Jump to content

panos1979gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panos1979gr

  1. Τωρα μου βαζεις δυσκολα.Οπως σου ειπα τα αγγλικα μου ειναι χαλια.και που ρωτησα στο androidiani ηταν μεσω τριτου που τωρα δεν υπαρχει.Ευχαριστω παντως,θα δω τι θα κανω.Ελπιζω να φτιαχνεται παντως γιατι εχω στεναχωρεθει τρομερα.Και οσο ειχα αρχισει να το χαιρομαι.
  2. Εβαλα την rom σε στικακι αλλα τιποτα.
  3. Μπορεις να μου πεις μηπως ακριβως την διαδικασια;Απλα περναω σε ενα στικακι την rom και αυτο ειναι;Ρωτησα και εκει και μου ειπαν αυτο που προτεινες και εσυ.με στικακι δηλαδη.Απλα επειδη τα αγγλικα μου δεν ειναι και πολυ καλα ειπα να ρωτησω πρωτα εδω.μου απαντησαν μεσω twrp γινεται αλλα δεν ξερω ακριβως την διαδικασια.
  4. Καλημέρα.Έχω το εξής πρόβλημα.Έχω εδώ και λίγο καιρό το Tcl Idolx+ s960 από Κίνα ρουταρισμένο.Μπήκα στο androidiani και κατεβασα να εγκαταστησω την τελευταια rom(v6.9).Αφου εκανα την εγκατασταση το τηλεφωνο πλεον δεν ανοιγει.το ανοιγω και κολλαει στην οθονη με το logo(idolx+).μπορω να μπω σε recovery mode,εχω κανει wipe data/factory reset και wipe cache αλλα τιποτα.συνεχιζει το ιδιο προβλημα.επισης δεν μου βλεπει και ο υπολογιστης την συσκευη.Αναβει το led το idolx για λιγο, κανει τον χαρακτηριστικο ηχο ο υπολογιστης οτι βρεθηκε καινουργια συσκευη μετα σβηνει το led και οτι αποσυνδεθηκε η συσκευη απο τον υπολογιστη.Υπαρχει καμμια λυση η παει για πεταμα το καινουργιο μου τηλεφωνακι; :cry:
  5. Root ήταν το τηλέφωνο. Κατέβασα την τελευταία rom από το site που μου πρότεινες και επιτέλους έχω ραδιόφωνο. Χίλια ευχαριστώ φίλε μου . Το πρόβλημα μου τώρα είναι ότι δεν ανοίγει το Google Play Store. Μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα :Google Play store unfortunately stopped. Καμία ιδέα?Επίσης ξέρει κανείς αν θα βγει και στα ελληνικά (6.2AOT6043D)?
  6. Οπότε δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση?
  7. Το έχω κοιτάξει αυτό το πρόγραμμα. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλό αλλά δεν μπορώ να το ρυθμίσω ή μπορεί και να μην το υποστηρίζει η συσκευή μου.
  8. Είναι το TCL από Κίνα το πήρα. Δεν μπορώ να βρω εφαρμογή στο Play store για ραδιόφωνο χωρίς χρήση Internet. Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι.
  9. Καλησπέρα παιδιά, έχω πάρει εδώ και μία εβδομάδα το συγκεκριμένο κινητό και είμαι απόλυτα ικανοποιημενος. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι δεν έχει εγκατέστησε η εφαρμογή ραδιοφώνου. Έχει κανείς κάποια λύση?
×
×
  • Create New...