Jump to content

antonitsa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by antonitsa

  1. οK CSALAS. Να ρωτησω κατι αλλο..η A928W_V5.0_INT_USER_2014-03-10 με την My_a928w_v50_deod ειναι ιδιες? εβαλα την πρωτη απο τις δυο και σαν να μου φενεται οτι καταναλωνει περρισοτερη ραμ απο την δευτερη. η μηπως ειναι η ιδεα μου?
  2. λυθηκε και το προβλημα της αυτοματης περιστροφης. υπαρχει οδηγος στο youtube πως φτιαχνεις το g sensor απο το τεστ του κινητου. δεν χρειαστηκε το format. προφανως CSALAS ειχες μπει σστο κινεζικο μενου και ειχες αλλαξει τα δεδομενα του gsensor γιαυτο και ειχες κ εσυ προβλημα. το link απο το youtube ειναι https://www.youtube.com/watch?v=hjWRz24QBhw. εαν χρειαστει ασ υπαρχει.
  3. Εγω απλα download και κανει flash μονο την ρομ. Δηλαδη κανεις ενα backup μεσω mobileuncle τα δυο αρχεια αυτα που αναφερεις παραπανω και μεσω restore mode τα κανεις install και λυνεται το προβλημα με το imei? Γιατι εχω δοκιμασει τα παντα για την περιστροφη και δεν λυνεται με τιποτα.. Και αφου μου λες οτι κ εσυ ειχες το ιδιο προβλημα και μεσω download&format λυθηκε λεω να το προσπαθησω. Εφοσον λυνεται και το imei μετα...
  4. Το προβλημα με το wifi δεν δημιουργηθηκε απο το format all δηλαδη?
  5. Συμφωνω ναι. Απλα ετσι flashαρα τη ρομ χωρις format all κ μου εβγαλε θεμα η περιστροφη.
  6. Εαν μπορεσεις καποια στιγμη μπορεις να γραψεις τι ακριβως θελει να κανεις μαζεμεμενα ολα, εαν κανεις format& download γιατι χανομαι λιγο...δεν καταλαβα βασικα χανεις το imei και δεν μπαινει και στο wifi?? Μην κανω και καμια βλακεια οπως πιο πριν και το χαλασω..
  7. Με το format all&download ειχες προβλημα με το imei μετα ομως;
  8. Για την ραμ μπορεις να εγκαταστησεις το greenify που σκοτωνει ολες τις εφαρμογες που τρεχουν χωρις λογο και δεν ανοιγουν ξανα μονες τους εκτος κ αν το θες εσυ βεβαια. Κ μενει τουλαχιστον 1.2gb μνημης σε μενα. Προγραμματα που δεν χρειαζοντε ειναι ολα τα κινεζικα και αλλες εφαρμογες ομπως auto navi, wechat,renren,qq κ.λ.π. τουλαχιστον σε μενα. Για την περιστροφη βρηκε καποιος κατι; διαβασα οτι μπορει να θελει calibration αλλα δεν ξερω πως
  9. για την sd. εχεις δικαιο. αν και δεν εχω βεβαια την βγαζει ξεχωριστστο συστημα . την μηδενισα κ αυτην τωρα. ξανα περασα την ρομ αλλα το προβλημα με την περιστροφη της οθονης παραμενει. τι μπορει να εγινε?
  10. προσπαθωντας να διωρθοσω το προβλημα με την αυτοματη περιστροφη ξανα flashαρα την ρομ στο κινητο μηπως και γινει οκ. το flashαρισμα εγινε οκ αλλα ειδα οτι κρατησε ολα τα αρχεια που ειχα μεσα. πως γινεται αυτο? εγω θελω να μηδενισει το κινητο και να περασω την ρομ απο την αρχη μηπως και φτιαξει το θεμα με την περιστροφη. ξερει κανεις? πως θα σβηστουν τα παντα ωστε να τα ξαναπερασω με την ρομ?
  11. Στην κυρια οθονη εκει που ειναι η ωρα κ.λ.π πανω δεξια εαν την κατεβασεις κατω σου βγαζει μια καρτελα με επιλογες οπως wifi,gps κ.λ.π. αυτην εννοω,εκει που βγαινουν οι ειδοποιησεις. Εχει δυο επιλογες κατω. Στα αγγλικα ειναι notificatios και toggles. Εμενα μου τα βγαζει κινεζικα.
  12. Ευτυχως ολα καλα με το κολλημα που ειχε φαει. Περασα την v5 και εφτιαξε. Το μονο θεμα η περιστροφη της οθονης η οποια δεν λειτουργει σωστα πλεον ενω πριν ηταν μια χαρα..αν υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει...λεω να ξαναπερασω την ρομ μηπως στρωσει το κινητο.... Και κατι ακομη εχετε δοκιμασει πολλες ρομ?? Η V5 ειναι οτι καλυτερο μπορουμε να βαλουμε; εχει κ μενα 2 κινεζικες επιλογες στην καρτελα ισχυος οπως κ σε ακομη εναν στο forum. Αναφερθηκε πιο πισω κ με φωτο. Τι μπορουμε να κανουμε γιαυτο ξερει κανεις; ευχαριστω.
  13. δεν μπορω να την περασω με sp tools. μου βγαζει ολο προβληματα το προγραμμα...(5016)
  14. Παιδια καλησπερα. εχω κ γω στην κατοχη μου το amoi a928w. ειμαι καινουργια στο φορουμ και στα smartphones γενικα. το κινητο μου παει πολυ καλα σε ολα...το μονο που ειδα σαν προβλημα και που αναφερθηκε και στο φορουμ ειναι η υπερθερμανση και η μικρη ενταση του ηχειου. στα παιχνιδια παει πολυ καλα και δεν κολλαει πουθενα. καμερα πολυ καλη οπως και οθονη-αφη. απο σημερα ομως αντιμετωπιζω ενα μεγαλο προβλημα. ειχα κατεβασει την εφαρμογη rom toolbox γιατι μου ειχαν πει οτι αλλαζει τα fonts και τις εικονες της εναρξης του κινητου. εκανα το λαθος να προσπαθησω να εγκαταστησω καποιες καινουργιες γραμματοσειρες και εικονες κατα την εναρξη του κινητου. απο εικονες εναρξης, οκ τις εγκατεστησε, στις γραμματοσειρες ομως που εβαλα σε μια ηθελε επανεκκινηση. κανω την επανεκκινηση και απο τοτε το κινητο κολλαει στην εικονα εναρξης και παιζει και λιγο απο τον ηχο της amoi. αυτο. δεν ανοιγει με τιποτα. μπορει καποιος να με βοηθησει στο τι να κανω. ηταν ρουταρισμενο. προσπαθησα με τα power button κ volume up και δεν βγαζει παρα μονο κατι κινεζικα. δεν βλεπω τροπο να μπορει να ανοιξει. τι να κανω? γνωριζει καποιος? εχω φρικαρει.
×
×
  • Create New...