Jump to content

katerda

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by katerda

  1. Καλησπέρα απο μένα και χρόνια πολλά!! Μπορείτε να μου πείτε πως μπορεί κανείς να ρυθμίσει τη σύνδεση με usb? Κάποια στιγμή είχε γίνει ρυθμιση το κινητο όταν συνδέεται με usb σε υπολογιστή μόνο να φορτίζει, και τώρα δεν μπορω με κανεναν τροπο ν αλλαξω αυτη τη ρυθμιση.! Στις ρυθμίσεις της συσκευής δεν υπάρχει πουθενα το ρυθμιση σχετικα μ αυτο.... εχω φαει τον τοπο! Με αποτελεσμα να μη μπορω να κανω και ροοτ στο τηλεφωνο.. Και γενικα ειναι θεμα να μην μπορει να συνδεθει με υπολογιστη.. Μπορει κανεις να βοηθησει;
  2. Καλημέρα κι από μένα! Σήμερα παρατήρησα ότι στην οθόνη σε ένα σημείο υπάρχει μια λωρίδα που είναι πιο λευκή και φαίνεται κυρίως στο ασπρο χρώμα.. Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κάτι παρόμοιο;
  3. Παντως το patch για το ποσοστο της μπαταριας δεν χρειαζεται πια αφου το Gravity box εχει απο μονο του αυτη την δυνατοτητα..

     

    Εγώ πάντως όταν το έπαθε τη δεύτερη φορά, από το gravity box το είχα ρυθμίσει για να μου δείχνει ποσοστό

  4. Εχεις βάλει το patch για να σου δείχνει το % στην μπαταρία γι'αυτό. Είχα το ίδιο πρόβλημα.

     

    Τη δεύτερη φορά που το έπαθε όντως το έιχα βάλει και πήγε το μυαλό μου και το έβγαλα κι από τότε δε μου το έχει ξανακάνει.. όμως την πρώτη φορά που μου το έκανε δε το είχα..

  5. Ακριβώς το ίδιο πράγμα κάνει και σε μένα. Αρχικά μου το έκανε κάποια στιγμή και με επανεκκίνηση έστρωσε και χθες το έκανε πάλι αλλά δεν βοήθησε η επανεκκίνηση. Βασικά νόμιζα ότι έφταιγε ο φορτιστής γιατί χρησιμοποιούσα έναν άλλο και όχι τον δικό του αλλά τώρα που το αναφέρεις κι εσύ προβληματίζομαι μπορώ να πω. Κάποιος άλλος που να του συνέβει παιδιά? Όσο για το WiFi πραγματικά είναι ένα θέμα που το "ρίχνει" το κινητό αν και εμένα λόγω 3G δεν με εμποδίζει ιδιαίτερα. Παρόλα αυτά όμως είναι δύσκολο να μην μπορείς να έχεις ταχύτητα εκεί που άλλα κινητά κατώτερα ποιοτικά σερφάρουν άνετα.

     

    Έχω παρατηρήσει επίσης ότι αυτό συμβαίνει μόνο όταν κοντεύει να ολοκληρωθεί η φόρτιση...ή μπορεί και να ήταν τυχαίο..

  6. Καλησπέρα κι από μένα! Έχω κι εγώ εδω και 3 βδομάδες περίπου το 975 κι ενώ γενικά δεν έχω κάποιο θέμα ( δεν ξέρω σε πια παρτίδα έπεσα πάντως δε με προβληματίζει το θέμα του Wi-Fi) πριν από κανα δυο βδομάδες ενώ το είχα να φορτίζει ξαφνικά παρατήρησα ότι είχε σβήσει το λεντ και διαπίστωσα ότι είχε σταματήσει να φορτίζει.. Έβγαλα το βύσμα και το ξανα έβαλα και έδειχνε για ενα δευτερο οτι φόρτιζε και μετά πάλι τίποτα! Πανικοβλήθηκα λίγο... Το έκλεισα και του έβγαλα τη μπαταρία και μετά που το ξανα άνοιξα ευτυχώς άρχιζε να φορτίζει κανονικά.. Δε μου παρουσιάστηκε ξανά το πρόβλημα μέχρι σήμερα που μου έκανε ξανά το ίδιο κι αυτή τη φορά στρώνει αρχικά άμα βγάλω την μπαταρία αλλά μετά μόλις βγάζω το βύσμα και το ξαναβάζω μου κάνει πάλι το ίδιο.. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει; έχει συμβεί σε κανέναν άλλο;
  7. Για αυτούς που το πήραν: Το κινητό ήρθε με προστατευτική μεμβράνη ή όχι;

     

    Είχε αλλα δεν ήταν του εργοστασίου ήταν από αυτές που κολλά μόνος σου και μάλιστα στραβά κολλημένη

  8. Το εχω εδω και μια βδομαδα,αλλα καθεται στο κουτι του.Οι λογοι ειναι δυο.Περιμενω αλλη μια συσκευη να δω αν θα κρατησω αυτην και το Cubot θα παει στην αδερφη και το γεγονος οτι η flip θηκη που εχει μεσα,στο παραθυρο δεν εχει προστατευτικο πλαστικο.Γρατσουνιεται δηλαδη για πλακα η οθονη.Μεγαλο φαουλ.

    Το κινητο ειναι πραγματικα πανεμορφο.Η μπροστινη οψη ειναι απιστευτη.Οθονη και πλαστικα (πλαισιο πανω και κατω) δεν ξεχωριζουν,εχουν την ιδια αποχρωση,σαν μαυρο γυαλι.Δινει την αισθηση πολυ ακριβου κινητου.

    Πολυ λεπτο και ελαφρυ.Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.Μονο μειον,οτι ειναι λιγο παραπανω μακροστενο απ οτι θα πρεπε.Εχει αρκετο πλαισιο πανω και κατω,που με σβηστη την οθονη δεν φαινεται,αλλα θα μπορουσε να ειναι πιο μειομενο.

    Εσωτερικα παει σφαιρα και η μπαταρια (χωρις καμια φορτιση) με ικανοποιησε.Ηχειο δεν προλαβα να δοκιμασω αλλα φαινεται δυνατο.

    Για 119$ που το πηρα απο Panda το θεωρω εξαιρετικη επιλογη.Για 140$ που το βλεπω τωρα ,θα επελεγα Iocean X7 HD.

     

    Αχα! Μαλιστα! Με το σημα του wifi ολα οκ?

  9. Θεωρω την cubot μια low cost εταιρεια κινητών η οποια βγαζει αξιοπιστα και φθηνα προιοντα με πολύ καλα τεχνικα χαραχτηριστικα.Δυο cubot που ειχα αγορασει ένα gt90 και ένα gt99 δουλευουν μεχρι σημερα απροβλημάτιστα.

    Επελεξα το εν λογω κινητο για έναν φιλο, πρωτίστως για την εξωτερικη του εμφανιση σε συνδιασμο με την τιμη του.Τα spects που εχει είναι ιδια πανω κατω με ακριβοτερα κινητα και ο προυπολογισμος χαμηλος οποτε δεν υπηρχε λογος να επιλεξουμε κατι ακριβοτερο και ελαχιστα καλυτερο.

    Αν το εχω για δυο μερες στα χερια μου όταν θα ερθει περιπου αρχες Μαη θα κανω μια μικρη παρουσιαση του κινητου.

    Το κινητο το παρηγγειλα από minideal στα 99 ευρω με μια δερματινη θηκη δωρο.

     

    Πώς ήταν το κινητό τελικά;; Το έχω παραγγείλει κι εγώ για την αδερφή μου κι έχω μεγάλη περιέργεια!

  10. αρα κατα πάσα πιθανοτητα κι αυτο που περιμενω απο βδομαδα σε βδομαδα θα εχει το ιδιο προβλημα... υπεροχα!
  11. Προς catalan1992

    To έχεις καιρό το κινητό ή εβγαλε αμέσως το ελάττωμα η μπαταρία;

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    ακυρο! τωρα ειδα οτι ετσι το πηρες..τι να πω περιεργο..

×
×
  • Create New...