Jump to content

sot_del

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by sot_del

  1. 13 ώρες πριν, ostvarivanje said:

    Σε ευχαριστώ πολύ. Αυτό είδα και εγώ τουλάχιστον στα καταστήματα που είδα μερικά Huawei, ότι όλα λειτουργούν. Με netflix δεν ασχολούμαι αλλά Gdrive, Google photos, docs, Gmail και κάποια άλλα τα χρειάζομαι. Επειδή δεν έχω άποψη για ποιο λόγο λες ότι αξίζει η εμπειρία χωρίς google. Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι ότι όταν και αν αγοράσω huawei συσκευή θα χρησιμοποιήσω τις εφαρμογές από το app gallery και μόνο αν υπάρχει κάτι το οποίο δεν το βρίσκω εκεί να χρησιμοποιήσω τον gspace. 

    Όσο για το viber αυτό που έχω διαβάσει είναι ότι δεν γίνεται να συγχρονιστούν οι συνομιλίες επειδή στο android συγχρονίζονται με τον Gdrive. Γιατί δεν το χρησιμοποιείς μόνο για το viber το gspace;

    Κυρίως από θέμα μπαταρίας το λέω γιατί όπως και να το κάνουμε το gspace είναι ένας emulator , προγραμματισμένος να τρέχει στο background. (Κι έχω και ένα προσωπικό "κόλλημα"  ανεξαρτητοποίησης από τη Google).  Ναι, με το viber  μου έτρεχε κανονικά μέσω Gspace.

  2. 9 minutes ago, mobile59 said:

    Μπορεις να μου πεις αν οταν το κλεινεις και το ανοιγεις η του κανεις επανεκκινηση η φωτεινοτητα του μειωνεται η παραμενει στο ιδιο σημειο που την ειχες πριν το κλεισεις η το επανακκινησεις?

    Δεν το έχω παρατηρήσει, εννοείς αν κάνει reset το auto brightness αν κατάλαβα σωστά;

  3. 5 minutes ago, ostvarivanje said:

    Με γεια το καινούριο κινητό και επειδή σκέφτομαι και εγώ να μεταφέρω σε Huawei κινητό αλλά χρειάζομαι και κάποια Google apps , έχεις χρησιμοποιήσει το gspace; Είμαι από επαρχία και τώρα είμαι στη Θεσσαλονίκη και βλέπω με το gspace να τα παίζει σχεδόν όλα. Ποια είναι η εμπειρία σου; 

    Καλησπέρα, ευχαριστώ!  Με το gspace παίζουν τα πάντα, όντως,  ακόμη και Netflix FHD, εγώ προσπαθώ να το στήσω χωρίς καθόλου google services, το μονο που δεν έχω καταφέρει είναι η μεταφορά των παλιών συνομιλιών στο viber, σταμάτησα να προσπαθώ και συγχρονίζω με το cloud της huawei πλέον. Επίσης, Google Sheets δεν έχω βρει τρόπο να κάνω edit χωρίς google services. Ειναι διαφορετική εμπειρία χωρίς Google αλλά νομίζω αξίζει, προσωπικά.

  4. Κάτοχος κι εγώ του κινητού εδώ και κάποιες βδομάδες, 1 έτους και κάτι μεταχειρισμένο, σε κατάσταση καινούριου,  με υγεία μπαταρίας 95% όπως την υπολόγισε το σύστημα, αλλά έχω SoT γύρω στις 4-5 ώρες και το φορτίζω καθημερινά (δεν το αφήνω κάτω από 20% βέβαια). Μου φαίνεται λίγο σε σχέση με αυτά που διαβάζω στο internet, με κάτι 10+ από άλλους. Καμιά ιδέα;  Ευχαριστώ!

     

    (Το κινητό απίστευτο γενικά, έχω πάθει πλάκα)

  5. On 4/11/2022 at 11:44 ΠΜ, dimitrispm said:

    Ενεργοποίησε τη λειτουργία πτήσης και στη συνέχεια ενεργοποίησε το wifi αφου συνδεθεί θα σου βγαλει ενα σηματακι ακουστικό τηλεφώνου. Θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να κάνεις και να δεχθείς κλήσεις. (Αν είσαι σε χώρο με πολύ κακό σήμα κινητής είναι πολύ χρήσιμη αυτή η λειτουργία γιατί δεν εξαντλείται η μπαταρία αναζητώντας συνεχώς σήμα το κινητό και μειώνει και το sar)

    Επίσης όταν ειναι ενεργό το volte και έχεις κλήσει σε εξέλιξη μπορείς να συνδεθείς στο ιντερνετ με τα data (εφοσον είσαι εκτος wifi) επίσης δείχνει ότι η κλήση είναι HD. Σε μενα με cosmote λειτουργούν όλα αυτά. 

    Ευχαριστώ πολύ! Το έκανα, αλλά δε δουλεύει δυστυχώς, μήπως κάτι στα developer options ή μήπως πρέπει να έχω χρησιμοποιήσει τις λειτουργίες σε κινητό που υποστηρίζονται αυθεντικά από Cosmote προηγουμένως, όπως με το 5G; (Δε δούλευε στην αρχή , έβαλα SIM σε Α52s και τώρα δουλεύει κανονικά)

  6. On 5/10/2022 at 9:11 ΜΜ, Pharmex said:

    Cosmote, με 5G, VoLTE και κλήσεις over WiFi. Tα έχει όλα.

    Ενώ 5G παίζει κανονικά (Cosmote) κι έχω ενεργοποιήσει Volte/WIFICALLING δεν είμαι σίγουρος ότι δουλεύουν, δε βλέπω τα εικονίδια τουλάχιστον. Η Cosmote δεν το έχει στις επίσημες συσκευές που υποστηρίζει. Πώς το είδες ότι δουλεύουν; Ευχαριστώ!

×
×
  • Create New...