Jump to content

katerina1k

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About katerina1k

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

katerina1k's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. χαχαχαχα!!! Γι αυτο το επεισόδιο ζω!
  2. Ρε παιδια ήταν ένα game τύπου pacman που λεγόταν pac-puz νομίζω ή κάπως έτσι. Και ήταν σαν παζλ η κάθε πίστα, έπεφταν και κάτι πέτρες πάνω σου άμα δε πρόσεχες! Το θυμάται κανείς? Δεν το βρίσκω με τπτ!
  3. Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς μάρκα έγχρωμων φακών οι οποίοι να έρχονται πολύ κοντά σε φυσικό χρώμα?
  4. Κι αν κάνεις για παράδειγμα 7 ώρες ταξίδι και τελικά δε σ αρέσει εκεί που θα πας; Εγώ χαλιέμαι!
  5. Μπαααα, μύθος νομίζω ότι είναι αυτό! :)
  6. Ευχομαι πραγματικα να καταφέρουμε να πάμε κάπου! Εν τω μεταξύ όποτε μελετάω πολύ οτι θέλω να πάω κάπου, ποτέ δε γίνεται τελικά!
  7. Aστα να πάνε. :( Μήπως να κάτσουμε στα αυγά μας καλύτερα. :p
  8. Ωχ έχετε δίκιο, καλύτερα όχι εκεί. Σας ευχαριστώ πάντως. :)
  9. Καλησπέρα! Άρα το έχεις αποφασισμένο ότι δεν θα περάσεις Ελλάδα? Γιατι δεν κάνεις μια προσπάθεια με το διάβασμα ώστε να περάσεις εδώ? Πάντως γι αυτό που ρωτάς, μια γνωστή μου ήθελε να πάει ιατρική Ιταλία, αυτό που λες ξέρω κι εγώ ότι περνάς με εξετάσεις. Η συγκεκριμένη δεν πέρασε πάντως.
  10. Πωπω θέλω τόσο πολύ να πάω!! Εν τω μεταξύ ψάχνοντας δεξιά και αριστερά, διάβασα και για Αργεντινή! Έχει πάει κανείς εκεί να ακούσω άποψη?
  11. ΝΑ επαναφέρω το θέμα το οποίο παρακολουθούσα πολύ καιρό πριν κάνω λογαριασμό με το κόλλημα που έχω φάει αυτές τις μέρες! Dimitri Vegas & Like Mike vs Diplo & Ghost - Destruction (Original Mix) https://www.youtube.com/watch?v=3YmHiNKPrXs
  12. Πω πω τέλεια!! Σ ευχαριστώ! Ευχομαι να τα καταφέρουμε να πάμε! Και απο καιρό εκείνη την εποχή? (Δεκέμβρη-Γενάρη) Είναι καλα εκεί? Γνωρίζεις?
  13. Τέλεια ευχαριστώ! Ίσως χρειαστεί να σε ενοχλήσω! :)
  14. Χωρίς τα αεροπορικά προφανώς ε? <1000 ευρώ παρότι είναι γύρω στα Χριστούγεννα? Έχεις πάει? Εντυπώσεις?
  15. Γεια σας! Πολύ σύντομα παντρεύομαι και λέμε με τον άντρα μου να αφήσουμε το γαμήλιο ταξίδι για Δεκέμβρη-Γενάρη, σε κάποιον εξωτικό προορισμό, χωρίς να μας στοιχίσει όμως ο κούκος αηδόνι! Θα ήθελα προτάσεις αν κάποιοι απο εσάς έχουν πάει και κόστος στο περίπου.
×
×
  • Create New...