Jump to content

lazllo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lazllo

  1. Το δίκαρτο δεν με ενδιαφέρει καθόλου απλά έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια για την μπαταρία του. Παράθεση από klasompanieras > Σε πολλά site αναφέρετε ότι η μπαταρία του είναι 2460mhA. Σε άλλα 2150. Μήπως υπάρχουν 2 εκδόσεις, διαφορετική για την Ελλάδα; Γιατι υπάρχει αυτή η ανακρίβεια; Nαι μεν αναφέρεται πολλές φορές η μπαταρία των 2450 mah αλλά κανένας δεν την έχει δεί. Όλοι έχουν διαπιστώσει ότι η μπαταρία είναι 2150 mah.Tέλος πάντων, μη σου καίγεται καρφί.Η διάρκεια της μπαταρία είναι τερατώδης για τα δεδομένα σύγχρονου κινητού. Μετά από 34 ώρες (ένα 24ωρο μετά το χθεσινό screenshot) είναι ακόμη στο 64%, με όλα ανοιχτά και με αρκετό σκάλισμα. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανασυναντήσει! Είναι παραπλήσιας διάρκειας με του Razr MAXX με τα 3300 mah! Ίσως οφέιλεται στην λίγο μικρότερη οθόνη,ο επεξεργαστής του να καταλανώνει λιγότερη ενέργεια...
  2. Το power bank είναι καλό για μια δυο φορές για καθημερινότητα δεν είναι βολικό. Μάλλον θα στραφώ στο lg l9ii που ακούω ότι έχει δυνατή μπαταρία.
  3. 3-4 σίγουρα...απλά λόγο δουλείας από τις 8 το απόγευμα μέχρι τις 2-3 τα ξημερώματα δεν μπορώ να φορτίσω. οπότε θέλω να είμαι σίγουρος ότι το κινητό δεν θα κλείσει από μπαταριά.
  4. Άκυρο για μένα τοτε το asus επειδή έχω πολλές ωρες ανοιχτή οθόνη και internet δεν θέλω να ρισκάρω. Κρίμα πάντως και είναι ωραίο κινητό...
  5. Από κατόχους που το έχουν καιρό υπάρχει τόσο μεγάλο θέμα με την μπατάρια??? παιχνίδια δεν παίζω καθόλου αλλά έχω 24 ώρες το 24ωρό ανοιχτό το 3g διότι μιλάω πάρα πολύ στο viber... άρα δύσκολα να με βγάλει μια μέρα η μπαταρία??
  6. Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω το asus(2gb ram,16gb rom,2.0ghz). Με ενδιαφέρει να έχει την ww, playstore και ελληνικά. Βλέπω οτι έχετε πάρει απο διάφορα μαγαζιά. Απο ποιό μαγαζί προτείνετε να το πάρω(Σύμφωνα με τα παραπάνω) και τι να ζητήσω απο τον πωλητή?
  7. Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να πάρω το εν λόγω κινητό. Από άτομα που το έχουν αξίζει να προβώ στην αγορά του ή με τα ίδια χρήματα έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο από Κίνα??
×
×
  • Create New...