Jump to content

ELTASSOS

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    1.208
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by ELTASSOS

  1. Α οκ οποτε εαν παω απ εξω απο ενα μαγαζι θα ξερω τα παντα το τι γινεται μεσα. Ειτε αυτο ειναι ηλεκτρονικα, ρουχα, αυτοκινητα κτλ και ισως και ιατρικα!:blink:

    Μα ειναι δυνατον αυτο που λες!?? 15 χρονια εφαγα εκει μεσα και εσυ μου λες οτι κατεχεις το τι παιζει εκει? Ημαρτον βρε φιλε.

    Εγω δουλευα μεσχρι περσι εκει και δεν ξερω τι γινοταν μεσα και ερχεται ο καθε καταναλωτης να μου πει το αντιθετο?

    Σορρυ φιλε αλλα δεν ξερεις. Οι πελατες τεχνικα ειναι κλασεις ανωτεροι απο πωλητες κωτσο και πλαισιο. Την τυφλα τους δεν ξερουν...απο υπολογιστες, οικιακες συσκευες τιβι μπρικια και κλιματιστικα. Ανοιγουν το πισι διαβαζουν περιγραφη...και οταν τους ρωτας κατι παραπανω σε κανουν πασα σε αλλον ειδικο πωλητη...ξανα τα ιδια...σου λενε π;ω να ρωτησω κλπ και εξαφανιζονται διοτι δεν υπαρχει καποιος να ρωτησουν. Μονο τα γραμματια ξερουν να προτεινουν πιστωτικες καρτες κλπ

  2. Παντως ο κωτσοβολος εξυπηρετει με την εννοια

    1. οτι κανει δοσεις σε ακριβα πραγματα

    2. Εχει show room παμε βλεπουμε κυτταμε ζαλιζουμε τους πωλητες.κλπ κλπ και μολις τα μαθουμε ολα ψωνιζουμε απο σκρουτζ η ebay,

     

    Δεν ειναι λιγο να περνας την ωρα σου στον κωτσο 3 4 ωρες οταν βαρυεσαι, μεχρι να παρεις το αμαξι απο το σερβις η να τελειωσει η κυρα το κομμωτηριο, να χαζευεις, να μαθαινεις , με τη θερμανση σου, το κλιματισμο σου, τα μπλιμπλικια σου τα καφεδακια σου, μεχρι να σταματησει η βροχη, η να πεσει η κινηση στους δρομους..., και ισως κατσει και καμμια προσφοραρα.. ..κλπ. Σε ορισμενους παρκαρεις και το αμαξι, να πεταχτεις στα διπλανα μαγαζια., κσι αν χρειαστει , για ξεκαρφωμα , παιρνεις και 2 μπαταριες 3α μαιμου , μαρκας p-sony.

     

    Δεν ειναι και λιγο...αυτος τη δουλεια του, και εμεις τη δικη μας. Δικαια πραγματα.. αν δεν πουλησουν mlks με maic στα παπουδια δεν θα ειχαμε αυτα tα χαιλικια...respect στον cotso.

     

    Εν τελει οι παπουδες μας συντηρουν.

  3. Ο καλύτερος μου φίλος πέθανε πριν 3 χρόνια από αυτό. Θα πω ευτυχώς που έφυγε όρθιος διότι δε μπορώ να φανταστώ τι είχε να τραβήξει.

     

     

    Όσο για το θέμα μας αν είσαι νορμάλ χρήστης είναι βλακώδες το να έχεις "παλιό" λειτουργικό μόνο και μόνο για μια συσκευή. Αλλά και επαγγελματίας να είσαι πάλι θέλει προσοχή στο τι κάνεις. Κάποιος ανέφερε για μηχάνημα εκατομμυρίων. Δεν μας είπε όμως τι θα συμβεί αν σκάσει κάτι και πάει πίσω η δουλειά. Αυτά τα καλύπτει το συμβόλαιο που έχει; Δε το νομίζω. Μόνο σε mission critical εφαρμογές υπάρχουν τέτοιες δικλείδες ασφαλείας με πολλαπλά level.

     

    Επειδη το θεμα με αφορα και προσωπικα λογω μηχανηματων σε παρακαλω τι εννοεις να σκασει;..δηλ κανα mktherboard πυκνωτης κλπ hardware στο πισι, στον πλοττερ..;..η software θεμα τη στιγμη που ειναι κλειστο συστημα χωρις νετ και μπαινουν αρχεια, με φορητο δισκι η στικακι, μονο για ripping στα win7...η αρχικη επεξεργασια γινεται σε 10αρι

     

    Εαν σκασει στο πισι το αλλαζουμε και ξαναβαζουμε 7αργια. Αν σκασει στον πλοττερ κατι εχουμε ανταλλακτικα boards απο το εργοστασιο....

     

    Τι εννοεις γιατι ανησυχω...

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Το να κάνουν κάποιοι τους ειδικούς γενικά και να λένε ότι ο Μπιλ Γκέιτς έχει κάποια σχέση με τα γουιντοους, δείχνει το επίπεδο των ειδικών στην χώρα μας. Από μηδενικό έως αρνητικό. Κατά τα άλλα δίνουν και συμβουλές στους κακομοίρηδες τους πελάτες τους. Απίστευτο.

     

    Ο ελληνας δεν τσιμπαει ομως, διοτι κανει το αντιθετο απο αυτο που του λενε οι ειδικοι..παντα ετσι ηταν.

     

    Τους πολυ ειδικους τους εξοριζουμε, με τον τροπο μας βεβαια, και αυτοι νομιζουν οτι μεταναστευσαν, ισως και οτι πιασαν την καλη. Χαιρονται, κρεμουν καθρεφτακια στο λαιμο τους, χοροπηδουν στους δρομους του χωριου τους , αντανακλουν τον ηλιο και θαμπωνουν τους γεροντες στην πλατεια...

  4. Πιστεύω όλες οι εταιρείες περιφερειακών εχουν βγάλει drivers για τα 10ρια. Τόσος καιρός εχει περάσει.

     

    Αυτο υα θελαμε αλλα στην πραξη δεν παιζει. Υπαρχουν και niche εταιρειες που κανουν εξειδικευμενα προιοντα, οχι μαζικης καταναλωσης , με συγκεκριμενο οελατολογιο, που μια αλλαγη εστω σε dri er επηρεαζει την λειτουργικοτητα του μηχανηματος που αφορα υπολιγισμους ακριβειας και κοστιζει εκοτονταδες χιλιαδες ευρω...πχ τομογραφοι, robots, γραμμες παραγωγης οπου η βλαβη αστοχια κλπ ειναι απαγορευμενες εννοιες, με τεραστια συμβολαια συντηρησης. Δεν παιρνονται αυτα τα ρισκα.

     

    Αλλο αν μιλαμε για καινουργιο μηχανημα 2.5 εκατομυριων με εγγυηση κλπ.

  5. Επίσης αυτοί οι "εκτυπωτές" που έχουν σειριακή θύρα πόσο καινούριοι είναι; Και με τι χαρακτηριστικά; Πως είναι ενσωματωμένοι στο δίκτυο της εταιρίας; Ξέρεις δεν είμαστε όλοι άσχετοι. Το να μου αναφέρεις εν έτη 2021 τέτοιες θύρες είναι ολίγον προκλητικό. Σημαίνει πως έχεις μείνει πολύ μα πολύ πίσω στην τεχνολογία χωρίς καμία επένδυση για το μέλλον.

     

    Ειναι εκτυπωτες 320 cm φαρδος εκτυπωσης σε ρολα η ακαμπρα υλικα..δεν ειναι σε δικτυο. Καθε πλοττερ εχει τον δικο του χρηστη τερματικο οπου γινεται το ριπιγκ. Μονο αυτη ειναι η χρηση του, ουτε ιντερν νετ.. Η επεξεργασια εικαστικων γινεται αλλου, προφανως σε πιο συγχρονα.

    Οι εταιρειες ΔΕΝ αναβαθμιζουν drivers ωστε να πουλανε νεα μηχανηματα....δεν μπορεις καθε τοσο να ανανεωνεις εξοπλισμο για να κανεις την ιδια δουλεια..

    Αλλο ανανεωση -αναβαθμθση και αλλο επεκταση σε νεα μηχανηματα

    Το Μπιλαρα τον λεω ετσι, οχι ειρωνικα αλλα γιατι ειναι σουπερ και τον θαυμαζω.

  6. Σε μια εκθεση ειδα προφυλακτικα καραμελα και τσιχλα που πρωτα τα μασσαει και μετα με τροπο στο τοποθετει μαλακο μεταξενιο βελουδινο..με γευση πρασινο τσαι
  7. Μιλάμε για ένα προϊόν το οποίο έχει αρχείο README από το 2007 δηλαδή 14 χρόνια πριν. Και το manual από την ΕΠΙΣΗΜΗ σελίδα της Canon έχει header από το 2002. Δηλαδή 19 χρόνια πριν. Και κάθεσαι με ένα τρύπιο λειτουργικό για ένα απλό scanner. OK.

     

    Σε 32bit win 7 δουλευει...στα 10 γιοκ ο σκανερ.

    Του τα χρωσταγα του billara ;...αυτος τη δουλεια του και εγω τη δικια μου.

     

    ...τον ειδικο επαγγελματικο πλοττερ των 60,000 που ΔΕΝ εχει drivers για 10 τι τον κανω?...να τον πεταξω και αυτον;...α ετσι για την συζητηση , 8 τετοιους πλοττερς εχουμε στη δουλεια.

     

    Τους πανακριβους επαγγελματικους εκτυπωτες μεγαλου φορμα με σειριακες και παραλληλες να τους σουταρω και αυτους για να εχω 10;

  8. Εντάξει ρε παιδια ολοι πωλητές είναι.

    Εδω σε βενζινάδικο σταματάς και σε ζαλίζουν να βάλεις τη "βελτιωμενη" (ως προς την κερδοφορία τους) βενζίνη.. :lol:

    Μωρε να πουλησουν αρκει το προιον να αξιζει τα λεφτα του και οχι το προτερημα του κινητου να ειναι να λεει στους ηλικιωμενους τα φαρμακεια και τα νοσοκομεια...χρησιμο μεν αλλα ειναι ψυχικη πθεση σαν εκβιασμος στον ηλικιωμενο...που φυσικα ειναι και λιγο πισω σε θεματα τεχνολογιας

  9. Δεν το ακουσα το ειδα...δουλευω κεντρο και περναγα καθημερινα και χαζευα 10 λεπτα τα καινουργια μοντελλα μετα τη δουλεια.

    Δεν το ξερω το ανεκδοτο , αλλα φανταζομαι ταιριαζει στην περιπτωση της πεθερας μου...την φορτωσαν αχρηστα για εκεινη πραγματα η καπως ετσι.

  10. Στο προκείμενο, έχω επισκεφθεί και τα δύο καταστήματα και έχω κάνει αγορές επίσης και από την διαρρύθμιση τους και κυρίως από την εξυπηρέτηση των υπαλλήλων

     

    Ναι ναι βεβαια οταν εβλεπαν ηλικιωμενο να ψαχνει τηλεφωνο του προτειναν ρα γνωστα με την ΜΑΙΚ που τους ελεγαν "... να...διαβαζει και τα διανυκτερευοντα φαρμακεια" και τους τα εσπρωχναν σαν το απαυγασμα της τεχνολογιας. Οπως και στην πεθερα μου που πηγε για οτε τιβι και της φορτωσαν πακεττο κινητο , σταθερο , τιβι , wifi, στην ειδικη τιμη 120 ευρω το μηνα 2ετες συμβολαιο...της ελεγαν τζαμπα ειναι αυτο γιαγια, φτηνο εκεινο γιαγιουλα,...θα πιανεις 120 καναλια, θα χαιρονται τα εγγονια, θα μιλας απεριοριστα, θα βλεπεις σειρες στο ταμπλετ, ...

     

    .ναι ρε παιδια , απο το εξοχικο θα μιλαει απεριοριστα με το κινητο...Ουτε η μανα του γκαιτς του παρταολα να ηταν.

     

    Ωραια εξυπηρετηση

  11. Οταν εχουμε samsung με αλλο region εκτος eu πρεπει να μπει μια sim card (τοπικη)και να γινει απλα μια κλήση ωστε να ξεκλειδωθεί το κινητό.μετα δεν υπαρχει καποιο προβλημα μπορεις να τους βάλεις ελληνική sim.

    Αυτη ηταν η οδηγία οταν πρωτοεκανε το region lock η Samsung

     

    Μιλαω για το κλειδωμα που κανουν οι παροχοι ωστε να μην παιρνει καρτα αλλου παροχου...πχ o2 μονο.

    Αυτο θελω να δω πως και που θα το αλλαξω, δηλ ξεκλειδωσω...να το κανω sim unlock.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Καλημερα,

     

    Επειδη ειδα οτι θελεις το Νοτε 9 για το πενακι κοιτα κ για το Νοτε 10 lite:) Εγω το πηρα μεταχειρισμενο απο αγγελια πιο πολυ για το πενακι κ το δουλευω ως δευτερη συσκευη κ μια χαρα με βολεψε:)

     

    Δεν κανω βαρεια χρηση , απλη κανω τηλ κανα μηνυμα φωτο και σπανια νετ. ΤΟ θελω μονο Για το πενακι για σημειωσεις εν κινησει...το 10 θα ειναι πολυ πιο ακριβο....μιλαω για μεταχ ebay usa που τα sim locked ta σκοτωνουν

  12. Για το pενακι και mονο θελω το νοτε 9....

     

    Τα κλειδωμενα note 9 απο Αμερικη η Αγκλια, μεσω ebay , μτχ ειναι σχετικα φτηνα..αλλα τα θεματα μου ειναι

     

    1. αν μπορουμε να το ξεκλειδωσουμε ωστε να λειτουργει με ελληνα παροχο πχ κοσμοτε...χωρις να χασουμε σε λειτουργικοτητα. (Δεν ξερω αν γινεται στα αμερικανικα λογω επεξεργαστη, συντονισμενες συχνοτητες, snapdragon κλπ.)

     

    2. Που θα το παω αν γινεται , σε πακη μαστορα, α/πεια, αλυσιδα επισκευων, ...;

     

    Συγκεκριμενα αν ξερετε και ντρεπεστε δημοσια στειλτε πιμι, ειμαι αθηνα

     

    Help , αλλα αμα δεν ρωτησω εδω, που θα ρωτησω;

  13. Παντως πιο πιθανο να τα παιξει η sd παρα η μνημη του τηλρφωνου η ενσωματωμενολοι εχουν χαλασει μερικες sd η. Εχουν χασει στοιχεια...παιρνουμε backup αυτοματα στο cloud real time και ειμαστε αρχόντοι.

    ....εισαι καλυμμενος με τα στοιχεια σου και σε πετιπτωση κλοπης....στο κλαουντ νομιζω ε

    βασικα επαφες φωτο αρχεια. Δεν ξερω αν παιρνει αντιγραφα σοσιαλ, βαιμπερ, σκαιπ τσατ sms κλπ η αν θελει καμμια εφαρμογουλα.

  14. Βρήκα σε πολύ καλή τιμή την συσκευή την έκδοση 5G. Γνωρίζει κανείς αν είναι οκ; Μήπως τραβάει μπαταρία παραπάνω; Μπορώ να απενεργοποιήσω το 5G; Ευχαριστώ!

     

    Αν κλεισεις το 5g θα σωθεις απο πολλα δεινα.

  15. Ναι αυτό εννοούσα. Συγνώμη είμαι άσχετος με αυτά. Περιμένω να με φωτίσουν οι γνώστες.

    Περιμένω το σχόλιο 8.

     

    Εν ταξει ειναι ολοφανερο...δεν σε παρεξηγησε κανενας....εσυ να εισαι καλα να λες τετοια.

  16. Πολύ ενδιαφέρουσα άποψη. Περιμένω το σχόλιο 6.

    Τι άποψη έχεις για τα HARP;

    Στο λέω γιατί εμάς συνεχώς στη Σουηδία το κλίμα αλλάζει. Είχαμε ήλιο όλο το Φεβρουάριο και το Μάρτιο ξαναπιασε συννεφιά και έπεσε η θερμοκρασία. Αλλά πριν από αυτό είχα δει σημάδια στον ουρανό σαν να έσκασε harp. Την επόμενη μέρα ομίχλη με περίεργη μυρωδιά (σαν να είχε μεταλλική γεύση) και μετά άλλαξε ο καιρός.

     

    Για πες μας τι ειναι το HARP....αν ξερεις.

  17. Χμ.. Και σε αυτα λεει η μυτη μεσα!.. Παντα λαθος τα φοραγα :/

     

    Ω ρε φιλεεε...στη μυτη το εβαζες?....δε λεω , καλο σαν ιδεα , αλλα μηπως ΔΕΝ βολευει σε ολα?

  18. Δεν εισαι τοπικα συμβατος με την εφαρμογη ραδιοφωνου την μπλοκαραν για δικαιωματα και ετσι. Συνηθως με καποια αναβαθμιση την επαναφερουν
×
×
  • Create New...