Jump to content

mtk65xx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mtk65xx

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

mtk65xx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Κοίτα τώρα που το ξανασκέφτομαι όταν έκανα αυτόν τον έλεγχο είχα αγοράσει πράγματα πολύ μικρής αξίας απο το ebay οπότε και γιαυτό ίσως να μην παρατήρησα ότι κρατάει όντως προμήθεια το paypal. Άρα πρέπει να πάω να ξανά φορτίσω την Prepaid, και το κακό είναι οτι για να βάλω ενα 5ευρω ακόμα θα πρέπει να ξαναπληρώσω το 2ευρω προμήθειας για την φόρτιση της κάρτας... :S Τι θα κάνω όμως για να ξεμπλοκάρω το account μου στο Paypal που πλέον δεν με αφήνει να κάνω συναλλαγές λογω των πολλών payment denied ?
  2. Τα χρήματα έχουν μπεί, το τσέκαρα στο ΑΤΜ. Αυτό για τα έξοδα μετατροπής όντως ισχύει αλλά έχω επιλέξει να μην κάνει την μετατροπή σε ευρώ το PayPal αλλα η τράπεζα και έχοντας τσεκάρει το υπόλοιπο μετά απο αγορές στο παρελθόν έχω βγάλει το συμπέρασμα οτι αφαιρούνται απο την κάρτα ακριβώς όσα λεφτά κάνει αυτο που αγοράζω, εκτός και αν μου διαφεύγει κάτι άλλο. Το θέμα τώρα είναι οτι είναι οτι το paypal είναι σαν να έχει κολλήσει καθώς δεν κάνει τίποτα, απλά μου λέει ότι δεν μπορεί να κάνει την συναλλαγή και με πετάει κάθε φορά που πάω να κάνω checkout. Τι μπορώ να κάνω για αυτό ? (Sorry για το off-Topic στο παρών θέμα, αν υπάρχει πρόβλημα ας μεταφέρει κάποιος διαχειριστής τα μήνυματά μου σε νέο thread)
  3. Η κάρτα έχει 2 ευρώ παραπάνω απο όσο κάνει το κινητό μετά απο έλεγχο στο ATM. :(
  4. Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα σας παραθέτω εδω το προβλημά μου μιας και σχετίζεται και με το thl 5000 :D Θέλωντας να αγοράσω και εγώ το συγκεκριμένο smartphone πήγα σήμερα και φόρτωσα με χρήματα την προπληρωμένη μου κάρτα για να κάνω την αγορά απο το vickmall. Όλα ωραία όλα καλά, έρχομαι λοιπόν σπίτι και παω στο site για να κάνω την παραγγελία μου. Όμως για κάποιο περίεργο λόγο το paypal δεν με αφήνει να κάνω την αγορά, πετώντας μου σφάλμα: The transaction has been denied. Μετά απο περίπου 15 δοκιμές, οι οποίες έχουν καταγραφεί και ως denied στην καρτέλα με το ιστορικό των αγορών απο το paypal, ο λογαριασμός τρώει εντελώς σκάλωμα και πλέον μόλις πηγαίνω και βάζω τα στοιχεία μου για να κάνω checkout δεν με συνδέει καθόλου και μου πετάει μύνημα: We're sorry, but we can't send your payment right now. :X Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει, πάντως φαίνετε σαν να κλειδώθηκε το PayPal μετά απο τα πολλά denies(Άλλο ένα παράξενο πρόβλημα που δεν κατάλαβα που οφείλεται μιας και η κάρτα ήταν γεμάτη). Κάποιος που να είχε παρόμοια εμπειρία στο παρελθόν παρακαλώ να δώσει τα φώτα του γιατί έχω απελπιστεί καθώς είμαι χωρίς κινητό (μιας και το παλιό παρέδωσε πνεύμα) και πρέπει οπωσδήποτε να κάνω άμεσα την αγορά. Έψαξα να κάνω checkout δίνοντας μόνο τα στοιχεία της κάρτας αλλα δεν υπάρχει πουθενά τέτοια επιλογή, μόνο PayPal & Western-Union. Παιδιά HELP :!:
×
×
  • Create New...