Jump to content

domro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About domro

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

domro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. domro

    Καλησπέρα.Φίλε μου γνωρίζεις γιατί στη λειτουργία βίντεο με το που κινείς λίγο το τηλέφωνο κεντράρει και θολωνει η εικόνα?Γίνεται στιγμιαία αλλά γίνεται συνέχεια και είναι σπαστικό.Βγάζει τα όρια όπως στην ανιχνευση προσωπου.Πως απενεργοποιείται αυτό?
  2. Καλησπέρα.Γνωρίζει κανείς γιατί στη λειτουργία βίντεο με το που κινείς λίγο το τηλέφωνο κεντράρει και θολωνει η εικόνα?Γίνεται στιγμιαία αλλά γίνεται συνέχεια και είναι σπαστικό.Βγάζει τα όρια όπως στην ανιχνευση προσωπου.Πως απενεργοποιείται αυτό?
  3. Καλησπέρα.Γνωρίζει κανείς γιατί στη λειτουργία βίντεο με το που κινείς λίγο το τηλέφωνο κεντράρει και θολωνει η εικόνα?Γίνεται στιγμιαία αλλά γίνεται συνέχεια και είναι σπαστικό.Βγάζει τα όρια όπως στην ανιχνευση προσωπου.Πως απενεργοποιείται αυτό?
  4. domro

    Lenovo A830

    Καλησπέρα.Γνωρίζει κανείς γιατί στη λειτουργία βίντεο με το που κινείς λίγο το τηλέφωνο κεντράρει και θολωνει η εικόνα?Γίνεται στιγμιαία αλλά γίνεται συνέχεια και είναι σπαστικό.Βγάζει τα όρια όπως στην ανιχνευση προσωπου.Πως απενεργοποιείται αυτό? Για το παραπάνω μάλλον φταίει το auto focus.Ξέρει κανείς πως απενεργοποιείται?
  5. domro

    Lenovo A830

    δοκίμασα το link2sd αλλά μου βγαζει μύνημα οτι δεν βρέθηκε δεύτερο διαμέρισμα και ακόμη ''βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν 2 διαμερίσματα στην κάρτα και ότι είναι πρωτεύοντα.Τι μπορώ να κάνω από δω και πέρα?
  6. domro

    Lenovo A830

    Καλησπέρα.Γνωρίζει κανείς γιατί στις εφαρμογές δεν υπάρχει επιλογή μετακίνησης στην κάρτα sd και μένουν όλες οι εφαρμογές στην μνήμη του τηλεφώνου.( Μιλάμε πάντα για το Α 830 και για εφαρμογές κατεβασμένες από το PLAY STORE)/
×
×
  • Create New...