Jump to content

sakkisaa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sakkisaa

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

sakkisaa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα στην παρέα Αρχισε και το δικο μου (Ρ600) να κανει νερα στη φορτιση. Βαζω βγαζω 10αδες φορες το καλωδιο εχω δοκιμασει αλλο καλωδιο και φορτιστη αλλα τιποτα. Φορτιζει 5% την ωρα. Πριν προχωρησω σε αλλαγη μπαταριας θα ηθελα να δοκιμασω ενα root και επαναφορα μηπως ξεκολησει. Εχει καποιος αναλυτικες οδηγιες για ροοτ και νεο android γιατι δεν το εχω ξανακανει; Ευχαριστω!:)
  2. Καλημερίζω την παρέα. Ειμαι κάτοχος του Ρ600. Επειδή δεν εχει εχει ερθει η αναβαθμιση για την 5.1.1 και τελευταια τρωει την μπαταρία σε αναμονη με τρελους ρυθμους θα προχωρησω σε επαναφορά. Επι της ευκαιριας θα ηθελα να περασω την 5.1.1. Αν δεν ειναι κόπος σε καποιον να ποσταρει παρακαλω απο που την κατεβαζουμε και αναλυτικα τις κανουμε μετα με odin. To εχω κανει μια φορα παλιοτερα (ακολουθωντας παλι οδηγιες βημα βήμα) αλλα δεν το θυμάμαι. Κορυφαιο ταμπλετ, απαραδεκτο λογισμικο απο SAMSUNG. Οτι βγαζουν το παρατανε στην τύχη του. Για τον λογο (και για τις τιμες που τις εχει παει στο Θεο) θα το σκεφτω πολυ να την ξαναπροτιμήσω σαν εταιρία.
  3. καλησπέρα, γνωρίζει κανενας εάν έχει ανακοινωθεί κάτι για την lolipop και αν σε αυτήν αλλαξει και το ηλίθιο touchwiz
  4. Δεν μπορώ να βρώ από που το επέλεξα. Αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό, γιατί δεν εγκατέστησα κάτι τέτοιο και απ' ότι ξέρω της google είναι μαύρο .
  5. Απο που επελέξα αυτόν τον διάολο . . . ? :devil:
  6. Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στις γλώσσες.
  7. Τα δοκίμασα και τα δύο αλλά δεν . . . έχω το μαμα keyboard
  8. Ευχαριστώ :) 1. Υπάρχει καμία που να δουλευει (κανα δυο που έβαλα δεν είδα αποτέλεσμα). 4 Έχει κάπου οδηγίες. 5 Το έχω κανει και πάλι η αλλαγή δεν είναι εφικτή με SPACEBAR. Είναι κάποια άλλη ρύθμιση που δεν μπορώ να βρώ.
  9. Καλημέρα Ψάχνω να βρώ ένα παιχνιδάκι (για τα πιτσιρίκια) που είναι εγατεστημένο στα samsung tablet στον Κωστόβολο jumb poli ή κατι τέτοιο αλλά δεν το βρίσκω πουθενά. Επίσης ευπρόσδεκτη και άλλη πρόταση για 6χρονα. Ευχαριστώ
  10. Καλησπέρα παρακολουθώ καιρό το forum και είμαι κάτοχος του P600 έχω περάσει την ισπανική 4.4.2 και η διαφορά είναι μεγαλή (πρίν ήταν ανυπόφορο, σε σημείο να μετανοιώσω που έδωσα το Ν8010). Τα ερωτήματα μου: 1. Η μπαταρία με πληρή φόρτιση φτάνει στο 99% και όχι στο 100% συμβαίνει και σε σας αυτό? 2. Υπερθεμαίνεται αρκετα (καίει σε σημείο που τα πιτσιρίκια δεν μπορούν να το κρατήσουν) όταν ζορίζεται στο πάνω δεξί μέρος? 3. Πώς μπορών να απενεργοποιήσω τις άχρηστες εφαρμογές χωρίς root ? (τις απενεργοποιώ μέσα από τις ρυθμίσεις αλλα αυτές στην επόμενη εκκίνηση ξανατρέχουν) 4. Μπορώ να περάσω το Interface και κάποια καλούδια του ΤΑΒ S ή του ΝΟΤΕ PRO και από που? 5. Πώς μπορώ να αλλαζώ τις γλώσσες στο πλήκτρολόγιο με συρσιμο της SPACEBAR και όχι με την υδρόγειο (στην αρχή ήταν έτσι μετά δεν ξέρω πώς άλλαξε). Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...