Jump to content

dimitrisntal21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimitrisntal21

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

dimitrisntal21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Σε όλα τα κινητά δεν είναι έτσι . Έχω και το LG Nexus 4 με την kitkat 4.4.4 και δεν είναι έτσι. Ούτε στην 4.4.2 ήταν έτσι.
  2. Δηλαδή δεν είναι μόνο σε εμένα? Απλά με μπερδεύει και νομίζω ότι έχω ανοιχτά τα δεδομένα. Δεν πρέπει να φεύγει έτσι??
  3. Παιδιά εγώ σήμερα πέρασα την Β512 (δεν έκανα επαναφορά εργοσταστιακών ρυθμίσεων ούτε πριν ούτε μετά την εγκατάσταση) , και το μόνο που πρόσεξα είναι ότι στις γραμμές του σήματος πάνω δεξιά στην οθόνη μένει μόνιμo το εικονίδιo 3G παρόλου που έχω κλειστά τα δεδομένα(καμια φορά εμφανίζεται στη θέση του 3G το Η ή το G). Μόλις ανοίγω το WIFI φεύγουν αυτά τα σηματάκια και μόλις το ξανά κλείνω εμφανίζονται. Φαίνεται δηλαδή ότι έχω πάντα ανοιχτό Internet (τα δεδομένα κίνησης ), ενώ όλα είναι κλειστά. Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος κάτι ανάλογο? Τo gps με τα δεδομενα ανοιχτά εξακολουθεί να μην βρίσκει ακριβώς την τοποθεσία μου.
  4. Ok, μπορεί να κάνω αυτό. Αλλά είσαι απόλυτα σίγουρα στο format μετά το εγκατάσταση δεν σβήνει την υπάρχουσα rom που εγκατέστησες? Θα παραμείνει η 512? Δεν θα γυρίσω στην αρχική την 112 που είχα μόλις πήρα το κινητό?
  5. Ok και άλλη μια ερώτηση. Εξακολουθείς να πιστεύεις ότι είναι καλύτερα να βάζεις πρώτα την νέα αναβάθμιση και μετά να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Γιατί εγώ πιστεύω είναι καλύτερα να κάνεις πρώτα format να καθαρίζει το κινητό και μετά να βάζεις από πάνω εύκολα την νέα έκδοση λογισμικού. Τι λές?
  6. Ok. Αφού το αναβάθμισες και δεν είχες κανένα πρόβλημα, θα τα αφήσω και εγώ και τα δύο τα αρχεία έτσι μέσα . Εξάλλου δεν λέει πουθενά να πειράξεις κανένα αρχείο. Σε Ευχαριστώ. Έχεις δει καμιά βελτίωση στο WIFI και στο GPS? Εγώ έχω πρόβλημα με το WIFI ενεργοποιείται μόνο του.
  7. To κατέβασα και από εδώ http://huaweinews.com/2014/08/ascend-p6-b512/ και από ένα άλλο site , και μέσα στον φάκελο dload έχει 2 αρχεία. Το update.app και το update.app.asc . Αποκλείεται να υπάρχει μόνο σε εμένα και ενώ το έχω κατεβάσει από δύο διαφορετικές πηγές. Πιθανών να πρέπει να τα αφήσεις όπως είναι και τα δύο μέσα στον φάκελο.
  8. Έχεις κάνει κανονικά την εγκατάσταση της 512 , και ενώ είχες αφήσει και τα δύο αρχεία έτσι όπως ήταν μέσα στον φάκελο? ( και το update.app.asc )? Ας απαντήσει κάποιος σίγουρα ότι έγινε κανονικά η εγκατάσταση και με τα 2 αρχεία μέσα στον φάκελο "dload".
  9. Άλλη μια ερώτηση. Σε αυτό που κατέβασα μέσα στον φάκελο dload έχει 2 αρχεία το update.app και το update.app.asc. Στις οδηγίες μιλάει μόνο για το update.app . Να τον κάνω αντιγραφή όλον τον φάκελο έτσι όπως είναι και με τα δύο τα αρχεία?? Λογικά έτσι θα θέλει.
  10. Τώρα κατεβάζω την Β512 από εδώ http://www.huaweiblog.de/huawei/huawei-ascend-p6-firmwareupdate-b512-offiziell/ ( πάτησα την πρώτη επιλογή Mirror, 940.4 mb είναι ). Μόλις κατέβει την κάνω εγκατάσταση μέσω sd και τοπική ενημέρωση όπως την 510? Kαι είπες μπαίνει σίγουρα πάνω από την 132. Σόρρυ που σε ρωτάω συνέχεια αλλά δεν είμαι πολύ σχετικός , αν και άλλοι έχουν τις ίδιες απορίες.
  11. H b510 με την B512 και Β513 έχουν σημαντικές διαφορές; Μήπως είναι καλύτερα να βάλω απευθείας την 513 παρά την 512? Και όλες αυτές μπαίνουν κατευθείαν πάνω από την 132??
  12. Πρώτα κάνεις format και μετά βάζεις την επόμενη έκδοση ή πρώτα βάζεις την επόμενη έκδοση και μετά κάνεις format?? Και η διαδικασία μετά την Β132 είναι πρώτα Β510 και μετά Β512?? Aν μπορείς να μου απαντήσεις και στα 2 ερωτήματα. Ευχαριστώ.
  13. Να ρωτήσω; Εγώ αρχικά είχα την έκδοση Β112. Και έβαλα αρχικά την 125 και τώρα έχω την Β132, αλλά κάποια προβλήματα με το wifi και το gps έχουν παραμείνει. Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σβήνονται όλα και επιστρέφω στην αρχική την β112? Ή σβήνονται όλα και η Rom παραμένει η ίδια η Β132? Ευχαριστώ.
  14. Έχω εδώ και ένα μήνα το P6 με αρχική έκδοση Β112. Το κινητό από τις πρώτες μέρες είχε κάποια ψιλοκολλήματα και ενεργοποιούταν συνεχώς το WI-FI. Έβαλα μόνος μου τις δύο επόμενες εκδόσεις την 125 και την 132 ( την οποία έχω και τώρα στο κινητό ),μήπως στρώσει λίγο το κινητό. Το WIFI εξακολουθεί να ενεργοποιείται μόνο του. Να το κλείνω και να ανοίγει πάλι μετά από 1 λεπτό. Έχει κάποιος άλλο κάτι ανάλογο; Γνωρίζει κανείς μήπως είναι κάποια ρύθμιση ; Δυστυχώς το έχω ψάξει πολύ το κινητό και δεν έχω βρει κάποια ρύθμιση . Όποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει.
×
×
  • Create New...