Jump to content

Grden

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Grden

  1. δν το ξερα αυτο οτι γινοταν δν πειραζει την επομενη φορα...
  2. δεν δινουν τα χρηματα και σε αυτα τα λεφτα δν μου αρεσε κατι αλλο επεισεις κατι που εχω δει στα huawei ειναι οτι εχουν καλο σημα στο σπιτι εχω θεμα με το σημα λογο τοποθεσιας το p6 me to galaxy s4 διπλα διπλα το s4 καθολου σημα το p6 2 γραμες...
  3. κατοχος του p6 κ μου ηρθε αναβαθμιση στην cosmote 400e λεω να παρω το p7 μιας κ δν εχω σκοπο να δωσω ουτε ευρο για κινητο τι λετε?
  4. μου βγαζει συνεχεια remote service has stoped τι γινετε κ τι πρεπει να κανω?
  5. τωρα ειδα οτι εβγαλε αναβαθμηση αλλα δν ξερω τι να κανω να το αφησω με την b132 η να εγκαταστησω την b510?
  6. οπως ειχα αναφερει ειχα ενα θεμα με το wifi εκανε αποσυνδεσεις μονο του το εστηλα πισω μιας κ το ειχα μονο 1 βδομαδα ειχε την b119 κ μου εκγαταστησαν την b132 παλη εχει ενα θεματακι με το wifi αλλα οχι τοσο συχνο να εγκαταστησω την b125 θα ειναι καλητερα οπως διαβασα?κ αν ναι πως γινετε?
  7. πως βλεπω ποια ρομ εχω απο σημα δεν εχει προβλημα απλα ξαφνηκα με πεταει εξω το κανει μονο στα router της cosmote τα zte συγκεκρημενα!
  8. καποιος να βοηθησει εχω προβλημα με το wifi sto huawei p6 δεν τα παω πολυ καλα με την τεχνολογια,στο σπιτι κ στο μαγαζι που εχω ιντερνετ της cosmote κοβει το σημα στο καταστημα της wind δουλευει μια χαρα,το κινητο το πηρα απτο mobile hellas αν βοηθαει καπου.
×
×
  • Create New...