυτό το διάστημα αντίστοιχο κινητό;; Εννοώ σε τιμή πολύ προσιτή και να κάνει αρκετά καλά ο,τι και τα άλλα. Δεν έχω σκοπό να το αλλάξω σύντομα..απλά αναρωτιέμαι. Από εκεί που δεν πίστευα οτι θα πάρω ποτέ MOTOROLA και το βρήκα τυχαία όταν είχα ζοχαδιαστεί με το HTC DESIRE που τελείωνε η μπαταρία σε 2 ώρες..τώρα λεω να ψάχνω για τέτοια "εναλλακτικά" κινητά. 299euro ακόμη δεν το πιστεύω...lapdock...fingerprint...όποιος και αν το έχει δει το κινητό παθαίνει σοκ..ΟΚ 9 στους 10 είναι άσχετοι τελείως...αλλά μετράει!! :lol:
  15. Εγώ σήμερα πέρασα την 31.20 ....και το ξαναρούταρα με το εργαλείο του peterant. Δεν σβήστηκε τπτ και δε χρειάστηκε να επαναφέρω τπτ άλλο. Άντε να δούμε αλλαγές.
  16. Παιδιά δε ξέρω τι έπαθε αλλά δεν ανανεώνει τα κοινωνικά δίκτυα. Έχω κάμει πόσες αλχημειες αλλά έχει κολησει στο Σάββατο.καμία ιδέα??
  17. Εδώ και 2 ώρες εχω κολήσει με το lapdock..στην αρχή το πήρα με κακό μάτι..αλλά τώρα γράφω από το λάπτοπ και παίζω gt racing στο lapdock. Μπήκα νετ, σέρφαρα κανονικά...έβαλα μουσική..γράφω στο viber...για 130ευρώ δε ξέρω αλλά για 99 που έδωσα εγω..πιστεύω θα τα κάνει απόσβεση. Στιβαρή κατασκευή και πιο βαρύ από οτι περίμενα.Πέταξα για πλάκα και το bluetooth mouse και το είδε αμέσως. Άνοιξα και το igo και βλέπεις άνετα χάρτη κλπ. Το μόνο μείον που πριν ακόμα το αγοράσω ήξερα είναι οτι δεν έχει κάμερα και εκέι πίσω που κουμπώνει το κινητό ούτε εκείνη μπορείς να εκμεταλευτείς κάπως.
  18. Καλησπέρα...πήρα το κινητό και το lapdock σήμερα το πρωί..rootara από 2.3.4 και όλα καλά...το σετάρισα λογαριασμούς κλπ και άρχισα να το φορτώνω..έχω ενθουσιαστεί απίστευτα. Δε μπορώ να βρώ με τπτ skin Ιgo που να υποστηρίζει την ανάλυση.Όλα τα link είναι #%^& όποιος το έχει παρακαλώ να με βοηθήσει. Επίσης δεν μου ανάβει η οθόνη από το κουμπί του ήχου και είναι πολύ άβολο το πίσω κουμπάκι με μετά η αναγνώριση δαχτ. αποτυπώματος. καμιά ιδέα κανείς;
  19. Το παρήγγειλα και εγω μαζί με το lapdock και αύριο το πρωί θα τα έχω στα χέρια μου...καμιά καλή θήκη;; Η ottorbox πως λέγεται την έχει δοκιμάσει κανείς; Επίσης εφόσον το κινητό αυτό έχει gorilla screen χρείαζεται να του βάλω protector όπως έκανα μέχρι τώρα;; Θήκη που να μην χρειάζεται να βγεί για να καθήσει στο lapdock γνωρίζει κάποιος; Ευχαριστώ
  20. Μη μου λές τέτοια γιατί ο πρωταρχικός λόγος που θα ρο αγοράσω είναι η μπαταρία του. Λείπω συχνά ταξίδια και δεν εχω πρόσβαση κάθε λίγο σε παροχή ρεύματος. Πολλές ώρες σε αεροδρόμια κλπ και θέλω να σκαλίζω λίγο νετ να περνάει η ώρα. Ούτε παιχνίδια ούτε ταινίες. Μόνο για viber kai tapatalk. Αλλά μπορεί να είμαι πχ 3ωρες συνέχεια. μέχρι να έρθει η πτήση δλδ. Με gps πως τα πάει δεν θυμάμαι να αναφέρθηκε κάτι. Δουλεύω κατά βάση Igo. Μπορώ να βρώ εύκολα skin;
  21. Από αυτό το πόστ μπερδεύτικα. Άλλο το root και άλλο το unlock του bootloader? Δε θυμάμαι σε κάποιο κινητό μου HTC να έκανα ποτέ unlock του bootloader. Είναι απαραίτητο;;;; Συγνώμη που φέρομαι που κουράζω, αλλά μπερδεύτικα.
  22. Ευχαριστώ πολύ για την υπόδειξη..με το θέμα όμως οτι αν κάνω root την 2.3.4 μένει με λίγη μνήμη;; Ποιές λύσεις μπορώ να ακολουθήσω;; (Με βλέπω να αλλάζω πάλι τις ρομ μέρα παραμέρα....απλά πλέον δεν έχω τον ελεύθερο χρόνο και τη διάθεση)
  23. Καμένος από την άθλια μπαταρία του htc desire έψαχνα για ενα κινητό android με μεγάλη μπαταρία.Μάλλον το βρήκα! Έχει 2-3 μέρες που το ψάχνω τι παίζει με το κινητό και στην τιμή 299ευρώ θεωρώ και εγώ πως είναι μεγάλη ευκαίρια. Πάω άυριο το πρωί αν ξυπνήσω έγκαιρα να το πάρω. Αν και από εποχής qtek100 έχω αλλάξει καμιά 4-5 smartphones (win mobile,android) και πάντα άλλαζα τις ρομ σαν τα πουκάμισα πλέον είπα να μην ασχοληθώ. Μόλις πάρω το κινητό θέλω να δοκιμάσω να το κάνω αναβάθμιση στην πιο πρόσφατη επίσημη έκδοση. Μετά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να γίνει προφανώς root για να πάρει "αγορασμένες" εφαρμογές. Ποιά διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω; Ισχύει οτι αν το κάνω μόνο root αλλά με την μαμά ρομ θα μείνω με λίγη μνήμη; Οπότε ;;;; root και μια μαμά ρομ που όμως δε θα έχει περιοριμό στη μνήμη; Να με συγχωρείτε αλλά έπιασε 4 το πρωί και το κεφάλι καζάνι. Έχω την εμπειρία αλλά θα ήθελα για σιγουριά να μου πείτε σε τίτλους έστω τα βήματα.
  24. Από το απόγευμα παιδεύομαι με την supernova...την έβαλα την έβγαλα..έκανα και s-off που δεν είχα τόσο καιρό..έχω κάρτα transend 8gb class6...κάτι δε μου κάθεται καλά όμως. Τραβάει κατί τρελά lag ώρες ώρες και φρικάρω. Νομίζω οτι ξεκινάει το πρόβλημα με το εγκαθιστώ το viber. Μπορεί να δοκιμάσει κανείς;; Αυτή η ρομ έχει αυτό που έψαχνα..internal χώρο. Έχει καμιά άλλη ρομ ακριβώς την ίδια λειτουργία;; Έχω ΕΧΤ4 2gb.
  25. και εγω μέχρι να δω τι θα κάνω με την κάρτα μνήμης ώστε να περάσω HD rom είμαι με την μαμά 2.2 rooted. Μπορώ να περάσω το update? θα μπορέσω να την κάνω πάλι root με το revoke?
×
×
  • Create New...