Jump to content

Vitis_vinifera

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Vitis_vinifera

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Vitis_vinifera's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Το On-screen Phone (OSP) δεν βλέπει τη συσκευή ούτε με USB, ούτε με WI-FI σύνδεση. Έχω δοκιμάσει πολλές φορές, έκανα αναβάθμιση της εφαρμογής στο PC στη νεότερη έκδοση αλλά τίποτα..Καμιά καλή ιδέα; Επίσης μπορείτε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο advertisement-blocker application?
  2. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ποιούς drivers; :O *Άκυρο το προηγούμενο ερώτημά μου. Το βρήκα! Και πάλι ευχαριστώ. :thanks:
  3. Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Συμβαίνει κάτι περίεργο και θα ήθελα τη γνώμη σας. Τραβώντας κάποια video πρόσφατα μου βγήκε μήνυμα ότι η microSD μνήμη (Kingstom 2GB) έχει τιγκάρει και τα αρχεία θα αποθηκευτούν στην εσωτ. μνήμη. ΟΚ σκέφτηκα και αργότερα συνδεσα το κινητό μέσω USB στην LG PC Suite για μεταφορά αρχείων στο PC και άδειασμα της microSD. Εκεί διαπίστωσα 2 πράγματα. Ενώ ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος σύνδεσης συσκευής σε θύρα USB εντούτοις στο C:/My Computer δεν φαίνεται συνδεδεμένη η συσκευή! Παράλληλα η σουίτα μου βγάζει μήνυμα αποτυχίας σύνδεσης και ζητά να συνδέσω μια συσκευή μέσω USB! Το μόνο που συμβαίνει είναι ότι το κινητό φορτίζεται. Όταν διαλέξω σύνδεση μέσω Wi-Fi η σουίτα αναγνωρίζει τη συσκευή και βλέπει/διαχειρίζεται τα αρχεία κανονικά. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι πρόβλημα στη USB-θύρα. Έται σύνδεσα τη συσκευή σε άλλη θύρα του PC αλλά το ίδιο. Μετά σκέφτηκα ότι το miniUSB καλώδιο μπορεί να έχει πρόβλημα αλλά και η θύρα είναι λειτουργική με άλλες συσκευές και το καλώδιο δουλεύει μια χαρά σε φόρτιση μέσω πρίζας. Τί μπορεί να συμβαίνει; :worry::confused:
  4. Θέλω να αγοράσω αυτά τα ακουστικά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=393290 (Xiaomi Pistons v2.0/2.01) τα οποία λειτουργούν σε CTIA pattern. Γνωρίζει κάποιος σε τί pattern λειτουργεί η 3.5mm έξοδος του κινητού, CTIA ή OMTP? Ρωτώ για να γλιτώσω ενδεχόμενη ασυμβατότητα.
  5. Βασικά γνωρίζει κανείς αν υποστηρίζει video-κλήση και πώς πραγματοποιείται;
  6. Ως newbie μέλος της κοινότητας ίσως θα έπρεπε να ξεκινήσω με ένα χαιρετισμό σε κάποιο άλλο πιο κατάλληλο νήμα και ζητώ συγνώμη για αυτό. Μπαίνω στο θέμα: Αγόρασα το κινητό στα μέσα Δεκεμβρίου 2013 από τα PUBLIC κι αφού είχα κάνει τα ανάλογο ψάξιμο σε specs και reviews. Μέτρησαν πολύ για εμένα και τα καλά λόγια που ακούγονται για το after sales support της LG. Το πρόβλημα μου ξεκίνησε τον Απρίλιο μετά την αναβάθμιση του λογισμικού. Την έκανα απευθείας από το κινητό δίχως φυσική σύνδεση σε PC, παρά μόνο χρησιμοποιώντας το οικιακό WI-FI δίκτυο. Μετά από αυτό, το τηλέφωνο έκανε (φυσιολογικά) μία (ή δύο, δε θυμάμαι) επανεκκινήσεις και ξεκίνησε να λειτουργεί σε περιβάλλον kitkat με αναβαθμισμένο interface και μερικές επιλογές ακόμα που δεν υπήρχαν σε jellybean. Όμως: προυσιάστηκε μια έστω και μικρή πτώση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, (χωρίς καμία διαφοροποίηση στην καθημερινή χρήση), κάποια laggaρίσματα και το κυριότερο: Καθημερινά υπήρχαν κλήσεις (εισερχόμενες ή/και εξερχόμενες) όπου δεν άκουγα καθόλου τον συνομιλητή μου (κανένας φυσικός θόρυβος, λες και το μικρόφωνο ήταν κλειστό). Αυτό λυνόταν μόνο με τερματισμό και επανεκκίνηση της συσκευής από το πλαϊνό πλήκτρο . Μήνυμα (sms) δεν θυμάμαι να έχασα αλλά σε μια τουλάχιστον περίπτωση δεν μου ήρθε μήνυμα viber (κανένα πρόβλημα με το δίκτυο). Επειδή η κάρτα sim που χρησιμοποιούσα θα μπορούσε άνετα να είναι σε κάποιο μουσείο (:lol:) απευθύνθηκα σε ένα κατάστημα του παρόχου μου και αγόρασα μια καινούργια sim. Για 1-2 ημέρες νόμιζα ότι λύθηκε το πρόβλημα, γρήγορα όμως γύρισα στα παλιά (καλούσα ή με καλούσαν κι ενώ με άκουγαν, εγώ δεν άκουγα τίποτα). Είχα αποφασίσει να ενημερώσω το service της LG για το πρόβλημά μου αλλά παρακολουθώντας αυτό το νήμα, είδα ότι κι άλλος κάτοχος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα. Η λύση που προτάθηκε από άλλον χρήστη (ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ) αποδείχθηκε σωτήρια για εμένα! Αφού έκανα back-up των δεδομένων μου, προχώρησα σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Το κινητό επανεκκίνησε, το ενημέρωσα άμεσα με τα δεδομένα του back-up (τηλεφωνικός κατάλογος, μουσική, φωτογραφίες) και έκτοτε απολαμβάνω ένα από τα καλύτερα κινητά τηλέφωνα που θα μπορούσα να αποκτήσω. Για να μην αδικήσω κανέναν και ειδικά την LG, δεν θυμάμαι αν στις οδηγίες πριν την αναβάθμιση υπήρχε ειδοποίηση για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Το σίγουρο είναι ότι αυτό το τόσο απλό βήμα μου δημιουργούσε πρόβλημα για περισσότερο από ένα μήνα και είχα απογοητευτεί πολύ. Τα παραπάνω ελπίζω να βοηθήσουν όσους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και κάνουν την (απολύτως λογική) σκέψη να κάνουν downgrade στο λογισμικό. Μετά από περίπου 8 μήνες χρήσης είμαι υπερήφανος (:D) για την επιλογή μου και θα το σύστηνα σε όποιον το σκέφτεται να το αγοράσει.
×
×
  • Create New...