Jump to content

olympia20

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About olympia20

  • Ημ. Γέννησης 08/01/1994

olympia20's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Τελεια. Σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο. Με το 7zip το εκανα μιας και το χα ηδη στο pc. Το χα σκεφτει αλλα πιο παλια που χα κανει κατι παρομοιο δεν λειτουργησε. Μολις την περασα και αυτο που δεν μαρεσε ειναι η ωρα στα αριστερα...
  2. Καλησπέρα. Προσπαθώ να περασω την open beta 20 αλλα μου βγαζει μήνυμα zip treble compatibility error. Το χω δοκιμασει απο το site απο το oxygen updater και απο την ενημέρωση συστήματος. Εχω αλλαξει και recovery. Εχω βαλει το codeworkx και το dumpling 3.2.1.2 και 3.2.3.1 που λεει οτι ειναι το τελευταίο. Κανεις με το ιδιο πρόβλημα?
  3. Είχα και εγώ θέμα με την αριθμομηχανή και με την beta5 απλά δούλεψε.
  4. Α ωραία! Σε ευχαριστώ πολύ! :thanks::thanks::thanks:
  5. Την open beta 3 που είχα βάλει παλι εξαφάνιζε την navbar ή έμενε μόνιμα on. Κ δεν με βόλεψε καθόλου. (ακόμα και σε κινητό με φυσικά κουμπιά ανεβάζω την navbar από συνήθεια). Στην 4 που έχεις γίνεται το ίδιο;
  6. Καλησπέρα. Έχω δοκιμάσει πολλές custom rom αλλά δεν με κάλυψαν επειδή δεν έχουν face unlock και η navbar είτε εξαφανίζεται εντελώς είτε στο fb lite καλύπτει τα κουμπιά. Οπότε βάζω την official αλλά με τίποτα δεν μπορώ να το ρουταρω. Βάζω magisk 15.0 (το 16.0 νομίζω δεν το παίρνει απευθείας) αλλά όταν ανοίγω chrome δεν συνδέεται ποτέ. Και μου βγάζει ενα μήνυμα ότι δεν μπορεί να συνδεθεί σε σερβερ. Όταν βέβαια βάζω supersu δεν το παίρνει ποτέ, είτε το φορτώνω μαζί με τη ρομ και σαν να μην έκανα ποτέ την εγκατάσταση, ή φορτώνω τη ρομ την ανοίγω κ μετά μπρικαρει! Έχω δοκιμάσει την supersu 2.82 και την sr5.. Όποια βοήθεια καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ.
  7. πήγα το κινητό για επισκευή δόνησης σε εξουσιοδοτημένο service samsung και μου παν ότι έχει οξείδωση η πλακέτα οπότε δεν το καλύπτει η εγγύηση. το πήρα πίσω το άνοιξα και δεν είδα το παραμικρό. ξαναπάω και μου δείχνουν φωτογραφία που τραβήξανε με μικροσκόπιο μία πολύ μικρή οξείδωση σε ένα σημείο που με γυμνό μάτι δεν φαίνεται. η ελληνική εταιρία δεν δίνει σημασία. σκέφτομαι να επικοινωνήσω με τη μητρική εταιρία. λέτε να γίνει τίποτα?
×
×
  • Create New...