Jump to content

fantastik7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by fantastik7

  1. Φιλε μου συμφωνω, απλως επειδη καποια στιγμη αργα η γρηγορα πρεπει να φυγεις και απο το σπιτι, τουλαχιστον αν εχεις μια καβατζα 6 μηνων εστω και με 500€ το μηνα τουλαχιστον δεν ξεκινας απο μηδενικη βαση.

     

    Οτι τα πραγματα ειναι δυσκολα (και θα γινουν χειροτερα) παντως ειναι το μονο σιγουρο. :ninja:

     

    είναι πολλά τα έξοδα για να ζήσεις μόνος σου και πρέπει να κόψεις από παντού

  2. για φαντασου να εισαι καθε φορα 10 λεπτα αναμονη και 25 λεπτα να προσπαθεις να συννενοηθεις

     

    για να γλυτώνεις την χρέωση και την αναμονή άλλη φορά ότι πρόβλημα έχεις να στέλνεις μήνυμα στο https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799 και σε παίρνουν αυτοί τηλέφωνο .

  3. Είναι κανείς που να έχει σκέτο adsl ή vdsl και να έχει πάρει προσφορά;Αν ναι σε τι τιμή;

    Λήγει το συμβόλαιο σε κανά δίμηνο και πρέπει να κινηθώ αναλόγως.

     

    Πρέπει να δεις αν είναι διαθέσιμο το vdsl στην περιοχή σου και αν δεν είναι τότε πας μόνο για adsl στη forthnet και αν τους ζητήσεις να σου ρίξουν το snr στο 6 θα είσαι μια χαρά σε ταχύτητα και χώρις να έχεις vdsl αλλά και με απλό adsl

  4. Δεν ξέρω αν είναι το σωστό τοπικ αλλά κάπου πρέπει να γράψω για την κοροιδία αυτών των απατεώνων ώστε μη την πάθει κι άλλος καταναλωτής.

    Μέρα Πέμπτη αιτήθηκα σύνδεση νέας τηλεφωνικής γραμμής και προγράμματος ιντερνετ στη φορθνετ. Ρώτησα τον υπάλληλο αν έχω το δικαίωμα να ακυρώσω την αίτηση και μου απάντησε μέχρι 3 μέρες πριν την ενεργοποίηση της τηλεφωνικής γραμμής, η οποία θα γίνει σε περίπου 20 μέρες, όπως είπε.

    Την επόμενη μέρα (Παρασκευή) μετάνοιωσα και ξαναπήγα στο ίδιο κατάστημα για να ακυρώσω την αίτηση.

    Μέρα Τρίτη με πήραν από την φορθνετ και με ρώτησαν γιατί ακύρωσα την αίτηση.

    Μέρα Τετάρτη μου στείλανε σμσ λέγοντας ότι ενεργοποιήθηκε η τηλεφωνική μου γραμμή. Πήρα τηλέφωνο να μάθω τη συμβαίνει και μου είπαν ότι δεν πρόλαβα να ακυρώσω την αίτηση γιατί μπορεί να την έκανα Παρασκευή αλλά σ'αυτούς έφτασε Δευτέρα και στη συνέχεια έτυχε να γίνει πολύ γρήγορα η ενεργοποίηση.

    Τώρα μου ζητάνε λεφτά για να φύγω. Οι τύποι είναι μεγάλα λαμόγια. Μιλάμε για απατεώνες του κερατά.

    Φυσικά λεφτά δεν θα πάρουν αλλά αυτό είναι το τελευταίο. Θα τους ξεφτυλίζω παντού για μια ζωή ολόκληρη.

    Αυτά.

     

    στείλε τους και στο https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799 γραπτό μήνυμα για να είσαι καλυμένος και να μην έχεις μόνο προφορική επικοινωνία μήπως και βρεις λύση

  5. όποιος έχει το 3play start pack nova μπορεί για αυτό το σαββατοκύριακο που ξεκινάει η super league να δει δωρεάν όλους τους αγώνες χωρίς να έχει το novasport . ουσιαστικά είναι από 23-25/08 για την πρώτη αγωνιστική της superleague .Αφού θα το δώσουν δωρεάν είναι καλή ενέργεια αφού προαιρετικά όποιος θέλει μπορεί να δει τους αγώνες
  6. Καλησπερα παιδια, προσφατα ξαναγυρισα στον Οτε απο φορθνετ. Η περιοχη του Αλιμου που μενω ειναι απο τις πιο προβληματικες αλλα με την frothnet δεν ειχα προβληματα, σταθερα γυρω στα 5Mbit. Εβαλα οτε για καλυτερα και τελικα εχω παει στα 4,5 και με συχνες αποσυνδεσεις! Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση να με βαλουν στα καινουρια καφαο με οπτικες ινες γιατι ειναι απαραδεκτο την στιγμη που υπαρχει η δυνατοτητα να πληρωνουμε ακομη 24αρι και να παιρνουμε 4,5 και με προβληματα

     

    κάνε λίγο υπομονή και αν δεις ότι συνεχίζονται τα προβλήματα τότε ξαναγύρνα forthnet για να μην έχεις αποσυνδέσεις . αλλιώς και με 4 να πας πάλι τα ίδια θα έχεις

  7. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

    Δηλαδή Ισπανία, Αγγλία, Ιταλία που έφυγαν από τον 1ο γύρο έκαναν τουρισμό.:confused:

     

    Καλημέρα, δεν είπα ότι πήγαμε για τουρισμό αλλά ότι μετά την σφαλιάρα από τους Κολομβιανούς συγκεντρωθήκαμε. Όσο για τις παραπάνω ομάδες η κάθε μία για δικούς της λόγους πιθανόν λόγο κούρασης δεν τα κατάφεραν. Πχ Η Ισπανία ξεφούσκωσε για τα καλά. Η Αγγλία ανέκαθεν ήταν αυτή η μέτρια εθνική που όλοι γνωρίζουμε τόσα χρόνια

  8. Και μιας και το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 είναι πλέον παρελθόν, κι αφού η κάθε ομάδα συνολικά και ο κάθε παίκτης ατομικά έκαναν τους απολογισμούς τους ως προς το τι αποκόμισαν από μορφή εμπειριών, φήμης, αύξηση στο κασέ τους κλπ, ενδιαφέρον έχει να δούμε τι βάζει στα ταμεία της η ποδοσφαιρική ομοσπονδία κάθε χώρας από τις 32 που συμμετείχαν στο τουρνουά, ανάλογα φυσικά με τη θέση που πήρε η κάθε ομάδα.

    Όχι και άσχημα για τη χώρα μας (όπως και για τις υπόλοιπες που έφτασαν στους 16), 9 εκατομμυριάκια δολάρια μια χαρά είναι:

     

    http://www.sport-fm.gr/article/ta-lefta-pou-tha-paroun-oi-32-omades-tou-moudial-pic/776637

     

    http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/14/07/15/122627.jpg

     

    Καθόλου άσχημα τα 9 εκατομμύρια. Αλλά και πέρα από τα χρήματα, ακόμη καλύτερες ήταν οι εντυπώσεις που άφησαν οι διεθνείς μας στον κόσμο.

    Βέβαια αυτά τα χρήματα μακάρι να χρησιμοποιηθούν προς όφελος του ελληνικού αθλητισμού και ποδοσφαίρου αλλά δε το πιστεύω και τόσο.

     

    Καλησπέρα, μια χαρά καβατζώθηκε η Επο με τα 9 εκατομμύρια. Όσο για τις εντυπώσεις όντως ήταν πολύ καλές και κρίμα που δεν προχωρήσαμε τουλάχιστον μέχρι τους 8 παρόλα αυτά πιστεύω όμως ότι μετά την τριάρα από την Κολομβία πρέπει να έπεσε πολύ κράξιμο και συγκεντρώθηκαν να παίξουν γιατί πάλι θα πηγαίναμε για τουρισμό.

  9. Ναι! Δε θέλουν όλοι να φορέσουν την εθνική φανέλα!

     

    Καλησπέρα για να μπω και εγώ στην παρέα σας, αν κατάλαβα για την περι vodafone διαφήμιση και εμένα δεν μου άρεσε καθόλου + το ότι κέρδιζες μια φανέλα η οποία είναι απλά δεύτερης διαλογής με την στάμπα της vodafone. Ακόμα και την φανέλα να ήθελα θα την ήθελα σκέτη..

×
×
  • Create New...