Jump to content

BBG

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About BBG

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

BBG's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. BBG

    Blackberry Q10

    Σα γενική παρατήρηση, πρέπει να είσαι πολύ αποφασισμένος πλέον για να πάρεις Blackberry. Δεν στο κάνει καθόλου εύκολο η εταιρεία. Το αντίθετο. Συμπίεση δε σου δίνει πλέον και σε κάθε περίπτωση, αυτά που δίνω για BIS τα προσθέτω στο υπάρχον πρόγραμμα μου κ παίρνω 1.5GB δωρεάν, μια η άλλη. Τα email τα λαμβάνεις εξίσου γρήγορα και σε άλλες συσκευές. Damn you physical keyboard, damn you (που εδώ που τα λέμε στο Z10 γραφώ πιο γρήγορα, τουλάχιστον στα αγγλικά). Αλλά τι να κάνουμε, προτιμήσεις.
  2. BBG

    Blackberry Q10

    Εκεί έγκειται ο προβληματισμός, στο ότι υπάρχει εγγύηση όσο υπάρχει κατάστημα. Πάντως σε επικοινωνία με σκρουτζομάγαζο για το Q10 μου είπαν ότι το στέλνουν Αγγλία και ότι εγώ πληρώνω τα κόστη μεταφοράς. Αν είναι έτσι, γιατί να μην το πάρω απευθείας από Blackberry US και φθηνότερα μάλιστα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από την άλλη λέω, το bold 9000 το έχω 4 χρόνια δεν έχει χρειαστεί ποτέ τίποτα, το playbook σχεδόν 3 το ίδιο.
  3. BBG

    Blackberry Q10

    Το θέμα της εγγύησης με προβληματίζει λίγο. Θα μπορούσα να περιμένω μέχρι το Νοέμβριο για το Blackberry Classic, αλλά από την άλλη θυμάμαι πόσο συνεπής έχει υπάρξει με τις ημερομηνίες η εταιρεία στο παρελθόν, οπότε…
  4. BBG

    Blackberry Q10

    Καλησπέρα, Στο site της Vodafone δεν εμφανίζεται πλέον καμία συσκευή Blackberry. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικά; Σε επικοινωνία με την εταιρεία μου είπαν ότι δεν ξέρουν γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά σε κάθε περίπτωση μπορώ να αγοράσω, λένε, συσκευή Blackberry από κάποιο κατάστημα Vodafone. Ο υπάλληλος δεν γνώριζε αν αυτές οι συσκευές είναι ότι έχει μείνει στόκ στα καταστήματα ή αν συνεχίζεται (ή έχει διακοπεί) η συνεργασία Vodafone.gr και Blackberry. Σχετίζεται τούτο με τη μη διαθεσιμότητα του Q10 σε όλους τους άλλους παρόχους καθώς και σε Γερμανό, Public, birdphone, kaizer, VnP κτλ; Ευχαριστώ Γ.
×
×
  • Create New...