Jump to content

vandritsos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vandritsos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

vandritsos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Χωρίς να είμαι σίγουρος καθώς μια φορά έχω κάνει παραγγελία από Κίνα,νομίζω πως πρέπει να επιλέξεις κάπου την χώρα αποστολής (δηλαδή την Ελλάδα) για να εντοπίσει το δέμα. Θα σου απαντήσουν λογικά και αργότερα και άλλοι που ξέρουν καλύτερα,πάντως 2 μέρες είναι λίγες οπότε μην ανγχώνεσαι.. Γενικά μπορεί να καθυστερεί το σύστημα εντοπισμου απο 12 έως και 72 ώρες από την πραγματική κατάσταση του δέματος..
  2. Καλησπέρα παιδιά, Έχω πάρει από geekbuying κάτι πραγματάκια και τώρα μου βγάζει "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ 21-05-2014 11:34 ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ" Αλλά το θέμα είναι οτι είμαι Χανιά.. Έρχονται Ηράκλειο όλα τα πακέτα για Κρήτη και μετά πάνε στον προορισμό τους ή παίχτηκε κάποιο λάθος και πάει για αλλού??
  3. Ευχαριστώ,έψαξα και βρήκα κάποιες αλλά δεν ξέρω πόσα δεδομένα 3G θα καταναλώνει η κάμερα. Το στικάκι έχει χαρακτιριστικά Ταχύτητα download: 21 Mbps / Ταχύτητα upload: 5,76 Mbps και το σήμα είναι της vodafone πιάνει καμπάνα. Τα 10GB (οχι 8 που έλεγα αρχικά) θα είναι αρκετά?
  4. τσεκαρισμένο.έχω στικάκι και όταν πάω εκεί πιάνει καμπάνα..
  5. Καλησπέρα παιδιά, Θέλω να βάλω στο χωριό μία κάμερα γιατί τώρα που έφυγε ο παππούς και η γιαγιά είναι μόνη φοβόμαστε μήπως και πάθει τίποτα και δεν το μάθουμε εγκαίρως μιας και στο χωριό δεν υπάρχει και κανένας γείτονας.. Στο χωριό δεν μπορούμε να βάλουμε ιντερνετ μιας και είναι χιλιόμετρα από τον πολιτισμό αλλά μπορώ να βάλω στικάκι ίντερνετ έως 8 GB / μήνα και με ένα μαραφέτι (δεν θυμάμαι το όνομα του) να το εκπέμπει ασύρματα. Ξέρει κανείς καμία κάμερα, που να συνδέεται με το ίντερνετ και να μπορώ να την ανοίγω εγώ από το σπίτι που και πού για να βλέπω τι παίζει?Αν οχι υπάρχει καμία λύση που να είναι κοντά σε αυτό που θέλω??
×
×
  • Create New...