Jump to content

elenakor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    96
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by elenakor

  1. Δοκίμασε το http://www.exp-chinashop.com ;-)
  2. Ο χώρος μέσα στην καμπίνα είναι αρκετά ικανοποιητικός. Το μεγάλο του πρόβλημα είναι ο χώρος πίσω. Λόγω των μπαταριών που βρίσκονται πίσω από την πλάτη του καθίσματος το πορτ μπαγκαζ του είναι απαράδεκτα μικρό. Το καλό είναι ότι αν έχεις δύο παιδιά στον χώρο ανάμεσα στα δύο καθίσματα μπορείς να βάλεις πράγματα ΚΑΙ στο πάτωμα γιατί είναι τελείως επίπεδο. Έτσι κερδίζεις κάτι από αυτό που χάνεις από τον πίσω χώρο, χωρίς αυτό να είναι και η καλύτερη λύση βέβαια.
  3. Μπράβο!!!! Εγώ στα 9000 χλμ. είμαι στα 7,4 στην Αθήνα....
  4. elenakor

    Destinator 6

    @nikolasn80 Φυσικά και έχει. Δες εδώ: http://www.ngi.gr/navigation_map_coverage.php
  5. Όχι εγώ είμαι σίγουρη ότι το δικό μου δεν γυρίζει πίσω στα 460. Πάει και πάνω από τα 500.
  6. Απλώς και μόνο γιατί αυτό χρησιμοποιώ. Δεν εχω μπει ποτέ στον κόπο να βάλω το 7. Χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Θα κερδίσω τίποτα λες; Το 6 πάντως πάει σφαίρα!!!
  7. Μετά από μια εβδομάδα που έχω το PRO κατάφερα εχθές να βρω χρόνο λίγο για το τηλέφωνο και εγκατέστησα το Destinator 6. Εγκατέστησα και το GPS test (αν και από ότι κατάλαβα τελικά μπορούσα να βάλω τις ρυθμίσεις κατ' ευθείαν στο DEST) και την πρώτη φορά έκανε περί τα τρία λεπτά να κλειδώσει. Είχα ήδη ενημερώσει και την εφημερίδα από το quick GPS. Σήμερα το πρωί κλείδωσε σε λιγότερο από το ένα λεπτό (εν κινήσει) και σίγουρα πολύ πιό γρήγορα από το Navigon. Τα είχα και τα δύο παρέα ανοιχτά μέχρι να φθάσω στην Αθήνα και έχασε το σήμα όπως πάντα κάτω από τις γέφυρες της Κηφισίας. Θα δείξει..... Αναρωτιέμαι αν θα μου λήψει το Sirf star του ΕΤΕΝ..... so far so good λοιπόν....
  8. @phil_kal_77 & @athanaso77 Ευχαριστώ και τους δύο. Το κατέβασα.
  9. τώρα που το λες ούτε το δικό μου είχε Ελληνικό manual...... :(
  10. Καλορίζικο, και σιγά σιγά θα μάθεις και από αυτά. ;)
  11. Το Πλαίσιο σε χθεσινό τηλέφωνο είπε ότι θα έχει το τηλέφωνο την άλλη εβδομάδα. :(
  12. Τα 0 καμμένα pixel τα δίνει η ACE και όχι το μαγαζί. άρα ψάχνεις για μαγαζιά που πουλάνε συσκευές ACE. Νομίζω ότι και το play24 έχει συσκευές της Ελληνικής αντιπροσωπείας.
  13. @pica Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και αν θυμάμαι καλά λύθηκε όταν έβαλα το 2007.
  14. Το Πλαίσιο το πουλάει με επιδότηση και Vodafone και Cosmote. Διαλέγετε και παίρνετε ....
  15. Αυτή είναι κεραία TMC και όχι GPS. Νομίζω ότι δεν είναι το ίδιο πράγμα.
  16. Εμένα πάντως άλλα μου γράψανε σήμερα από την ACE... Καλησπέρα, Το HTC Touch Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά στα τέλη του μήνα. Με εκτίμηση, HTC/iGO Support Team
  17. το έχω σε μαύρο με μπέζ και πράγματι νομίζω ότι αναδικνύεται το αυτοκίνητο. Παρ΄όλα αυτά εξακολυθώ να το προτιμώ σε γαλάζιο (όχι μπλέ) με μπεζ όπως το είχα αρχικά παραγγείλει αλλά έπεσε δάκτυλος και το άλλαξα. Το A/C όμως κρυώνει τον χώρο σε απίστευτα λίγο χρόνο οπότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.
  18. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις μεγαλύτερη SD κάρτα, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Την RAM και την ROM μπορείς να την αναβαθμίσεις μόνο.... αλλάζοντας τηλέφωνο. :lol:
  19. Μην ξεχάσεις να σβήσεις και το shortcut...
  20. Καλό είναι να κλείνεις όλες τις εφαρμογές πριν ανοίξεις το Destinator αν έχεις λίγη διαθέσιμη μνήμη εξ αρχής.
  21. To Πλαίσιο to δίνει μόνο me επιδότηση Cosmote. Δεν δίνουν ακόμα Vodafone και υποθέτω ότι δεν θα το κάνουν μέχρι την ημέρα που θα κυκλοφορήσει το τηλέφωνο από την ίδια την Vodafone.
  22. Εγώ δεν είμαι υπέρ των ενδιάμεσων λύσεων, αυτό είναι δεδομένο, και γενικώς δεν τις κατανοώ οπότε μένω σιωπηλή και αναμένω. :)
  23. Θα εξαρτηθούν όλα από το χρόνο που θα κάνει να εμφανιστεί στην Ελληνική αγορά. Άραγε η ACE θα ακολουθήσει το ίδιο μοντέλο με το Diamond; Πρώτα δηλαδή στον Γερμανό - Cosmote και μετά το χάος;;;;
×
×
  • Create New...