Jump to content

GlobalGlory

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by GlobalGlory

  1. Για το cubot note S που ειναι και λιγο φθηνοτερο τι γνωμη εχετε ?
  2. Για αυτο το κινητο με αποθάρρυναν αρκετα καποια σχολια στο σκρουτζ περι προβλημάτων που εβγαλε το κινητο .. βλακείες ειναι ? η υπαρχει μεγαλη περίπτωση να πέσω και εγω σε ελαττωματικό ?
  3. Με τα windows phone δεν τα παω πολυ καλα :P Οσο για το μοτορολα εχω ακούσει απο φιλο μου κακά σχόλια για την μπαταρία του ισχύει οτι δεν κρατάει ?
  4. Λοιπόν,το παλιό κινητό χάλασε και χρειάζομαι καινούργιο με ταβάνι τα 130 ευρώ. Ψάχνω κάτι με καλές κάμερες και καλή μπαταρία ,αν γίνετε και να τρέχει και μερικά προγράμματα ή παιχνίδια χωρίς να κολλάει .. Επίσης θέλω την γνώμη σας για το Kazam tornado 348 γιατί το βρήκα στα public με 130 ευρώ και μου ακούστηκε πολύ καλό, τι λέτε αξίζει ?
  5. το γραφω εδω γιατι λεει για κινεζικα κινητα τιμες και αποριες και δεν βρικα πουθενα αλλου ...επειδη ειμαι νεος σε ολα αυτα και δεν πολυκαταλαβενω τι ακριβως ενοει ο ποιητης εδω με το μηδεν γιατι να τα χαριζουν δεν πιστευω..... http://www.merimobiles.com/doogee-dg650s-6-5-inch-octa-core-dual-sim-smartphone_p/meri10160.htm
×
×
  • Create New...