Jump to content

Chris_musician

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Chris_musician

  • Ημ. Γέννησης 05/12/1990

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Chris_musician's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Φιλε saxokiller,επειδη ειχα δει το αρχικο σου μηνυμα,για να σε βοηθησω,σου ειχα στειλει πριν καν με ρωτησεις,προσωπικο μηνυμα,επιγραμματικα τα βηματα που ακολουθησα!Σε παρακαλω πολυ κανε εναν ελεγχο στα προσωπικα σου μηνύματα και θα το δεις...στο ξαναστελνω για επιβεβαίωση.
  2. Ούυπς...ξέχασα πως απο κινέζος έγινα ευρωπαίος :D 'Οντως με το morelocale2 μεταφράστηκαν κάποια βασικά πράγματα(πχ τα ονόματα των ημερών και όχι μόνο) αν και δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τα αγγλικά. Ο ήχος και σε εμένα μια χαρά είναι πάντως. H μπαταρία του "πέφτει" σχετικά σύντομα και αργεί λίγο να φορτίσει ή μου φαίνεται???
  3. Μολις εβαλα την rev 6 με nova launcher και σε συγκριση με την lewa που ειχε ειναι σαφως καλυτερη! Το κινητο το αισθανομαι πιο "ελαφρυ", ρολαρει γρηγορα και αντιμετωπιστηκαν τα προβληματακια που ειχα! Μια ερωτηση.. Γιατι δεν αναγνωριζει το μοντελο σαν tcl s960 και μου γραφει κατι αλλα ασχετα?? Να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον panosf που αφιερωσε προσωπικο χρονο και με βοηθησε να περασω την καινούρια rom και την recovery.. Ευχαριστώ!
  4. Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του tcl s960 με έκδοση JB2_14.01.10 και έχω κάποια προβλήματα. Δεν λειτουργούν σωστά και μου κλείνουν πολλές φορές οι εξής εφαρμογές: επαφές, μηνύματα, μουσική και το facebook...στα παιχνίδια και σε οτιδήποτε άλλο δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Συγκεκριμμένα γράφει "δυστυχώς η εφαρμογή επαφές έχει σταματήσει"! Το ίδιο αντίστοιχα και στα μηνύματα και στη μουσική όταν αυξάνω ή μειώνω την ένταση, ενώ στο facebook με πετάει ξαφνικά :( . Επίσης μου έχει έρθει ενημέρωση για μια νέα έκδοση 14.04.01 την οποία κατέβασα και δεν μπορώ να την περάσω γιατί είναι στα κινέζικα( επίσης είμαι άσχετος με root, custom roms..). Τί πρέπει να κάνω? Σχετικά με το κινητό είμαι υπέέέέέέέεεεερ ευχαριστημένος! Δεν κολλάει, πάει σφαίρα σε όλα του(wifi, gps), αρκετά καλή κάμερα, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας( φόρτιση στο τέλος της ημέρας μετά απο αρκετό παιχνίδι, σερφάρισμα), άψογη ,κατα τη γνώμη μου,αίσθηση της οθόνης και γενικά ολόκληρου του τηλεφώνου. Αγορασμένο απο alliexpress Eternal Team και ήρθε σε 18 ημέρες στα χέρια μου με Singapore Post, χωρίς τελωνείο.Έχει έρθει root με SuperSu και google play!
×
×
  • Create New...