Jump to content

mobileakias

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mobileakias

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

mobileakias's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Τσεκαρε αν η μπαταρια και στα 2 κινητα ειναι λιγο φουσκωμενη ή αν ειναι "made in china" αν ειναι λιγο φουσκωμενη θα σου προτεινα να παρεις μια αλλη μπαταρια κατα προτημηση "made in korea" και πιστευω το προβλημα σου θα λυθει.
  2. Ενω εχω ηδη εγκατεστημενο το προγραμμα es explorer 3.1.4 οταν παω στο google play μου δειχνει οτι υπαρχει ενημερωση αλλα με το που μπω στο προγραμμα δεν μου βγαζει καν το κουμπι ενημερωση. Λογικα θα ειναι bug του προγραμματος απλα το αναφερω εδω ωστε αν το συναντηση και κανενας αλλος να ξερει οτι μαλλον ειναι θεμα του es explorer που λογικα θα το διορθωσουν. Edit: Το εφτιαξαν πλεον αφου η νεοτερη εκδοση ειναι η 3.1.5
  3. Πραγματικά έχεις απόλυτο δίκιο. Η επιλογή είναι στο ρυθμίσεις -> η συσκευή μου -> έξυπνη οθόνη -> έξυπνη περιστροφή. Τι ακριβώς κάνει και καλά αυτή η επιλογή ξέρει να μου εξηγήσει κανείς γιατί με βάσει τη περιγραφή που λέει το κινητό δεν κατάλαβα και πολλά.
  4. Γιατι πριν σε ποση ωρα γυρναγε? Για εμενα προσωπικα αυτο δεν ειναι και κατι το τοσο τρομερο. Οσο αφορα τις συντομευσεις στην οθονη κλειδωματος μαλλον ειναι γιατι δεν τις εχεις ενεργοποιησεη απο το μενου: ρυθμησεις -> η συσκευη μου -> κλειδωμα οθονης -> συντομευσεις -> προσαρμοσμενη και ακριβως απο κατω πλεον σου εχει το μενου "επεξεργασια συντομευσεων" και εδω διαλεγεις ποιες συντομευσεις θα εχει στην οθονη κλειδωματος το κινητο σου. Ελπιζω να σε βοηθησα.
  5. Υπαρχει καμια εφαρμογη που να ξανά-ενεργοποιεί το home button σε sview θηκες τριτων κατασκευαστων γιατι με την android 4.4.2 πλεον δεν λειτουργει. Ευχαριστω πολυ.
  6. Και σε εμενα σερνετε ειτε σε κινητο, ειτε σε υπολογιστη και μαλλον φταιει οτι κανουν συντήρηση στο site οποτε μεχρι να τελειωσει η συντηρηση θα αργει υπερβολικα το φορουμ.
  7. Εχει κανενα προβλημα τις τελευταίες μερες το φορουμ γιατι εκτος του οτι αργει υπερβολικα να μπει μερικες φορες δεν μπαινει καθολου σε εμενα και το εχω δοκιμασει σε 2 διαφορετικους υπολογιστες και ενα κινητο.
  8. Τι ακριβως κανει αυτο το προγραμμα?
  9. Σας ειναι ευκολο να μου προτεινετε μια sview θηκη που να καλυπτει ολο το κινητο και οχι μονο τις 4 γωνιες του κινητου. Αν υπαρχει και με 2 παραθυρακια αντι για ενα.
  10. Κατι φτηνοτερο υπαρχει? Ακομα και μεταχειρισμένη να ειναι αφου αλλωστε αυτες οι καρτες δεν χαλανε.
  11. Οσοι χρησιμοποιειτε το viber σας ηρθε τις τελευταιες μερες κανενα μυνημα οπως το παρακατω: Αν ναι τι ακριβως ειναι αυτο?
  12. Θέλω να αγοράσω μια γρήγορη κάρτα sd 32gb ή 64gb ποια θα προτείνατε για να μην έχω κάποιο πρόβλημα συμβατότητας ή οτιδήποτε άλλο. Τι διαφορά έχουν οι sdxc από τις sdhc και ποια άλλη μάρκα εκτός των samsung είναι καλή για micro sd κάρτες μνήμης? Με ενδιαφέρει να είναι φτηνή ακόμα και μεταχειρισμένη από ebay να είναι δεν έχω πρόβλημα.
  13. Ναι το εψαξα πριν ρωτησω. Και που να ηξερα οτι το hdr ειναι στην ουσια το mode εμπλουτισμενη?
  14. Εχεις δικιο αλλα ελα που δεν ξερω καν που ειναι σαν ρυθμηση αυτο το hdr και τι κανει ακριβως.
  15. Πως το ενεργοποιω και τι ακριβως κανει αυτο το hdr? Εχω δει καποια βιντεος οτι κανει καλυτερη ποιοτητα στις φωτογραφιες αλλα δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο και στα βιντεο.
×
×
  • Create New...