Jump to content

irinakixid

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About irinakixid

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

irinakixid's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Το ιδιο βγαζει!! The item is pre-advised. RS128299083NL ειναι το tracking. Σου αργησε πολυ εσενα?? Δεν καταλαβαινω ομως, αφου ουτε ελλαδα ουτε ολλανδια δεν εχουν προσβαση σε αυτο, με τι ερχεται και ποιος εχει προσβαση???
  2. Καλησπερα τι κανετε?? Ειχα παραγγειλει απο Κινα ενα ταμπλετ και για αρκετες μερες το tracking number δεν εδειχνε τιποτα. Η Κινεζα ειχε πει θα το στειλει με Netherlands Post. Το Σαββατο μου εβγαλε: "The item is pre-advised. A signature is required upon delivery of this item." χωρις να δειχνει που ειναι. Ρωτησα στο Ολλανδικο ταχυδρομειο, δεν ειναι δε αυτους και ειναι ενδιαμεσος σταθμος, αρα δεν εχουν προσβαση σε αυτο. Ρωτησα και στα ΕΛΤΑ σημερα, γιατι στη σελιδα τους δεν το βρισκει καν, ουτε αυτοι ξερουν που ειναι. Οχι Ελλαδα, οχι Ολλανδια. Και απο Κινα με τι θα παει στην Ολλανδια?? Εχω καταμπερδευτει......
  3. Χαχαχα μπορει!!! Ελπιζω να φανει συντομα!!! Πεσμενος για ποσο καιρο μενει??
  4. Παραγγελια εκανα το ΣΚ και το tracking μου το εδωσε την επομενη. Δευτερα νομιζω. Της ειπα να το στειλει αν μπορει συντομα κ μου ειπε οτι αυτος ειναι ο πιο συντομος τροπος.
  5. Τιποτα... Δεν βρεθηκε ο κωδικος λεει. Η κοπελια απο το PostNL μου ειπε οτι δεν εχει φτασει Ολλανδια, αρα καπου το ειδε!! RS128299083NL αυτος ειναι.
  6. Γεια σας!! Ειμαι καινουρια στο φορουμ. Παρηγγειλα ενα ταμπλετ απο Κινα και η πωλητρια το εστειλε με Netherlands Poat. Εχω κωδικο, αλλα δεν μπορω να δω που ειναι, σε καμια σελιδα. Μιλησα με την PostNL και ειπαν οτι το στειλε απο Κινα μεσω Ολλανδιας κ οτι αυτοι δεν εχουν καμια επιρροη στο δεμα. Ξερει κανεις καμι σελιδα που να μπορω να βαλω το tracking mumber???
×
×
  • Create New...