Jump to content

Samaro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Samaro

  1. Δεν έγραψα πουθενά κάτι τέτοιο !
  2. Μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία μου με την αντιπροσωπεία και πραγματικά άψογη βοήθεια , προέκυψε πως : α) η κάρτα μνήμης μας άφησε χρόνους. Πάμε για άλλη ! @ β) Το Kies δεν εξυπηρετεί την αναβάθμιση στην 6. Στο εξής χρησημοποιούμε την εφαρμογή Smart Switc.
  3. Πέρασα την 6.0.1, έχω όμως δύο προβληματάκια. α) Κάθε φορά που κάνω εκκίνηση (ή επανεκκίνηση ) της συσκευής μου βγάζει μήνυμα (ενεργοποίηση η απενεργοποίηση ) της κάρτας μνήμης . Όταν το σβήσω δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα. β) Δεν γίνεται back up στο Kies για τα περισσότερα αρχεία (πχ επαφές , φωτογραφίες κλπ) Μπορεί παρακαλώ κάποιος να με βοηθήσει ;;
  4. Καλησπέρα παίδες ! Υπάρχουν πρώτες εντυπώσεις /συμπεράσματα, απο την εγκατάσταση της 6.0.1 σε ελληνικές συσκευές;; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξουμε εμείς οι αντζαμήδες ή απλά συνδέουμε τη συσκευή και αναβαθμίζουμε μέσω του Samsung Kies ;;; Παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα με την εξωτερική κάρτα μνήμης, όπως διαβάζω ποιό πάνω ;;; Κάποιες συμβουλές για τους λιγότερο έμπειρους στο θέμα ???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων :):)
  5. Είχα την 5.0 και απ' ότι είδα μετά, πάλι την ίδια έχω. Μήπως κάποια βελτίωση της 5.0 ???
  6. Καλημέρα σας. Μου ήρθε μήνυμα για ενημέρωση λογισμικού (400 ΜΒ ) σήμερα !!!!. Γνωρίζετε κάτι ???
  7. Και γιατί να παίρνω πρώτος τις αναβαθμίσεις ? Μετάνιωσα ήδη πικρά που αναβάθμισα στην 5.0 ! :cry:
  8. Οντως, δεν άντεξα στην αναμονή και αφού δεν βρήκα κάτι αρνητικό σε αυτά που διάβασα πιο μπροστά, προχώρησα και όλα πήγαν κατ'ευχήν . Ευχαριστώ πάντως. :)
  9. Καλησπέρα σας. Πριν λίγο, σύνδεσα το τηλέφωνό μου στο Kies 3 για buck up και μου έβγαλε να αναβαθμίσω στην 5.0 Πατάω απλά ναί στην αναβάθμιση (αφού κράτησα buck up) ή χρειάζεται κάποια άλλη προετοιμασία ;; Αν ναί, υπάρχει κάποιο θρεντάκι με οδηγίες ;;; Ευχαριστώ
  10. Τίποτα δεν μου θυμίζει τις παλιές καλές εποχές της Απλ. Σκέτη απογοήτευση τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών που αναγγέλθηκαν. Είναι καιρός, που (μετά από 4 iPhone) έριχνα κλεφτές ματιές στον ανταγωνισμό. Τώρα είμαι σίγουρος για την απόφασή μου να αλλαξοπιστήσω. :happy:
×
×
  • Create New...