Jump to content

diskos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About diskos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

diskos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλημερα παιδια ξερει κανενας που μπορουμε να βρουμε μπαταρια? Την χρειαζομαι αμεσα...
  2. παιδια καλημερα... αγανακτησα. σημερα μου ειπαν οι κινεζοι οτι θα μου στειλουν καινουριο κινιτο. εστειλα το παλιο 3/7 και ακομα λεει πως ειναι στο πεκινο εχω τρελαθει. τους ελεγα να στειλουν καινουριο και μου ελεγαν μολις παρουν το παλιο στα χερια τους . αναγκαστικα ανεφερα για δικηγορο κ καπου εκει τα βρηκαμε. εσεις τι λεει πηρε κανενας αλλος το κινιτο? οσο για ερωτηση πιο πανψω για το μικροφωνο κ το ακουστικο το κινιτο δουλευε απσογα... σε γενικες γραμμες το κινιτο τα εσπαγε. αλλα εγω ο γκαντεμης την πατησα....:blink:
  3. παιδια απο minideal το πηρα το κινιτο. μιλησα μαζι τους και μου ειπαν μολις θα το παραλαβουν( εννοειται πως το εστειλα πισω) θα στειλουν αμεσως ενα ελεγμενο και ρουταρισμενο κινιτο. παντως το κινιτο γα...σε ηταν φοβερο. οσο για peypal απο το να περιμενω να παρω πισω τα λεφτα κ να παραγγειλω αλλο και να ξαναπεριμενω προτημεισα να το στειλω πισω. μου ειπαν οι κινεζοι οτι θα μου κανουν επιστροφη τα εξοδα απ[οστολης... δεν το νοιμιζω φυσικα. με ελτα το εστειλα κοστισε 15.60 και το ασφαλεισα για 150 ευρω... απο ελτα λενε οτι σε ενα μηνα θα ειναι πισω... υπομονη λοιπον...
  4. παιδια μαποα το καρπουζι... το κινιτο ειναι χαλασμενο τρε,οπαιζει η οθονη κ μετα ασπριζει.... τι λετε
  5. παιδια καλησπερα. σημερα παρελαβα το amoi a900w. θα σας ενημερωνω για οτι θελετε.... σαν κινιτο φοβερο, καταπληκτικο πανεμορφο. απλα με το που παρελαβα το μεσημερι δηλαδη το ανοικσα κατευθειαν επαιξα κανενα μεσαωρο και μετα αρχισε να αναβοσβηνει η οθονη του μεχρι που μου εβγαλε κατι σαν διαφανεια ας πουμε οπως ιταν παλια η ερτ νμε διαφορα χρωματα γραμμες.. δεν γνωριζω τι ειναι απλα το παραβλεπω. πιστευω ηθελε φορτισμα... θα σας ενημερωσω... κατα τα αλλα καταπληκτικο με ολη την σημασια της λεξεως. καμερα φοβερη στο ιντερνετ παει σφαιρα φεισ το ανοιγει σε χρονο ντε τε και ενα παιχνιδακι το παει κομματια... μονο το οτι χανει ευκολα στο σπιτι το σημα του ιντερνετ με προβλιματιζει αλλα θα δοθμε μηπως ηταν απο την χαμηλη μπαταρια...:blink:
×
×
  • Create New...